Dog.bg Форуми : Бисерите на хората,за френчитата!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бисерите на хората,за френчитата!

#121 Потребителят е офлайн   BaryDog Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2011 - 07:16 PM

Показване на мнениетоDante_french, в 15 June 2009 - 09:52 AM, написа:

Един дакал искаше да си играе с Данте, но аз виждам ,че жената дърпа дакела и вдигнах данте. Дакала продължава да иска да си играе с Данте, а жената продължава да го дърпа, а Данте няма търпение да скочи. Жената казва на дакела си: Виж как си е наострил ушите ей ся ще те глътне! :ab_041:

Това с ушите е редовен бисер ! Хората си мислят че когато френските булдочета си наострят ушите ще нападат !! :ae_085: :ud_009: :ud_009: :ud_009:

#122 Потребителят е офлайн   ...~carrie~... Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2011 - 07:58 PM

Приятелите ми много обичат да се шегуват с моята Кари като я наричат Тазманийски дявол :ab_041:
User's Signature

" Кучето е единственото същество, което може да обича човек повече, отколко той обича сам себе си " - Джош Билингс

Качена снимка

Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   mimkaviki Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2011 - 12:33 PM

zdraveite az sum Mariq i imam frenski buldog (Ar4i)

#124 Потребителят е офлайн   ladymarmalade Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2011 - 12:15 PM

Браво, Мария! Да си жива и здрава и ти и кучето ти :rc_036:

#125 Потребителят е офлайн   ladymarmalade Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2011 - 12:21 PM

Веднъж при разходка на Айра и минахме покрай момиче и момче седнали на една пейка.. И ги чух да коментират: ''- Какво е това куче'?' и отговорът на момчето беше ''Мисля, че е чао-чао'' :ab_041: :ud_009: .. Май доста си приличат породите :r_181:

#126 Потребителят е офлайн   mimkaviki Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2011 - 08:14 PM

Благодаря ти :) на Арчи всяко дете му вика : " Е мамо, мамо виш Стич"

#127 Потребителят е офлайн   devil_dolly Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 04:07 PM

Миналата седмица бях на море с моята принцеса, която вече е на 5 месеца. Чух страшен бисер, от който ми настръхна косата. Към мен се приближават двойка диви селтаци със злобен лаещ померан. Мъжът ми вика:"Оооо, гледам още не сте му отрязали ушите!". Викам, "това е френски булдог"! И той:"Е да де, аз имах същото преди". no comment... :ed_142:

#128 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 08 August 2012 - 06:48 PM

Показване на мнениетоdevil_dolly, в 08 August 2012 - 04:07 PM, написа:

Миналата седмица бях на море с моята принцеса, която вече е на 5 месеца. Чух страшен бисер, от който ми настръхна косата. Към мен се приближават двойка диви селтаци със злобен лаещ померан. Мъжът ми вика:"Оооо, гледам още не сте му отрязали ушите!". Викам, "това е френски булдог"! И той:"Е да де, аз имах същото преди". no comment... :ed_142:

Същото много по-често за питбулите. Имам прекрасен екземпляр, но наскоро една дама ми вика "като не са му отрязани ушите изобщо не приличат на питбул" т.е тя е свикнала да вижда питбули с купирани уши, а един натурален екземпляр не приличал на питбул, при положение че това е породата и ТАКА се ражда. как нещо което се ражда така няма да прилича в оригиналния си вид на себе си...идиоти колкото искаш изобщо не трябва да им се влияеш. И без това отдавна купирането е забранено.
User's Signature

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   alcatraz Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 September 2012 - 10:49 AM

Здравейте,нашата Рея е на 3 месеца и половина и от около две-три седмици ходим вече на разходки. Веднъж една жена ни спря и каза-- о0оо френско булдоче,много е сладко,но няма ли да му режете скоро ушите ,при което ние се втрещихме:)) Иначе са ни питали- Това боксер ли е,мопс ли е ,а два пъти я оприличиха и на пинчер:). Много останахме изненадани от малките деца на около 6-7 години които като я видят и веднага охоо френско булдоче:),а възрастните хора явно незнаят много много за породата. А иначе ако тръгне някое куче да се запознае с нея,тя веднага започва да ръмжи,да лае и да се крие между краката ни,много е смешна. :dog:
User's Signature

Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   devil_dolly Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 September 2012 - 12:56 PM

Показване на мнениетоalcatraz, в 22 September 2012 - 10:49 AM, написа:

Здравейте,нашата Рея е на 3 месеца и половина и от около две-три седмици ходим вече на разходки. Веднъж една жена ни спря и каза-- о0оо френско булдоче,много е сладко,но няма ли да му режете скоро ушите ,при което ние се втрещихме:)) Иначе са ни питали- Това боксер ли е,мопс ли е ,а два пъти я оприличиха и на пинчер:). Много останахме изненадани от малките деца на около 6-7 години които като я видят и веднага охоо френско булдоче:),а възрастните хора явно незнаят много много за породата. А иначе ако тръгне някое куче да се запознае с нея,тя веднага започва да ръмжи,да лае и да се крие между краката ни,много е смешна. :dog:

