Можеш да изразиш възмущение но ако е като възмущението на почти всички т.е. заяждане по-добре за теб и за всички да е на лично съобщение
Търся да закупя кон до 400,500лв.
Публикувано: 19 June 2009 - 10:35 PM

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 19 September 2009 - 07:30 PM
Здрвейте!
Много ми се иска да ви попитам(виждам,че имате опит с конете)колко струва месечната издръжка(по-точно храната) на породисто животно,при положение,че имам самостоятелен бокс за него.
Питам ви,защото ще взимам хубаво животно,но не съм се инересувала колко ще ми излиза на месец
За щастие(мое поне)живея в провинцията м/у два града и имам достатъчно място и за паша.
Ако някой може да ми помогне,Благодаря предвърително
А също така и някъква оринтеровъчна цена за хубавите коне
Много ми се иска да ви попитам(виждам,че имате опит с конете)колко струва месечната издръжка(по-точно храната) на породисто животно,при положение,че имам самостоятелен бокс за него.
Питам ви,защото ще взимам хубаво животно,но не съм се инересувала колко ще ми излиза на месец

Публикувано: 19 September 2009 - 08:58 PM
Освен от породата, както е отбелязала goldroks, цената на коня зависи от възрастта, нивото на обяздване, постижения на родителите и т.н. Като цяло конния спорт е скъпо удоволствие. Ако имаш място за паша, това може да намали разхода за качествена храна през лятото, но през зимата оставаш само на основната храна. Отделно доста средства отиват за подковаване, еветуално ветеринар... Точна сума за месечна издръжка няма как да се посочи, защото зависи от много неща.
Публикувано: 21 September 2009 - 07:48 AM
Цитат(radosveta_p @ Sep 19 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здрвейте!
За щастие(мое поне)живея в провинцията м/у два града и имам достатъчно място и за паша.
А също така и някъква оринтеровъчна цена за хубавите коне 

Здравей!

КАто цяло хубавите коне са скъпи...но както знеш всичко зависи от породата,това за какво ще го използваш и най-вече желанието ти да имаш расов кон

Скъпо е удоволствието да притежаваш толкова величествено животно,но с желание всичко се постига...
Успех!

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 21 September 2009 - 11:04 AM
Циганите от време на време вадат красиви коне . Платиш на някой да го гепи и готово :)
Публикувано: 21 September 2009 - 12:28 PM
Момичето иска истински добър кон,а не нещо приличащо на това.Мисля,че такива коментари са ненужни

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta