Dog.bg Форуми : Въпроси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (50 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси

#881 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2014 - 10:44 PM

Показване на мнениетоHidden_treasure, в 27 January 2014 - 06:10 PM, написа:

Здравейте, приятели!
Искам да попитам тези от вас, чиито французи стоят сами по цял ден докато стопаните им са на работа.Правят ли ви бели вкъщи ?Не говоря за бебета, а за вече възрастно куче.
Благодаря предварително.

Моя никога не стои сам, но мисля,че ако преди да го оставиш го изведеш на една сравнително по-дълга разходка - няма да има проблем :)
User's Signature

Качена снимка

#882 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 10:21 AM

Показване на мнениетоHidden_treasure, в 27 January 2014 - 05:10 PM, написа:

Здравейте, приятели!
Искам да попитам тези от вас, чиито французи стоят сами по цял ден докато стопаните им са на работа.Правят ли ви бели вкъщи ?Не говоря за бебета, а за вече възрастно куче.
Благодаря предварително.

При нас се е случвало да е сам най-много ог 10 до 18ч-когато аз съм цял ден на работа.Оставям му играчки,пресован кокал,изобщо не лае като тръгвам и спи после по цял ден.Случвало се е да излизам и да се връщам малко по-рано,не е направил никакви бели и не лае-най-много ,ако не може да издържи,ходи по малка нужда.Преди това го извеждам в един парк за около 30-40 мин.

#883 Потребителят е офлайн   Hidden_treasure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2014 - 04:22 PM

Показване на мнениетоborislava_, в 28 January 2014 - 10:21 AM, написа:

Показване на мнениетоHidden_treasure, в 27 January 2014 - 05:10 PM, написа:

Здравейте, приятели!
Благодаря предварително.

При нас се е случвало да е сам най-много ог 10 до 18ч-когато аз съм цял ден на работа.Оставям му играчки,пресован кокал,изобщо не лае като тръгвам и спи после по цял ден.Случвало се е да излизам и да се връщам малко по-рано,не е направил никакви бели и не лае-най-много ,ако не може да издържи,ходи по малка нужда.Преди това го извеждам в един парк за около 30-40 мин.

Благодаря ви за отговорите:)Моя като малък опустоши 2 апартамента ( под наем) при което го дадохме на майката на моя приятел, която е в къща.Обаче ужасно ми липсва, сега е на 3 години и мисля, че е по улегнал и няма да прави такива неща ако остава сам.
User's Signature

Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!

#884 Потребителят е офлайн   liliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2014 - 02:32 AM

Показване на мнениетоChiita, в 02 January 2014 - 12:15 PM, написа:

Показване на мнениетоliliq, в 31 December 2013 - 06:55 PM, написа:

Добър вечер.Имам проблем с нашия френчи,който много ме тревожи.Става въпрос за гънката която се получава при движение на врата му.Тези дни изпъква много и изпитва явно силна болка,защото почва да скимти и държи главата си надолу.Днес му се случи вече 2 пъти което почва много да ни тревожи.Моля за съвет!

Да не би скоро да му е поставяна инжекция в тази област ?Защото гънката на врата не би трябвало да го боли

Добър вечер,забелязах че му се получава и почва да го боли когато е студено.С повече масажи на врата и се оправя за минути.Но доста ни оплаши дзверчето.Благодаря все пак!

#885 Потребителят е офлайн   Franky_Zori Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 10:12 AM

Здравейте, нашият Франк започна да излиза ,но на поляната с другите кучета проявява агресия към тях ,независимо дали са големи или малки всички други кучета биват облаивани ,при което те започнаха да го отбягват ,кара се на всички , въпрос на време е да свикне или от сега проявява характер

п.п. на 3 месеца и няколко дни е

#886 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2014 - 12:08 AM

Показване на мнениетоFranky_Zori, в 09 February 2014 - 11:12 AM, написа:

Здравейте, нашият Франк започна да излиза ,но на поляната с другите кучета проявява агресия към тях ,независимо дали са големи или малки всички други кучета биват облаивани ,при което те започнаха да го отбягват ,кара се на всички , въпрос на време е да свикне или от сега проявява характер

п.п. на 3 месеца и няколко дни е

Ами и аз се надявах да свикне,но уви! Дори след кастрацията си е все същия асоциален, наперен и заядлив тип. Съветвам ви да не му позволявате да се налага на другите кучета, защото сега е забавно ,но много скоро ще му скръцнат със зъби. Поне при нас така стана и сега стоим извън клетката и гледаме как другите си играят, а той стои до мен, защото се заяжда със всички, особено с по-големите от него. И ако може да са питове, ротвайлери, АМСТАФ, хъскита, чао-чао, а най-добре от всичко да има :dry:
User's Signature

Качена снимка

#887 Потребителят е офлайн   reya_girl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 February 2014 - 07:53 PM

Здравейте :) имам въпрос ??? трябва ли да давам допълнително калций на кучето ми при положение, че я храня с роял канин от бебе? в момвнта е на 3 мес.

#888 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2014 - 09:33 PM

Показване на мнениетоreya_girl, в 15 February 2014 - 08:53 PM, написа:

Здравейте :) имам въпрос ??? трябва ли да давам допълнително калций на кучето ми при положение, че я храня с роял канин от бебе? в момвнта е на 3 мес.

Не, не трябва. Според мен обаче, това не е най-добрата храна, с която може да я храниш, нищо,че е най-скъпа в БГ :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#889 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски булдог

Публикувано: 16 February 2014 - 11:27 AM

Показване на мнениетоanelia_888, в 15 February 2014 - 09:33 PM, написа:

Показване на мнениетоreya_girl, в 15 February 2014 - 08:53 PM, написа:

Не, не трябва. Според мен обаче, това не е най-добрата храна, с която може да я храниш, нищо,че е най-скъпа в БГ :ba_025:

Твърдо подкрепям относно храната. Да, скъпа е и точно там е проблемът(според мен) цената и в никакъв случай НЕ покрива качеството.

#890 Потребителят е офлайн   my_bulldog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2014 - 10:01 PM

Здравейте на всички :wb_052: имам въпрос относно КАСТРАЦИЯТА? кученцето ми е на 4 мес. и незнам кво да правя някои хора казват да я кастрирам, някои да не я :dh_188: аз лично не искам, но бих искал мнението на по-знаещи хора :ba_025:

#891 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 28 February 2014 - 10:17 PM

Ако ще повечето лекари препоръчват преди първо разгонване.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#892 Потребителят е офлайн   my_bulldog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2014 - 07:51 PM

Показване на мнениетоmy_bulldog, в 03 March 2014 - 04:37 PM, написа:

Здравейте имам въпрос относно храната :zz_227: ? Кучето ми е на 4 мес. до сега бяхме на Роял Канин - първо стартер после джуниър, а сега от 1 седмица минахме на АКАНА пупи енд джуниър не рязко а я смесвах със старата 4-5 дена, но нещо мн често попръцква и се изхожда и повечето пъти е малко редичко :zz_218: дали има някъв проблем или е нормално? иначе кучето си е във супер форма и е доста активно :dog:
продължаваме вече 4-5 дена с изпускането на зловонни газове и почти течните изпражнения ??

#893 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2014 - 10:27 AM

Показване на мнениетоmy_bulldog, в 07 March 2014 - 07:51 PM, написа:

Показване на мнениетоmy_bulldog, в 03 March 2014 - 04:37 PM, написа:

Здравейте имам въпрос относно храната :zz_227: ? Кучето ми е на 4 мес. до сега бяхме на Роял Канин - първо стартер после джуниър, а сега от 1 седмица минахме на АКАНА пупи енд джуниър не рязко а я смесвах със старата 4-5 дена, но нещо мн често попръцква и се изхожда и повечето пъти е малко редичко :zz_218: дали има някъв проблем или е нормално? иначе кучето си е във супер форма и е доста активно :dog:
продължаваме вече 4-5 дена с изпускането на зловонни газове и почти течните изпражнения ??

Здравейте, пробвайте да намалите лееекичко дажбата. Разликата в предишната и сегашната храна е голяма, аз лично мисля че е нормално да се пооака малко докато свикне. Представете си че все едно давате на един тинейджър хляб и вода и в един момент му давате да си хапва една хубава мазна сьомгичка. Успех.

#894 Потребителят е офлайн   my_bulldog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2014 - 01:22 PM

мерси :ba_025: така и направих :md_064: от вчера...и има ефект

#895 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2014 - 08:34 PM

Стигнах от 1ва до 34 стр. но не ме държат очите вече... Моя хубостник днес си е засрещнал нокет и сега половината част от нокета виси, има малко кръв, а той куца.. Бях чела за подобен случаи във форума,но не го открих .. Не знам какво да го правя :(
User's Signature

Качена снимка

#896 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2014 - 11:36 AM

Показване на мнениетоmy_bulldog, в 08 March 2014 - 01:22 PM, написа:

мерси :ba_025: така и направих :md_064: от вчера...и има ефект

Радвам се че е помогнало. Пробвано е при много други животни и сработва. :ba_025:

#897 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2014 - 03:42 PM

Здравейте! Чудех се колко често можем да даваме варено яйце на нашите приятели? По принцип единия яде Акана, а другия Тейста, но днес им разделих едно варено чйце и много им се хареса.. Та се чудех колко честно мога да им разделям по едно яйце?Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#898 Потребителят е офлайн   my_bulldog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2014 - 10:14 PM

аз на моята си и давам от време на време по малко варено яйце - примерно: 2 и половина за мене, а за нея половинка :ab_041: ама тя винаги иска още. Все пак си е прасенце :wub: :dog:

#899 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:07 PM

Здравейте! Пролетта дойде и въпросът с обезпаразитяването започна да вълнува отново всички нас - собствениците на малките прасенца <3 Споделям ви една таблица, която не съм виждала тук и ви питам: какъв препарат използвате за външно обезпаразитяване? Под препарат визирам всички пипети, каишки,пудри...

Въпросът ми възникна, по повод това, че днес с една приятелка бяхме в зоомагазина да купува "нещо за бълхи" както се изрази тя. Предложиха ни каишка на Баер, която струваше 35 лв с трайност 2-3 месеца ако не се лъжа. Миналата година купих каишка Скалибур, но нещо не съм им фен (на каишките като цяло). В момента използвам спрей Фиприст, но май, май и той е пунта мара..

Вие какво използвате?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#900 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:51 PM

Най добрият препарат е една чешка каишка водоустойчива която предпазва и от кокарите. Действа 6м. И в момента е на цена 40-50лв. После ще се разтърся за марката.

• (50 Страници) +
  • « Първа
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни