Общински приют за животни - РУСЕ
Публикувано: 30 January 2010 - 01:22 PM

Докато бяхме там се обади една жена, която търсеше малко кученце за подарък на дете и дойде и тя.
Осинови пухеното момиченце от по-горните снимки.
Днес беше щастлив ден за 3 добри същества, дано всеки ден се случва такова нещо!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 January 2010 - 01:40 PM

Голяма радост, браво на осиновителите! Ех, дано наистина по-често се случват такива хууубави неща!
Публикувано: 30 January 2010 - 01:56 PM
1
2
Има изоставени ротвайлер и още една мъжка болонка, която обаче не е добре с краката и не дава да я пипаш. Вероятно ще си изгние там.
И един голдън ретривър, вързан на синджир на двора. Ииии още много други нещастничета.
Тези три осиновявания ни вдъхнаха голяма надежда. Ще работим усилено за още такива.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 January 2010 - 02:01 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2010 - 02:04 PM

Публикувано: 30 January 2010 - 05:36 PM
Публикувано: 30 January 2010 - 09:02 PM
Ще видим скоро кой ще ходи, да му се направи една хубава снимка и ще я пуснем в голдънския форум.

Публикувано: 04 February 2010 - 04:34 PM
Публикувано: 26 February 2010 - 03:55 PM
Да проблем е - в изолатора едва ли изобщо ще ти разрешат - те на нас "големите" не ни дават да влизаме при животните, защото са много "зли" и хапят, камо ли на теб.
При нас в приюта можеш да идваш когато си пожелаеш, но съм изготвила специална молба за доброволци, в която ако не си пълнолетен трябва родителите да разрешат - писмено и да разговарят с мен.
Ако имаш разрешението на вашите... очакваме те като се стопли времето

Здравей,надявам се нещо да не се обърка но сигорно утре ще дойда до германо-българският приют заедно с една моя приятелка.Искам да попитам може ли баща ми да разреши и за мен и за приятелката ми защото нейните родители няма да бъдат в Русе утре?
Публикувано: 26 February 2010 - 08:11 PM
Предполагам знаеш, че са намира на бул. България - на отбивката в дясно, където е пожарната.
Изолаторът е на друго място.

Публикувано: 14 April 2010 - 08:26 AM
Повечето умират.
Публикувано: 14 April 2010 - 11:46 AM
Сигнал ли е подаден или просто са дошли и са ги прибрали?
Единственият начин е или да бъдат осиновени, или да отидат във временен дом, докато се търсят осиновители.

Публикувано: 14 April 2010 - 09:54 PM
Разпитайте приятели, познати.
Поне временно.
После ще търсим дом заедно, ще помагам както мога.

Публикувано: 14 April 2010 - 10:16 PM

Какъв сигнал, да не би да са агресивни...

А къде е майката, навърта ли се някъде там или кутретата са били подхвърлени
Публикувано: 15 April 2010 - 03:30 PM
Прибирах се от училище и събирах подписи по улицата и един мъж ме срещна и ми каза,че има оставени 2 кученца те бяха мънички и скимтяха и бяха много оплашени.Като се приближих започнаха да хъскат и да треперят .Обадих се в германо-българския приют за да ги вземат и да ги обезпаразитят но преди да кажа обезпаразитят и лекарката с която говорих(мисля,че беше Катерина Маркова)и ме прекъсна и ми каза номера на Общинския (аз си нямах и на идея че има втори приют в русе който дори не е приют а изолатор )обадих се и ме питаха за адреса и ми казах да слизам веднага защото тръгвали даже не успях и да кажа защо се обаждам само разбраха че са две малки кученца . Като дойдоха едното кученце се беше заклещило зад един трянсворматор от малките и баткото го извади помилва го и взе другото след малко дойде шофьора на буса и помилва уличните кучета в квартала и много им се радваше.. Моля ви без обвинения защото усъзнавам какво съм направила един вид ги убих :X ;(