didkoslawow, в 28 June 2013 - 02:07 PM, написа:
didkoslawow, в 28 June 2013 - 02:07 PM, написа:
След като се наяде си гони задника,опашката или топките немога да разбера какво иска да хване , ходихме на лекар изчисти ми жлезите беше на някакви хапчета и нищо лекаря каза уж жлезите му били чисти даде ни специална храна ,но всичко си продължава ,след хранене се върти в кръг като луд ? някой да е имал подобен проблем ?
Не е нужно ,за всеки възникнал въпрос да се отварят нови теми    има достатъчно места където може да се пише.
 има достатъчно места където може да се пише.
"Темата" Ви ще бъде слята с тема "Въпроси" 
С уважение 
МОД
Tакам.. това е доста интересно поведение. Слава Богу при нас не се е случвало, но имахме и ние един подобен проблем. Купихме нова каишка Скалибур и 2 дни всичко беше ок. След 2 дни кучето спря да спи. Ляга - затваря си очите и след 3 сек става все едно е изплашен и пак същото нешо цяла нощ. Барах го,натисках го - никъде не го болеше. Помислих,че го боли ухо,но нямаше никакви признаци. На другия ден сутринта го заведох на лекар и той каза,че не знае какво му е. Предположи,че е нагълтал някакви хапчета,но това просто нямаше как да се е случило.. И така минаха повече от 15 часа - положението не се подобри. Заведох го  и му направиха пълни кръвни изследвания. Дадох 70 лв,за да ми кажат, че е здрав и че не знаят защо не спи. Прибрахме се - цяла нощ беше същото и на другия ден вече беше заспал. Спа над 12 часа. Какво се оказа впоследствие ли? Ами оказа се,че всичко е идвало от каишката и по-точно от крема,с който му мажех ушите,защото имаше проблем. Без да искам съм намазала и каишката - тя е отпуснала повече отрова,която се е натрупала в мастните клетки и от там кучето 2 дни беше превъзбудено и не можеше да спи. За това моя съвет е - проверете каишката