Dog.bg Форуми : Търся да закупя кон до 400,500лв.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся да закупя кон до 400,500лв.

#1 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Икона за мнението  Публикувано: 11 June 2009 - 09:49 AM

Да не е над 4г.
За предпочитане женски.
Ще го използвам за езда.
Ако предлага някой от вас да ми пише на скайп i_love_y0u
или на емайл rotvailer14@abv.bg
Намирам се в град София.

#2 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 06:21 PM

Ти сериозно ли мислиш,че ще намериш добър кон за толкова пари? Един най-обикновен 3 годишен кон от породата Български спортен кон (ако има таква,което много,ама много ме съмнява) струва 1200 лв.Сама прецени дали за тия пари ще намериш нещо... :tb_195: нормално,което да прилича поне малко на кон и да става за езда...
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#3 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 03:41 PM

Хах, за намирането все ще намери - никъде не е написала, че иска породист. НО как и къде смяташ да го гледаш това животно, миличка? На терасата? :wa_048:
User's Signature

#4 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 06:25 PM

Естествено, че не на терасата :fa_067: намерила съм място където да го гледам в една конна база моля заключете темата намерих си кон.

#5 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 08:45 PM

А мислиш ли, че месечната издръжка на кон е 200-300лв.?
Какъв кон си намери? Дай снимки да го видим, да му се порадваме и ние.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#6 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 12:20 AM

Божее какви хора сте вие бе какво венага награбихте момичето.Това,че е малка какво пречи ,може тяхните дда са е накарали да пише..........то човек тука да го е страх да напише нещо веднага всички му се нахварляте.Щом е написала начи си е напрайло сметката детето тцтцтцтцтц :ud_009: :ud_009: :ud_009: :ud_009:

#7 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 09:14 AM

Как какво сме я награбили? Ти чувала ли си да се продава кон за тази мизерна цена?А тя на всичкото отгоре иска и да го язди...И в коя база ще го гледаш,ако не е тайна? Моляте пусни накякви сники на този 'кон',да го видим,да му се порадваме :af_089:
Хайде,стана ми интересно какъв е този 'кон'. :ab_041:

Itsko_EliNka_ защо мислиш,че й се нахвърляме,само защото е малка?Не,правим,защото това,което е писала е ЪПсурТно,мнооого ъпсуртно... :ea_103:

Айде,дано си доволна от намерения ...'кон'.
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#8 Потребителят е офлайн   mittel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 09:38 AM

Ами и аз мисля, че и се нахвърлихте.
Въпроса беше дали се продава кон на поне 4 години и цена до 500лв.
Просто и ясно от там веденага "Как да се взема кон на тази цена" ами всъщност се взима , един познат миналата седмица си взе кон на 2 години за 300 лв.
Нормален кон, най-вероятно не е породист, но и никой не е споменавал че иска такъв.
От езда до езда има разлика , и това че имаш най-обикновен "селски" кон не означава че той не е за езда!
Като е обикновен , да не е спънат , или да е с 3 крака.
Може да си го търси за удоволствие , аз на нейно място също бих постъпил така.
А и щом пуска обява , че търси кон, едва ли мисли да го гледа на терасата ... малко е тъпо да задавате такива въпроси ....
На терасата и изобщо в блок коне гледат само циганите ....
Алиса: Честито за коня, да те радва много и приятна езда ...:)
User's Signature

Няма нищо по-смешно от тези, които са се взели на сериозно ....

#9 Потребителят е офлайн   Georgi-Kostov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Спорт,Кученца:D

Публикувано: 15 June 2009 - 09:52 AM

Абе най си е добре с магариту и кончиту на селу и тва е:D Доколкото знам сега август месец ще има събор на ромите във Велинград и там продават кончета,магарета,катъри на безценица така че и оттам може човек да си вземе:)
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   mittel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:01 AM

Ма сега като се замисля ... прави сте ....
Друго си е да си вземеш расов кон .... да може да кажеш после че тоя кон си се оръсил както си трябва и че си струва всеки похарчен лев ..... много ясно , в крайна сметка ти пич ли си или на петел долната джука ....
Всичко трябва да е от сой, порода, марка .... това те прави по-човек а, и те откроява от останалите селяни с някви помияри ....

