Въпроси
Публикувано: 25 February 2010 - 05:16 PM
Здравейте, имаме проблем с хапчето за глисти. Не желае да го погълне под каквато и да е форма, пробвахме цяло да му го дадем, след това натрошено между храната, но Макс изяжда гранулите а хапчето изплюва
.Моля дайте някакъв съвет, все пак трябва да го изяде.

Публикувано: 25 February 2010 - 05:48 PM
Аз хапчетата,който не искат да изяждат сами им ги навирам в гърлото директно

Публикувано: 27 February 2010 - 08:27 AM
Здравейте, аз да споделя какво стана. Не сме му давали бирена мая, но той поспря да си хапва :) Незнам дали се прави :) , но си намери друго за гризане-кабели :) Аз бях почнала да му мажа езика с паста за зъби когато яде. И незнам дали това е подействало или караниците,но....не е като преди :) Благодаря за съветите и ако пак започне задължително ще сме на бирена мая :)))

Публикувано: 28 February 2010 - 06:52 PM
Цитат(XuPonTePa @ Feb 28 2010, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
мда :( сега се опитваме да го отучим и от това :)))
Моля Ви -дръжте го далеч от кабелите

Публикувано: 02 March 2010 - 03:53 PM
Цитат(katina @ Mar 1 2010, 05:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря много за съветите. И все пак с много борба изяде хапчето. След това половин час ми беше сърдит и само ми ръмжеше, но му мина бяса. 

Един страничен въпрос. Как звучи ръмжене на френчи? :)
Нашия само лая /по кучета или като се стресне/ и то мноого рядко.
Публикувано: 04 March 2010 - 11:58 AM
Хора, вие как сте с космите. Ние сме много зле. Все си мисля, че още е много рано за смяна, но явно греша. Страшно му капе козината. Очаквах, че ще е зле, но такова нещо чак. Направо от седмица-две в чудо съм се видяла. Докато изчистя апартамента и той като се врътне три пъти
и вече пак е за чистене. То не е косми, не е чудо.
Дайте някакъв съвет, защото вече ми се изчерпаха светлите дрехи. А с тъмни просто няма начин да ходя. Като се има в предвид, че и цялата кола е в косми. Ужас.
Съседката ми каза, че на нейното куче му биели някакво лекарство или витамини, не запомних, да не му капела козината. На мен ми се струва много вредно и не в реда на нещата. Някой чувал ли е за нещо подобно. И изобщо как се справяте с тази напаст-косми

Дайте някакъв съвет, защото вече ми се изчерпаха светлите дрехи. А с тъмни просто няма начин да ходя. Като се има в предвид, че и цялата кола е в косми. Ужас.
Съседката ми каза, че на нейното куче му биели някакво лекарство или витамини, не запомних, да не му капела козината. На мен ми се струва много вредно и не в реда на нещата. Някой чувал ли е за нещо подобно. И изобщо как се справяте с тази напаст-косми