Цезар отново търси дом и стопани
Публикувано: 11 June 2009 - 06:25 PM
Цезар е на две години и половина.Спокоен и послушен,ходи на повод.Търси стопани,които ще се отнасят добре с него и ще го обичат.Никога не е бил връзван и не бих желала да бъде.Ако някой го харесва,моля да ми се обади на тел.0889850766 Лили.
Старата тема за Цезар.
Старата тема за Цезар.
Публикувано: 11 November 2009 - 05:59 PM
Цезар се намира в приют "Надежда" и последните два месеца е живял там.Прибрах го още когато беше на около три месеца и от тогава не е бил на улицата,първо беше в хотел,след това при кандидат-осиновители,за съжаление и двата пъти несполучливо(кучето е чудесно,но не случи на осиновители),и сега е в приюта,очаквайки сериозни стопани,които ще го обичат и ще оценят качествата му.Моля да се обаждат хора,които наистина ще се отнесат с внимание към осиновяването му,защото не бих желала отново да се повтарят моментите, които отново ще стресират животното.Той не заслужава това.
Публикувано: 26 November 2009 - 03:09 PM
Цезар от днес има нов дом.Ще живее с младо семейство,които са го харесали от обявата.Идваха в приюта,видяха го,подписаха декларация и днес дойдоха да го вземат, а аз заедно с тях и кучето отидохме в домът им. Ще се радва на постоянното им присъствие и внимание,защото работят на смени,така че момчето ще си има компания по цял ден.Много съм щастлива,че Цезар дочака своите хора,които го приеха с радост и ще се грижат за него.Тези дни като отида да го видя отново,тогава ще го снимам.
Публикувано: 26 November 2009 - 03:37 PM
Поздравления, lilis, че не си се отказала за всичкото това време и че помогна на момчето да дочака стопани! Дано да са последните му и никога повече да не го зарязва никой! Стискам палци всичко да върви по вода от тук насетне!
Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 26 November 2009 - 04:20 PM
lillis,много се радвам за Цезар,дано е намерил най-после точните хора,милия.
Местете бързо темата ,че да не я отварят и другите със свито сърце.
Местете бързо темата ,че да не я отварят и другите със свито сърце.
Публикувано: 26 November 2009 - 09:28 PM
Снимка на Цезар с обява имаше и във вашата клиника,на "Зооекспо"- 2007 г.също бях с него.Не съм спряла да търся дом за този голям мечок.Бих желала сегашните му стопани да са най-обичаните от него и те също да се отнасят с любов и търпение към Цезар.