:zz_020:
User's Signature

#11 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 12:54 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в Jun 14 2009, 06:45 PM, написа:

А мислиш ли, че месечната издръжка на кон е 200-300лв.?
Какъв кон си намери? Дай снимки да го видим, да му се порадваме и ние.

Все още не са ми дали снимки само на майка му имам http://rusaliite.bg/...name=oo_121.jpg
И да гледаш кон не е 200/300лв ами е 650лв на месец.
Поне толкова е в тая база която сме харесали.
Тя е "Конна база Хан Аспарух" намира се в квартал красно село.
Пък и това, че коня ми няма да е породист не значи, че неможе да се обучи да се язди.
:ae_085: Пък след време може и породист да си взема.

#12 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 07:12 PM

Navar,ако не знаеш и аз съм лапе,точно като нея - на 14 години,само че съм реалистка.За породист кон и дума не съм казвала,освен за 'Българския спортен кон" . :ea_103: Казах,че за тая цена трудно се намира обучено животно,което да може да се язди спокойно от дете.
Ти какви коне продаваш и колко ги даваш,ама изобщо не ме интересува и спокойно...всички знаем,че имаш коне,имаш и ротове,които работят и още какво ли не.Хайде спокойно. :ae_085:

Alisa,кончето явно е дребно.А ти преди да го купиш видя ли го,пояздили го?Разбра ли,че става за яздене от твой опит?
User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 07:17 PM

След два месеца ще отида да го видя.. ако не го харесам не бързам ще чакам и ще намеря друг.

#14 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 07:25 PM

Показване на мнениетоalisa, в Jun 15 2009, 01:54 PM, написа:

Тя е "Конна база Хан Аспарух" намира се в квартал красно село.

Базата е супер! Аз учех на 100-200 метра от нея и преди да завърша редовно я посещавах. Една съученичка пък тренираше конна езда там.
Добро място си избрала! (А, и в близост е "Коне в почивка" много готино местенце за разтуха :db_046: ) За по-лесен ориентир казвай, че е до стадион "Славия". :md_064: Базата я препоръчвам за любителите на ездата и конете!

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 07:45 PM

Да много е хубаво там тренирала съм 4г. :)

#16 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:51 PM

Ако искате да драснете някой злобен коментар по-добре си го напишете във текстов документ

И това в подписа ми вероятно е истина
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 07:29 AM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 15 2009, 08:11 PM, написа:

май много филмчета гледаш...обучено животно и обяздено животно съвсем не са едно и също,а и каквото и животно да вземе ще трябва да работи с него-все едно да си вземеш обучено куче и изведнъж да почне да те слуша безпрекословно...и точно щото се занимавам с животновъдство мога да претендирам че знам кое колко струва,а ти явно не знаеш..и се опита да блеснеш със поста си...което не ти се получи..кво имам и кво нямам смятам че не е твоя работа,освен ако не смяташ да смениш тона..алиса търси кон до 500 лева...ти се направи на интересна че за тази цена няма коне,щото в интернет пише друго български спортен и бла бла...аз ти казах че имам за продаване коне на тази цена...къв ти е проблема??и определено не си реалист миличка-защото реалиста говори за неща които са му ясни,а ти-не...реалната цена на кон в Бг е около 400-500 лева-обязден,впрегатен все тая..ако искаш състезателен кон,породист,с потекло-нещата там стоят другояче...
ама някои неща не се учат със сърфиране в нета..
само за справка освен ротове ми се намират още 10-тина породи кучета,виж те не са за продаване-само коне,крави,овце ,кози и прасета..интересуват ли те цените..поне като пишеш мнения във други форуми да не се излагаш с липса на информация..
все едно е да ми кажеш че не можеш да си купиш ротвайлер за 200 лева щото струват по 1000 ....да,ама не продавача решава колко ще иска,може да иска и 5 лева за качествено животно-за справка Бойко Борисов продава неговите палета за по 5 лева..а са си чистокръвни овчарки та дрънкат....

