Търся да закупя кон до 400,500лв.
Публикувано: 11 June 2009 - 06:21 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 14 June 2009 - 08:45 PM
Какъв кон си намери? Дай снимки да го видим, да му се порадваме и ние.
Публикувано: 15 June 2009 - 12:20 AM

Публикувано: 15 June 2009 - 09:14 AM

Хайде,стана ми интересно какъв е този 'кон'.

Itsko_EliNka_ защо мислиш,че й се нахвърляме,само защото е малка?Не,правим,защото това,което е писала е ЪПсурТно,мнооого ъпсуртно...

Айде,дано си доволна от намерения ...'кон'.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 15 June 2009 - 09:38 AM
Въпроса беше дали се продава кон на поне 4 години и цена до 500лв.
Просто и ясно от там веденага "Как да се взема кон на тази цена" ами всъщност се взима , един познат миналата седмица си взе кон на 2 години за 300 лв.
Нормален кон, най-вероятно не е породист, но и никой не е споменавал че иска такъв.
От езда до езда има разлика , и това че имаш най-обикновен "селски" кон не означава че той не е за езда!
Като е обикновен , да не е спънат , или да е с 3 крака.
Може да си го търси за удоволствие , аз на нейно място също бих постъпил така.
А и щом пуска обява , че търси кон, едва ли мисли да го гледа на терасата ... малко е тъпо да задавате такива въпроси ....
На терасата и изобщо в блок коне гледат само циганите ....
Алиса: Честито за коня, да те радва много и приятна езда ...:)

Няма нищо по-смешно от тези, които са се взели на сериозно ....
Публикувано: 15 June 2009 - 10:01 AM
Друго си е да си вземеш расов кон .... да може да кажеш после че тоя кон си се оръсил както си трябва и че си струва всеки похарчен лев ..... много ясно , в крайна сметка ти пич ли си или на петел долната джука ....
Всичко трябва да е от сой, порода, марка .... това те прави по-човек а, и те откроява от останалите селяни с някви помияри ....

Публикувано: 15 June 2009 - 12:54 PM
TokioHotel, в Jun 14 2009, 06:45 PM, написа:
Какъв кон си намери? Дай снимки да го видим, да му се порадваме и ние.
Все още не са ми дали снимки само на майка му имам http://rusaliite.bg/...name=oo_121.jpg
И да гледаш кон не е 200/300лв ами е 650лв на месец.
Поне толкова е в тая база която сме харесали.
Тя е "Конна база Хан Аспарух" намира се в квартал красно село.
Пък и това, че коня ми няма да е породист не значи, че неможе да се обучи да се язди.

Публикувано: 15 June 2009 - 07:12 PM

Ти какви коне продаваш и колко ги даваш,ама изобщо не ме интересува и спокойно...всички знаем,че имаш коне,имаш и ротове,които работят и още какво ли не.Хайде спокойно.

Alisa,кончето явно е дребно.А ти преди да го купиш видя ли го,пояздили го?Разбра ли,че става за яздене от твой опит?

Публикувано: 15 June 2009 - 07:25 PM
alisa, в Jun 15 2009, 01:54 PM, написа:
Базата е супер! Аз учех на 100-200 метра от нея и преди да завърша редовно я посещавах. Една съученичка пък тренираше конна езда там.
Добро място си избрала! (А, и в близост е "Коне в почивка" много готино местенце за разтуха

Поздрави!
Публикувано: 15 June 2009 - 10:51 PM
И това в подписа ми вероятно е истина

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 16 June 2009 - 07:29 AM
navar, в Jun 15 2009, 08:11 PM, написа:
ама някои неща не се учат със сърфиране в нета..
само за справка освен ротове ми се намират още 10-тина породи кучета,виж те не са за продаване-само коне,крави,овце ,кози и прасета..интересуват ли те цените..поне като пишеш мнения във други форуми да не се излагаш с липса на информация..
все едно е да ми кажеш че не можеш да си купиш ротвайлер за 200 лева щото струват по 1000 ....да,ама не продавача решава колко ще иска,може да иска и 5 лева за качествено животно-за справка Бойко Борисов продава неговите палета за по 5 лева..а са си чистокръвни овчарки та дрънкат....
ай сега лека вечер,и ако ти трябва животинка-конче,теленце,прасенце,агънце,яренце-или ще даваш на някой акъл кое колко струва-пиши ми лс да те светна колко е цената ,да не се излагаш
Navar,я кажи колко струва едно средно голямо,угоено черно китайско прасенце,че едни приятели търсят да си купят,за да си го гледат...

Казах ти,че всички знаем,че си земеделец,фермер,отглеждач и каквото там още искаш да бъдеш...надали някой го интересува колко ги даваш твоите животни,все пак тук не е пазар да си показваме стоката и да се пазарим за цената.
Можеш да си вземеш рот и за 50 лева,можеш да си вземеш 'кон' за 100 лева,все пак говорим за България.Но накакво ще приличат рота и 'коня'...загадка или по точно - откриите какво е това животно...

Благодаря за предложението,но предпочитам да си взема (дай Боже) истински,родословен ротвайлер,внос от Германия,защото колкото и да сме напред в кинологията,пак сме на опашката...
За конче ... най-добре е животно от Германия или Холандия - двете световни сили в конния спорт и най-добрите държави в развъждането им (все пак повече от половината спортни породи коне са немски или холандски).
ПП Щях да забравя - Navar щом имаш приятел,който дава конете си на таква цена,защо не помогна на момичето ами чак сега го казваш?
Не приемайте моите коментари за заяждане,те просто са съркастични...

Поздрави! Чакам отговор за прасенцето...

Публикувано: 16 June 2009 - 07:48 AM
Конят си е кон- и за 300, и за 30 000лв. Това, че този за 300 няма да има порода, не го прави по-малко кон, зацепваш ли? Все едно да кажеш, че кучетата без порода, не са кучета.

Започваш ли да вдяваш?
Публикувано: 16 June 2009 - 09:04 AM

Navar не мислиш ли,че е унизително да молиш,някого да ти подари нещо?Не ми трябват подараци,бих искала сама да си го взема.Стана ми интересно кои са тия случаи?МОжеш да ми пишеш на ЛС,че от коне преминахме на прасета,после на ротове...
Само за информация - тела ми е LGKU380 за 300лева,а баща ми кара Reno Espace и VW Golf

ПП Жалко за прасенцата....

Публикувано: 16 June 2009 - 10:08 AM
navar, в Jun 16 2009, 10:53 AM, написа:
не се включих щот както казах моите коне не са обяздвани-те са впрегатни-има мааалка разлика,но обяздването и впрягането като труд са еднакви,откъдето следва че и цената на обязден и впрегатен кон е еднаква..ако някой даде заявка за обязден кон-ще му обяздя,цената ще е същата.....
моят приятел,който е собственик и на най бързо развиващия се клуб за конен спорт,а и ферма за коне в Бг не може да помогне поради един единствен факт-конете му струват мноооооого повече от 500 лева,реално струват много повече и от 5000...затова не дадох координатите му....
поради същата причина као някой напише търся ротвайлер до 500 лева няма да му дам линк към....сръбски развъдник да речем..
айде лек ден
Шапка ти свалям за търпението, на мен лично ми се повръща от снобария

Иначе ми прави впечатление как хората които не са изкарали 1 лв. могат да "плащат" за каквото и да е ...
Но наистина в момента в БГ комплекси се избиват с показност .... винаги съм се гордеел че съм българин, но някой хора просто си се оливат :)
Успех с дискусията аз я следя с интерес:):)