мод
Добър ден на всички. Изчетох цялата история и съм много трогната, но още преди да я прочета, бях видяла снимките на Лигла и постовете там на съфорумката, и исках да я взема. Имам много малък опит с гледане на котки, като дете и тийнейджър, като ги гледаше по-скоро майка ми (1 котка и 2 котарака в рамките на 10-12 години). Много бих искала да осиновя Лигла, всъщност отдавна искам отново котка (когато майка ми предаде за отговорно гледане нашата преди години, защото влизаше в болница, а тя избяга от там и не я открихме

Проблемът са домашните ми - живея с брат си и мъжа си - които категорично не желаят да се грижат за животни и възразяват, защото ще им се наруши кефа - миризма, косми и дране на тапети са сред доводите, плюс притеснението им, че може да ползва като тоалетна обувките им(най-общо казано). Много моля, кажете как да ги убедя (без да се налагам - защото и този вариант го има).
А иначе - ако този проблем е преодолян и ми бъде обяснено точно какви грижи трябва да се полагат(защото нищо не знам за медицинските грижи), имам огромното желание и възможността веднага да взема котето и ще направя всичко възможно да му осигуря уютен и пълен с обич дом!
ПП Наистина много ми липсва коте
ПП 2 Регистрирах се тук само заради тази конкретна тема, защото избягвам темите и форумите за животни - явно желанието ми да си имам е много голямо и ми става тъжно, че досега така и не направих нищо по въпроса.
И тъй като сякаш не става ясно от написаното от мен, бих искала точно тази котка. Мисля, че точният израз е "познах си я"