Публикувано: 25 November 2009 - 03:21 PM
Здравейте!
Съвсем нова съм при вас.
Искам да изразя огромното си възхищение за големите души, които имате, за топлината и всеотдайността ви! Много се радвам, че има хора, които помагат, които страдат и се хвърлят презглава да отговорят на бедите на другите! Има шанс света да се оправи с толкова добри хора като вас!
От друга страна, засрамих се, че толкова дълго съм стояла безучастна към проблемите на бездомните животни... Но сега смятам да поправя грешката и да бъда полезна, с каквото мога.
Като начало, имаме възможност за безплатен транспорт в София. Аз не шофирам, затова трябва да се съобразим и с времето на мъжа ми. Но хубавата новина е, че ние имаме плаващо работно време и не стоим на работа от 9 до 18 ч. Често през първата половина на деня сме по-свободни и бихме могли да поемем возене на животинки за кастрация или към ветеринарни кабинети. Молбата ми е, ако има възможност и случая не е спешен, да се уговаряме няколко дни предварително.
Също имам и друга молба, дано не ме заклеймите. Не можем да поемем превозване на животни с гъбички, много съжалявам. Едно, че имаме огромна семейна трагедия свързана с това, а освен това имаме и ве деца и често контактуваме с 2 бебета-близнаци, които също често возим с колата. Не бих искала да поемаме рисковете за тях... Затова, моля да не ме търсите - за транспорт!, ако животинката има белези на гъбично заболяване.
Оставям тел.за връзка, моля не се притеснявайте да звъните до късно вечер (1 ч.) - 0884 066 304 Жени.
Понякога пътуваме из страната, аз ще се обаждам, когато имаме такива планове.
Имам и един приятел, който често през уикендите пътува София-Пловдив, ще мобилизирам и него за превоз и ще пиша тук :)