Подарявам кокер шпаньол - спешно
Публикувано: 06 June 2009 - 02:40 PM
Мисля , че превозЪт може да бЪде с Юнион Ивкони .. надявам се , че няма да имат нещо против ,, пък и имам познати там ! 
Моля, възъдржайте се от излишни постове. Първо да се намери стопанин за кучето, пък после евентуално ще се търси транспорт.
Мод

Моля, възъдржайте се от излишни постове. Първо да се намери стопанин за кучето, пък после евентуално ще се търси транспорт.
Мод
Публикувано: 09 June 2009 - 08:42 PM
hrisi_sf, ето затова куче НИКОГА не се подарява на ДЕТЕ. ВИнаги когато ДЕТЕ иска куче се говори първо с родителите. Децата днес искат едно, утре се оказва, че мама не дава. Не се сърдете на детето, то е на 13. Подарявате кучето си, трябва поне малко да проучите хората, които го искат. Поговорете с тях, разпитайте ги, къде и как ще се гледа кучето, какво мислят, че ще стане след 10 години, защото кучето ще живее и повече... И моля ви НЕ давайте кучето на ДЕЦА, ще се окаже на улицата.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 June 2009 - 08:58 PM
Говорих с майката тя казваше колко го иска,и че ако не тя дъщеря й ще отиде. До последно ми даваше зор казах и в колко тръгва рейса каза ок и мислех,че всичко е ок
Изведнъж когато ми се обади шофьора толкова се притесних за нея,а той каза че ще се погрижи за нея
Утре ще видиме
Изведнъж когато ми се обади шофьора толкова се притесних за нея,а той каза че ще се погрижи за нея
Утре ще видиме
Публикувано: 10 June 2009 - 04:14 PM
Аз знам,че ако куче се подари и не се даде дори и един лев ще се разболее или нещо такова
А пък ако се подарява кой знае кой ще го вземе и после изостави така че щом го подаряваш и един селянин може да го вземе и да не го храни и така...Под селянин нямам в предвид накой от форума,примерно казано.

Публикувано: 12 June 2009 - 03:25 PM

Нямам думи. Не мога да повярвам, че хората се отнасят така с кучетата си. Аз толкова си обичам моето, че не мога да си помисля, да го изоставя и просто главата ми не го побира... Та ние с уличния Кучо едва се разделихме, а той беше "наш" само ча седмица и половина, представям си да ми се наложи да се разделя с Ава, дето съм я гледла от бебе и в хаванче и трошах гранулите, понеже беше кърмаче още, когато ми я подариха...
Надявам се само животинката да е добре. Хора, сериозно, в други подобни случаи търсете помощ от форума поне, попитайте дали някой има възможност да гледа кучето, докато му се намерят стопани, дали някой може да осигури превоз и пр. Аз например бих могла в някой случай да помогна и с двете неща.
И колкото и да не го искате бедното мъниче, какво е това бързане да се отървете от него, все едно изведнъж се е оказало прокажено!!! Гледали сте го до сега, погледайте го още ако трябва месец, докато намерите стопани, които сте сигурни, че са подходящи! То бива, бива безотговорност, ама...

Публикувано: 15 June 2009 - 08:03 AM
Такааа..Първо искам да кажа Здравеите на Всички отдавна не сам писал в Този Форум.....Относно кученцето..Искам да попитам още подарява ли се ? Един много добър мои приятел се кани да си взима кокерче,но семеиствтото му немойе да отедли 300+ лева за кученце .....но ако се вземе ще се гледа като цар
.Значи ще го попитам дали иска такова кученце,ако все още го подарява6.....кучето 6те се гледа в 2 къщи 1ната е по малка,а другата е на 2 етажа ,между къ6тите има двор за тичкане
.Но .....Разбира се има винаги 1 НО,Както разбирам по ника ти ,ти живе6 в София , а ние сме от Нови Пазар (Малко градче близко да Шумен).И как ще се "пренесе" кучето просто Незнам.........

Публикувано: 27 June 2009 - 09:06 PM
AAAAAAAAAAAAA!
Съжалявам, ама започвам да ставам яко агресивна вече, към подобни коментари:
Да ви имам малоумните тикви.
(Съжалявам за напълно безсмисления спам, като ми мине яда, ще се върна и ще го редактирам в смислено мнение).
Съжалявам, ама започвам да ставам яко агресивна вече, към подобни коментари:
Цитат
Един много добър мои приятел се кани да си взима кокерче,но семеиствтото му немойе да отедли 300+ лева за кученце .....но ако се вземе ще се гледа като цар
Да ви имам малоумните тикви.
(Съжалявам за напълно безсмисления спам, като ми мине яда, ще се върна и ще го редактирам в смислено мнение).
Публикувано: 27 June 2009 - 11:05 PM
samotnata, в Jun 9 2009, 06:42 PM, написа:
hrisi_sf, ето затова куче НИКОГА не се подарява на ДЕТЕ. ВИнаги когато ДЕТЕ иска куче се говори първо с родителите. Децата днес искат едно, утре се оказва, че мама не дава. Не се сърдете на детето, то е на 13. Подарявате кучето си, трябва поне малко да проучите хората, които го искат. Поговорете с тях, разпитайте ги, къде и как ще се гледа кучето, какво мислят, че ще стане след 10 години, защото кучето ще живее и повече... И моля ви НЕ давайте кучето на ДЕЦА, ще се окаже на улицата.
Нямам за цел да се заждам , но изобщо не е така . Не може да кажеш че куче на дете не може да се подарява . Нима децата не са на 100% хора или какво ? Не се подарява на дете при което не е сигурно дали кучето е желано в семейството , но да кажеш че "ето затова куче НИКОГА не се подарява на ДЕТЕ" ми се струва грубо и необмислено . В момента съм на 14 и мога да кажа че се грижа почти изцяло за кучето си . Сама го къпя , сама го водя на разходки , от джобните си спестявам за консерви , сама с извинение му рина лайната и изоббщо всичко освен да му копувам гранули правя сама . Спестявам отделно пари за "напечени ситуации" когато недай си боже е болен . Оня ден му откриха конюктивит и от моите спестявания съм дала пари за консултация капкии и подобни неща . Наистина не всички деца са отговорни , но думите ти са прекалено груби

Извинявам се от отклонението , но просто ми омръзна всички да подценяват децата . Кученцето как е ? Има ли информация за новите стопани .? Не разбрах дори и в кой град е . Колко членно е семеййсвтото ? Друг път гледалили са куче ? Имат ли инфо за породата ? Имат ли достатъчно парични средсва ? Дайте малко информация и ако може снимки .