Здравейте и да ви е жива и здрава малката! :smile: Това с ушите и мен ме втрещи много! Но хората все повече почват да се запознават с породата.
Бих Ви посъветвала да я социализирате от малка като я пускате да си играе с други кучета. Моята е вече на 7 месеца и не е ръмжала на други себеподобни, но я пускам в едно училище на вечерната разходка да тичат с другите домашни кучета от квартала. :dog:

#131 Потребителят е офлайн   SONYBUL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2012 - 09:46 AM

Защо мислите че не трябва да се режат ушите аз на моята кучка ги отрязах
Прикачена снимка на мен повече ми харесва така

#132 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 10:12 AM

:ab_041: :ab_041:
добермански модел си и ги направил :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 10:13 AM

Показване на мнениетоSONYBUL, в 26 September 2012 - 09:46 AM, написа:

Прикачен файл IMG_4425.JPG на мен повече ми харесва така

по принцип , това куче трябваше да бъде моето, :eg_033:

#134 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2012 - 04:36 PM

Отдавна ви казах да си ги размените, ама вие само фитили си пускате :db_046:
И Деси ,Павката ми се оплака , че си обидила Беки и тя ти била сърдита :eg_033: :ud_009: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2012 - 09:48 PM

Показване на мнениетоSONYBUL, в 26 September 2012 - 09:46 AM, написа:

Прикачен файл IMG_4425.JPG на мен повече ми харесва така

ох SONYBUL, за всеки влак си има пътници,
ето един подкастрен кандидат за твоето-мое кученце

Прикачена снимка

:zz_207:

#136 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2012 - 04:20 PM

Вчера водихме на ветиринар малкия шампион и минавайки през парка едно момиченце задърпа майка си и вика "Мамо,мамо - виж как сладко спи малкото мопсче!" моя приятел много се ядоса и вика "Тва не е мопс!!!" :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   borislava_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2012 - 11:18 AM

От два дена изкарваме нашия кучо,вече изтече карантинният период на третата ваксина,но се наслушах на големи бисери :ab_041: Разхождам го аз и майка с дете вървят зад нас,детето нещо каза:"Мамо,виж кучето",съответно нашият се обръща веднага като чуе глас и майката:"Айде по-бързо да вървим и да ме слушаш,че сега ще те изяде кучето" :ud_009: Малко след това една жена се разминава с нас и му изпрати въздушни целувки :ab_041: След това баща с дете вървят и детето отзад"О,виж какво хубаво куче и е облечено".На предишния ден,точно на първата ни разходка,се разминамаве с една жена и няколко деца и те веднага като започнаха да се радват...и жената и тя"Ама вижте го ,то е още бебе" :dog:

#138 Потребителят е офлайн   innerismus Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2012 - 09:36 PM

Деца му викат "Виж, мечо!" Една баба ме пита ококорено "Ама къде му е опашката?" :db_046:

#139 Потребителят е офлайн   dessymar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2012 - 11:44 PM

Показване на мнениетоanelia_888, в 24 October 2012 - 04:20 PM, написа:

Вчера водихме на ветиринар малкия шампион и минавайки през парка едно момиченце задърпа майка си и вика "Мамо,мамо - виж как сладко спи малкото мопсче!" моя приятел много се ядоса и вика "Тва не е мопс!!!" :flagbg:

:zz_216: , абе казвам аз, че си отглеждаме мопсове, ама никой не ме чува! :zz_207:

#140 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2012 - 10:54 AM

Показване на мнениетоdessymar, в 21 November 2012 - 11:44 PM, написа:

:zz_216: , абе казвам аз, че си отглеждаме мопсове, ама никой не ме чува! :zz_207:

Е и ?Какво от това ? не се дразни от такива приказки
Знам , че все говориш за "популяризиране на породата",но точно в това словосъчетание се крие цялата драма !!!Една порода като стане модна и .........."отиде коня у ряпата"!А, тя е достатъчно модна , популярна , комерсиална и всякакви подобни думички,което по никакъв начин не помага за нейното правилно развитие.
За справка един от сайтовете с обяви

Цитат

Домашни любимци
Кучета RSS
Чихуахуа (1050) Померан (791) Йоркширски териер (777) Мини пинчер (697) Френски булдог (671) Немски шпиц (568) Немска овчарка (499) Лабрадор Ретривър (466) Сибирско хъски (396) Чау чау (394) Пинчер (296) Голдън ретривър - златист ретривър (287) Шпиц (287) Пекинез (284) Средноазиатска овчарка - САО Алабай (243) Джак Ръсел Териер (231) Ротвайлер (213) Мопс (209) Бигъл (185) Английски кокер шпаньол (184) Кане Корсо (174) Питбул (152) Самоед (140) Дого аржентино (121) Акита (112) Шар пей (108) Ши-тцу (106) Българско овчарско куче - БОК (98)

В скоби е броя на обявите за определената порода!!!френския булдог на 5-то място по брой на обяви,преди НОК,Хъски,Голдъни,лабрадори и т.н.
За мен това е страшно!!!В тази бройка може би има 1 % (а може и по малко ) на кучета развъдени по правилата.Страшно е !И хич не ми прилича на "непопулярна" порода.Мопса е доста по назад.
User's Signature

Качена снимка

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни