didkoslawow, в 28 June 2013 - 02:07 PM, написа:
След като се наяде си гони задника,опашката или топките немога да разбера какво иска да хване , ходихме на лекар изчисти ми жлезите беше на някакви хапчета и нищо лекаря каза уж жлезите му били чисти даде ни специална храна ,но всичко си продължава ,след хранене се върти в кръг като луд ? някой да е имал подобен проблем ?
Не е нужно ,за всеки възникнал въпрос да се отварят нови теми
има достатъчно места където може да се пише.
"Темата" Ви ще бъде слята с тема "Въпроси"
С уважение
МОД
Tакам.. това е доста интересно поведение. Слава Богу при нас не се е случвало, но имахме и ние един подобен проблем. Купихме нова каишка Скалибур и 2 дни всичко беше ок. След 2 дни кучето спря да спи. Ляга - затваря си очите и след 3 сек става все едно е изплашен и пак същото нешо цяла нощ. Барах го,натисках го - никъде не го болеше. Помислих,че го боли ухо,но нямаше никакви признаци. На другия ден сутринта го заведох на лекар и той каза,че не знае какво му е. Предположи,че е нагълтал някакви хапчета,но това просто нямаше как да се е случило.. И така минаха повече от 15 часа - положението не се подобри. Заведох го и му направиха пълни кръвни изследвания. Дадох 70 лв,за да ми кажат, че е здрав и че не знаят защо не спи. Прибрахме се - цяла нощ беше същото и на другия ден вече беше заспал. Спа над 12 часа. Какво се оказа впоследствие ли? Ами оказа се,че всичко е идвало от каишката и по-точно от крема,с който му мажех ушите,защото имаше проблем. Без да искам съм намазала и каишката - тя е отпуснала повече отрова,която се е натрупала в мастните клетки и от там кучето 2 дни беше превъзбудено и не можеше да спи. За това моя съвет е - проверете каишката