Куче в окаяно състояние
Публикувано: 19 June 2009 - 07:53 PM
Ще й кажа аз на нея! Пръдла! Днес така ме изплаши!
Изведох я на двора, малко да поеме въздух, да поседи на сянка, но вън. Вързах я за единия от фенерите и я оставих кротко да лежи на тревата. Влезнах си вътре, за да си работя и след 10 минути Димитър влиза крещейки:
"Хиената е прегризала повода и я няма!!!!!!!!!!!"
4 човека на бегом оглеждаме двора. След това се юрваме по улицата. През цялото време си мисля - няма далеч да стигне. И изведнъж ме осеня мисъл. Връщам се в клиниката, все пак да видя...дали случайно не е решила да се прибере в клетката си. И да...Нашта, прегризала повода и доволно лежи в клетката. А на моето:
"Ще те пречукам!"
получавам поглед:
"А? Кво?"
:)
Та с две думи - мисля, че се чувства добре, щом сама си се прибира в клетката. A и днес кожата й е една спокойна...Не червена с пъпки. А и сърбежите намаляха очевидно...
Изведох я на двора, малко да поеме въздух, да поседи на сянка, но вън. Вързах я за единия от фенерите и я оставих кротко да лежи на тревата. Влезнах си вътре, за да си работя и след 10 минути Димитър влиза крещейки:
"Хиената е прегризала повода и я няма!!!!!!!!!!!"
4 човека на бегом оглеждаме двора. След това се юрваме по улицата. През цялото време си мисля - няма далеч да стигне. И изведнъж ме осеня мисъл. Връщам се в клиниката, все пак да видя...дали случайно не е решила да се прибере в клетката си. И да...Нашта, прегризала повода и доволно лежи в клетката. А на моето:
"Ще те пречукам!"
получавам поглед:
"А? Кво?"
:)
Та с две думи - мисля, че се чувства добре, щом сама си се прибира в клетката. A и днес кожата й е една спокойна...Не червена с пъпки. А и сърбежите намаляха очевидно...

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 19 June 2009 - 08:38 PM
Хахахахахах
, шмекерче е! Има дух сладураната!

Публикувано: 20 June 2009 - 07:06 PM
Да, с тази разлика, че моето имаше козина на гърба някаква и май беше мъжко, но не съм сигурна. Другата причина, поради която питах е, че на булеварда има двор, вони ужасно само като минаваш от там. Та там като че ли имаше някакво такова куче, но от близкия ресторант подали жалба. Всъщност не знам дали е само едно или повече предвид на вонята...

Публикувано: 21 June 2009 - 07:56 AM
deni_avr, не е твоето извънземно, защото джада живееше в друг квартал, а и не е излизала от дворчето там...
Използвам да помоля за малко помощ за стационара, дала съм до края на месеца, но имайки предвид, че кучо ще стои там поне до края на август, в един момент ще ми стане нанагорно...
Радвам се, че се че гадният кърлеж спира да я мъчи, ама после какво ще я правим не знам
Използвам да помоля за малко помощ за стационара, дала съм до края на месеца, но имайки предвид, че кучо ще стои там поне до края на август, в един момент ще ми стане нанагорно...
Радвам се, че се че гадният кърлеж спира да я мъчи, ама после какво ще я правим не знам
Публикувано: 28 June 2009 - 10:06 AM
Извинявам се, че вдигам темата, но е редно да благодаря от името на Джада на Савина Х. за дарението й от 50 лв. (не я намирам като потребител, за да и благодаря на лични). Така по мои сметки стационара ще е платен до 13 юли.
Благодаря на Савина и на др. Бобадова и на екипа на клиниката за грижите за хиенката!
Благодаря на Савина и на др. Бобадова и на екипа на клиниката за грижите за хиенката!
Публикувано: 08 July 2009 - 03:21 PM
Джада обаче се оказа лесна за манипулиране:)))
Вече знае кой е човекът с лакомства в джоба и почти ме слуша:)))
вече почти няма рани, сърбеж също, кожата е розова, а не лилава, а най-смешното е, че имаме лек растеж на косми и на слънце изглежда ...абе направо да кажа нелепо.
Вече знае кой е човекът с лакомства в джоба и почти ме слуша:)))
вече почти няма рани, сърбеж също, кожата е розова, а не лилава, а най-смешното е, че имаме лек растеж на косми и на слънце изглежда ...абе направо да кажа нелепо.

Публикувано: 13 July 2009 - 11:58 AM
За летния сезон ветеринарна клиника "Добро хрумване!" предлага към пакета услуги *Краста*, включващ сутрешно приемане на ивермектин и цифли, следобедно приемане на Петнил, хранене с Hill's, ежеминутно даване на бисквити, но и слънчеви бани и спа процедури.

И между другото - БГ звездата покри лечението на Джада :))
И между другото - БГ звездата покри лечението на Джада :))