ай сега лека вечер,и ако ти трябва животинка-конче,теленце,прасенце,агънце,яренце-или ще даваш на някой акъл кое колко струва-пиши ми лс да те светна колко е цената ,да не се излагаш

Navar,я кажи колко струва едно средно голямо,угоено черно китайско прасенце,че едни приятели търсят да си купят,за да си го гледат... :ab_041:
Казах ти,че всички знаем,че си земеделец,фермер,отглеждач и каквото там още искаш да бъдеш...надали някой го интересува колко ги даваш твоите животни,все пак тук не е пазар да си показваме стоката и да се пазарим за цената.
Можеш да си вземеш рот и за 50 лева,можеш да си вземеш 'кон' за 100 лева,все пак говорим за България.Но накакво ще приличат рота и 'коня'...загадка или по точно - откриите какво е това животно... :ab_041:
Благодаря за предложението,но предпочитам да си взема (дай Боже) истински,родословен ротвайлер,внос от Германия,защото колкото и да сме напред в кинологията,пак сме на опашката...
За конче ... най-добре е животно от Германия или Холандия - двете световни сили в конния спорт и най-добрите държави в развъждането им (все пак повече от половината спортни породи коне са немски или холандски).

ПП Щях да забравя - Navar щом имаш приятел,който дава конете си на таква цена,защо не помогна на момичето ами чак сега го казваш?
Не приемайте моите коментари за заяждане,те просто са съркастични... :ab_041:

Поздрави! Чакам отговор за прасенцето... :me_065:
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 07:48 AM

LilTed, май не се сещаш кога да млъкнеш и да спреш да се излагаш.
Конят си е кон- и за 300, и за 30 000лв. Това, че този за 300 няма да има порода, не го прави по-малко кон, зацепваш ли? Все едно да кажеш, че кучетата без порода, не са кучета. :ea_103:
Започваш ли да вдяваш?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:04 AM

Щом продаваш коне (чакай,нали не бяха подходящи за деца и възрастни без опит в ездата...оффф,сигурно пак нещо не съм разбрала) защо не се включи още в началото и не помогна на момичето?И твоят приятел можеше да помогне.Не разбирам (ама нали съм малка,какво ли разбирам :dry: ) защо се заяждате с мен за 'породист кон'?Кога казах,че задължително трябва да бъде такъв?Аз съм на този принцип - Ако ще е,да е.Т.е. Ако ще си взима кон,то нека да е такъв,който ще и хареса,а не там,някакъв от приятел на лелята,на бабата,на майка й.Вие схващате ли?
Navar не мислиш ли,че е унизително да молиш,някого да ти подари нещо?Не ми трябват подараци,бих искала сама да си го взема.Стана ми интересно кои са тия случаи?МОжеш да ми пишеш на ЛС,че от коне преминахме на прасета,после на ротове...

Само за информация - тела ми е LGKU380 за 300лева,а баща ми кара Reno Espace и VW Golf :ab_041: и тая година на мода при абитуриентите бяха нестандартните возила - каруца,трактор,багер,такива ми ти работи...

ПП Жалко за прасенцата.... :dry:
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   mittel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 10:08 AM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 16 2009, 10:53 AM, написа:

подарък който струва 3-4000 евро не се получава с молене а със заслуги към нещо,някого.....тва се опитах да ти кажа
не се включих щот както казах моите коне не са обяздвани-те са впрегатни-има мааалка разлика,но обяздването и впрягането като труд са еднакви,откъдето следва че и цената на обязден и впрегатен кон е еднаква..ако някой даде заявка за обязден кон-ще му обяздя,цената ще е същата.....
моят приятел,който е собственик и на най бързо развиващия се клуб за конен спорт,а и ферма за коне в Бг не може да помогне поради един единствен факт-конете му струват мноооооого повече от 500 лева,реално струват много повече и от 5000...затова не дадох координатите му....
поради същата причина као някой напише търся ротвайлер до 500 лева няма да му дам линк към....сръбски развъдник да речем..
айде лек ден

Шапка ти свалям за търпението, на мен лично ми се повръща от снобария :zz_020: и за това спрях да пиша тук :)
Иначе ми прави впечатление как хората които не са изкарали 1 лв. могат да "плащат" за каквото и да е ...
Но наистина в момента в БГ комплекси се избиват с показност .... винаги съм се гордеел че съм българин, но някой хора просто си се оливат :)
Успех с дискусията аз я следя с интерес:):)
User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни