Dog.bg Форуми : Общински приют за животни - РУСЕ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общински приют за животни - РУСЕ

#141 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 03 May 2010 - 08:16 AM

Показване на мнениетоKatt, в 30 April 2010 - 08:04 PM, написа:

Днес изчезна кварталното куче.Кучето е сиво,средно на ръст,мъжко.Кучето е дружелюбно,можеби леко уплашено.Има зелена ушна марка с номер 500.Интересувам се дали кучето не е попаднало при вас?Ето снимки на кучето:

Да, кучето е в общинския приют и е прибрано след няколко жалби на граждани и данъчното за проявена агресия. Заповядайте в приюта, за да обсъдим какво можем да предприемем заедно, за да не остане кучето в приюта. Може да се свържете с мен на тел:0888 896930

#142 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 03 May 2010 - 08:21 AM

Показване на мнениетоPopova, в 03 May 2010 - 08:21 AM, написа:

Днес изчезна кварталното куче.Кучето е сиво,средно на ръст,мъжко.Кучето е дружелюбно,можеби леко уплашено.Има зелена ушна марка с номер 500.Интересувам се дали кучето не е попаднало при вас?Ето снимки на кучето:

Да, кучето е в общинския приют и е прибрано след няколко жалби на граждани и данъчното за проявена агресия. Заповядайте в приюта, за да обсъдим какво можем да предприемем заедно, за да не остане кучето в приюта. Може да се свържете с мен на тел:0888 896930

ГОСПОДИ,
да си бяхте направили труда да проучите поне. Цецко не е въобще агресивен. Питахте ли за кучето на съседния паркинг!!! Ужас.

#143 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 08:43 AM

Показване на мнениетоkittykat.ruse, в 03 May 2010 - 07:26 AM, написа:

Показване на мнениетоPopova, в 03 May 2010 - 08:21 AM, написа:

ГОСПОДИ,
да си бяхте направили труда да проучите поне. Цецко не е въобще агресивен. Питахте ли за кучето на съседния паркинг!!! Ужас.

Катя, кучето е прибрано, когато съм била в командировка и извън града. Тепърва ще изяснявам случая. Какво за кучето на съседния паркинг?

Нека, ако е имало някой, който се е грижил за кученцето да се свърже с приюта, за да поговорим

#144 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 01:03 PM

До кога така- първо прибирате, после проверявате !? Нали имате нов метод на работа.
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#145 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 02:12 PM

Показване на мнениетоLaska, в 03 May 2010 - 12:08 PM, написа:

До кога така- първо прибирате, после проверявате !? Нали имате нов метод на работа.

Виолета,проверила съм случая. Оказа се, че екипа първо е разговарял с охраната за кое куче е жалбата и тогава е прибрано животното.

Ако имате въпроси, моля свързвайте се с мен по тел. Не съм длъжна да разисквам и отговарям тук на текущи въпроси и жалби от Русе.

#146 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 May 2010 - 03:54 PM

Показване на мнениетоPopova, в 03 May 2010 - 08:48 AM, написа:

Катя, кучето е прибрано, когато съм била в командировка и извън града. Тепърва ще изяснявам случая. Какво за кучето на съседния паркинг?

Нека, ако е имало някой, който се е грижил за кученцето да се свърже с приюта, за да поговорим

Ще се свържат с теб хората, които се грижат за кучето, но това ще го върне ли обратно? Не е това проблемното животно. Май един координатор не е достатъчен, мисля, че са необходими двама - докато единия е в командировка, другият да не изтърва нещата от поглед, че гледай сега как е прибрано грешното животно.

#147 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 04:17 PM

Ама нали за това е координаторка- да общува и с граждани и с НПО. Къде пише , че сме длъжни само по телефон да общуваме с нея. Какво пречи да общуваме и по този начин?
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#148 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 May 2010 - 05:33 PM

Показване на мнениетоPopova, в 03 May 2010 - 08:48 AM, написа:

Ще се свържат с теб хората, които се грижат за кучето, но това ще го върне ли обратно? Не е това проблемното животно. Май един координатор не е достатъчен, мисля, че са необходими двама - докато единия е в командировка, другият да не изтърва нещата от поглед, че гледай сега как е прибрано грешното животно.

#149 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 05:51 PM

Показване на мнениетоLaska, в 03 May 2010 - 03:22 PM, написа:

Ама нали за това е координаторка- да общува и с граждани и с НПО. Къде пише , че сме длъжни само по телефон да общуваме с нея. Какво пречи да общуваме и по този начин?

Организатор - не съм длъжна да влизам тук и да отговарям, правя го на добра воля и когато имам възможност. По тази причина моля, да се свързвате с мен по тел., за да не се окаже, че съм закъсняла да реагирам за нещо спешно, само защото не съм проверила форумите или пощата си. Не съм на компютър през деня.

#150 Потребителят е офлайн   deniii Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 05:59 PM

Г-жо Попова прибрали сте грешното куче.Цецко никога не е агресивен.Аз съм 1000% убедена,че това е кучето от съседния паркинг а не Цецко.Първо разяснете случея след това действията .. !! :X
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 06:01 PM

Показване на мнениетоdeniii, в 03 May 2010 - 06:04 PM, написа:

Г-жо Попова прибрали сте грешното куче.

Сефте...
Ако не беше Дени никой нямаше да разбере, че това е "грешното куче".
Колко ли подобни грешки са ставали, с кучета, които нямат надзорници и няма кой да се застъпи за тях и да каже "те не са агресивни"....
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#152 Потребителят е офлайн   deniii Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 06:18 PM

Когато с katt се обадихме на този номер 0888896930 ми вдигна един мъж и ни обясни защо Цецко е прибран .. бил нападнал две жени .. Немога да разбера откъде сте сигурни,че това е кучето (поредната жертва). Само мога да кажа,че ще се опитаме кучето да не стои много дълго при вас !
User's Signature

Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 06:42 PM

Показване на мнениетоdeniii, в 03 May 2010 - 05:04 PM, написа:

Г-жо Попова прибрали сте грешното куче.Цецко никога не е агресивен.Аз съм 1000% убедена,че това е кучето от съседния паркинг а не Цецко.Първо разяснете случея след това действията .. !! :X

Това куче е посочено за агресивно от няколко души, помолих да не дебатираме тук, а да се свържете с мен лично. Няма да дискутирам тук какви действия е възможно да се предприемат. Моля ви, разберете, че не съм постоянно в интернет.

#154 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 06:47 PM

Показване на мнениетоdeniii, в 03 May 2010 - 05:23 PM, написа:

Когато с katt се обадихме на този номер 0888896930 ми вдигна един мъж и ни обясни защо Цецко е прибран .. бил нападнал две жени .. Немога да разбера откъде сте сигурни,че това е кучето (поредната жертва). Само мога да кажа,че ще се опитаме кучето да не стои много дълго при вас !

Не сте звънили на този номер. Този номер не може да го вдигне мъж, защото е моят личен. Вероятно сте разговаряли с управителя на друг номер. Проверете си нещата. Хубаво е да разговаряме. Аз също не искам кучета да остава в приюта, но не ми помагате. Тук не можем да вземем решение.

#155 Потребителят е офлайн   Popova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2010 - 06:53 PM

Показване на мнениетоКристина, в 03 May 2010 - 05:06 PM, написа:

Показване на мнениетоdeniii, в 03 May 2010 - 06:04 PM, написа:

Г-жо Попова прибрали сте грешното куче.

Сефте...
Ако не беше Дени никой нямаше да разбере, че това е "грешното куче".
Колко ли подобни грешки са ставали, с кучета, които нямат надзорници и няма кой да се застъпи за тях и да каже "те не са агресивни"....

Кучетата, обявени за огресивни се дават за осиновяване, а не се евтаназират. Така че и да има грешка е за добро на кучето, защото си намира дом.

#156 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 May 2010 - 06:54 PM

Показване на мнениетоdeniii, в 03 May 2010 - 06:23 PM, написа:

А кой пък е този мъж? Да не би да има вече втори координатор, а аз да съм изостанала с информацията?
Да не сте върнали д-р Станчев?

#157 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 07:04 PM

Показване на мнениетоPopova, в 03 May 2010 - 06:58 PM, написа:

Кучетата, обявени за огресивни се дават за осиновяване, а не се евтаназират. Така че и да има грешка е за добро на кучето, защото си намира дом.

Чакай, чакааайй... Излиза, че всички кучета, обявени за агресивни си намират дом. Тогава какво се случва с останалите, които не са обявени за агресивни и защо те не си намират дом? Много добре знаем всички колко кучета стоят от година и нещо там и не са си намерили осиновители. Естествено, че не можеш да накараш хората насила да осиновяват, но да кажеш, че е по-добре за едно куче, че е попаднало там и е обявено за агресивно е...... доста ама доста тъпо! Въобще не виждам никаква връзка агресивни/неагресивни и намиране на дом. Да не говорим, че аз до сега там съм виждала 1-2 кучета, които проявяваха агресия (от които едното м/у другото беше пуснато на свобода още миналата година септември месец)
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#158 Потребителят е офлайн   deniii Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 08:13 PM

Това е от katt:
-Г-жо Попова,сигурна ли сте,че оплакванията са били за друго куче а не за Цецко.Защото съм напълно сигурна,че Цецко не би нападнал човек.Ако мога да попитам как се чувсва кучето в момента ако имате възможност бих се зарадвала и на снимки.
User's Signature

Качена снимка

#159 Потребителят е офлайн   deniii Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 08:15 PM

katt,няма възможност да пише затова пиша от нейно име.
User's Signature

Качена снимка

#160 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 09:35 PM

Момичета за какво са ви снимки? Отивайте и си взимайте кучето. Вие сте му надзорници и може да гарантирате, че не е агресивно. Не чакайте да прекара там седмици,месеци...
User's Signature

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни