- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Бисерите на хората,за френчитата!
Публикувано: 11 June 2009 - 06:51 PM
Здравейте .....някой хора учудвали ли са викато ви кажат примерно ,, това ротвайлер ли е''..?? споделете тук някой бисер от хората за вашето френчи...
Сега аз ще кажа : един ден разхождам се аз с Джими и едни деца ,, тък е забранено за кучета''.. аз им викам ,,това не е куче а котка..'' и те ,,малее за първи път виждам такава котка..ее щом е котка може...'' друг път пак разхождам Джими и един дядо ми вика ,,,какво порода е тази котка''' и аз направооо...
ох...вече ми писна всеки който срещне Джими първата работа е да попита ,, опашката му рязана ли е или си е така''
Сега аз ще кажа : един ден разхождам се аз с Джими и едни деца ,, тък е забранено за кучета''.. аз им викам ,,това не е куче а котка..'' и те ,,малее за първи път виждам такава котка..ее щом е котка може...'' друг път пак разхождам Джими и един дядо ми вика ,,,какво порода е тази котка''' и аз направооо...
ох...вече ми писна всеки който срещне Джими първата работа е да попита ,, опашката му рязана ли е или си е така''
Публикувано: 11 June 2009 - 10:11 PM
Още като я взех (Рая),повечето я сравняваха с прилеп.Наричали са я и "дебела котка"(деца).Веднъж едно циганче ме пита дали била прасенце и аз казах да,а то се смя 5 минути след това,че съм водила прасенце с кайшка.За питбул я мислят предимно старите хора и се възмущават
Публикувано: 15 June 2009 - 03:57 PM
Един дакал искаше да си играе с Данте, но аз виждам ,че жената дърпа дакела и вдигнах данте. Дакала продължава да иска да си играе с Данте, а жената продължава да го дърпа, а Данте няма търпение да скочи. Жената казва на дакела си: Виж как си е наострил ушите ей ся ще те глътне!
Публикувано: 26 June 2009 - 08:44 AM
Е, много се смях с тези сравнения. Аз пък един ден разхождам Рико и едно момиче с майка си изведнъж изникват от ъгъла на блока пред нас и момичето казва "О, колко грозно куче". В момента се сеща, че може да ме обиди и казва "Искам да ми купиш такова".
- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »