Dog.bg Форуми : Малък шпиц - Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (395 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малък шпиц - Говорилня

#2041 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 October 2007 - 12:25 PM

здравейте, радвам се, че ми пишете! Само искам да уточня, че аз съм Дана, а кученцето ще е Шериданс :kuchence:  :wub:
Ще пристигне от развъдник във Варна! знам, че има риск, ама съм виждала много бебета от там и са много хубави

#2042 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:36 PM

"Разкажи повече за твоето детенце, от къде идва, в какъв цвят ще е, защо се спря именно на него? А ние ще помагаме с каквото можем за напред"
Милата ми душичка е чисто бяла. Много мислех и проучвах. историята е дълга, ако ви е интересно ще я разкажа. и наистина ми помогна форума да разбера какви са разликите в породите. Навих се да я взема от този магазин, който работи с въпросния развъдник, защото се познавам с магазинерката и тя ме посъветва и ми гарантира, че кученцата са хубави(пък и аз сам ги виждала). попринцип казват, че е мини шпиц, което си е подвеждане, защото е малък, но...

#2043 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:45 PM

Добре дошла и от мен, Дана! Много приятни моменти ти желая с Шериданс, много хубаво име си му измислила. Какво имаш предвид с това, че е малък, а не мини шпиц? Аз доколкото знам това е едно и също. Сигурно искаш да кажеш, че е среден ? Поздрави от нас ;)

#2044 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:51 PM

Цитат

Добре дошла и от мен, Дана! Много приятни моменти ти желая с Шериданс, много хубаво име си му измислила. Какво имаш предвид с това, че е малък, а не мини шпиц? Аз доколкото знам това е едно и също. Сигурно искаш да кажеш, че е среден ? Поздрави  ;)

ами доста четох по въпроса. даже една енциклопедия прочетох. попринцип се тълкува различно, но там пише среден, малък и померан. Както и да е! вече взех да се обърквам. продават ми го за мини, ама навсякъде пише че се води малък шпиц. За мен би било по добре ако е все едно. Ще имаме снимки след около 20 дни и тогава ще до умуваме! иначе със сигурност знам, че среден шпиц достига доста повече килограми от  малкия/минито :P

#2045 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:55 PM

Значи ще е мъниче :) Супер. А каква е истрорията, може ли да я разкажеш? Ето го и моя бонбон  :wub:

#2046 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:57 PM

Цитат

Добре дошла и от мен, Дана! Много приятни моменти ти желая с Шериданс, много хубаво име си му измислила. Какво имаш предвид с това, че е малък, а не мини шпиц? Аз доколкото знам това е едно и също. Сигурно искаш да кажеш, че е среден ? Поздрави от нас ;)

а вие сте много сладки!!на колко сте??

#2047 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 12:58 PM

Мерси  :blink: На 3 месеца и 1 седмица :) Хих, аз като малките дечица говоря за възрастта  :P

#2048 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:05 PM

Ами борбата, която водих за сладураната се води още от преди година с милият ми мъж!!! още когато за първи път видях бебетата в същия магазун от, който си купувам и хранана за котката, се влюбих в тях!! но мъжката страна беше категорична , че това не е куче( а аз тогава бях фенка на котките и искахме куче заради него)
Не го винете :huh:Той все пак е 110 килограмов и кучето му се струва като бълха :-.От тогава обаче аз си исках такова кутренце!! Водихме дълги преговори! успях да го убедя да не всема хъски!! след това беше чау-чауто:)))но най накрая се съгласи. Вярно че коментарите останаха от рода" Комшията разхожда каракачанка, а аз как ще разхождам това малкото", но се споразумяхме!!
Много съм горда! После след като решихме беше лутането- какви са разликите в породите, от къде да си го взема.....

#2049 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:11 PM

Цитат

Мерси  :blink: На 3 месеца и 1 седмица :) Хих, аз като малките дечица говоря за възрастта  :P

ами то си е твоето детенце! ти откъде си го взе?? иска ми се някой да ми каже как се разбират с другите животни, че аз съм почти маниак:))Имам страхотен котарак, мини зайче(от преди си ме влече минито), рибки...., но никога не съм си помисляла да си взема куче, защото все съм по квартири и се притеснявах!! сега обаче съм много щастлива! даже от нетърпение имам проблем със съня :sos:
голям мерак

#2050 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:13 PM

Много позната история :) При нас борбата беше първо да го навия да си вземем куче, защото той категорично беше против куче да се гледа в апартамент. После се почна спор за размера. Те всички мъже май не считат малките кученца за кучета, но постепенно почна много да харесва померанчетата и накрая се вл'би (нещо не  ми работи клавиатурата). Сега я обожава, още като я видя за първи път много я хареса :) Страхотна л'бов е в момента  :wub: Сигурна съм, че и при вас ще стане така  :yahoo:

#2051 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2007 - 01:15 PM

мисля,че размера на кученцето няма значение,дали е померан,мини или среден шпиц а ,важното е да си ги даряваме с любов и грижи :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2052 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:17 PM

Аз я взех по обява от интернет, но не съветвам никой да го прави. Наистина си ми е детенце и съм толкова привързана към нея, че не издържам дълго навън, без да си гушкам бебто:)
Чела съм, че много не се разбират с други кучета, но нямам набл'дения дали е вярно. Като гледам на Светла кученцата, хич не мисля, че е така...:)

#2053 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2007 - 01:18 PM

[quote author=Дана link=topic=2606.msg281366#msg281366 date=1191928277]
[quote author=rali_pom link=topic=2606.msg281360#msg281360 date[quote author=Дана link=topic=2606.msg281366#msg281366 date=1191928277]
[quote author=rali_pom link=topic=2606.msg281360#msg281360 date=1191927502]
[/quote]
ами то си е твоето детенце! ти откъде си го взе?? иска ми се някой да ми каже как се разбират с другите животни, че аз съм почти маниак:))Имам страхотен котарак, мини зайче(от преди си ме влече минито), рибки...., но никога не съм си помисляла да си взема куче, защото все съм по квартири и се притеснявах!! сега обаче съм много щастлива! даже от нетърпение имам проблем със съня :sos:
голям мерак
[/quote]браво,дана че си успяла,мога да кажа,че и при нас беше горе-долу същата история ;D
User's Signature

#2054 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:19 PM

Цитат

мисля,че размера на кученцето няма значение,дали е померан,мини или среден шпиц а ,важното е да си ги даряваме с любов и грижи :wub:

Да, разбира се, че е така :) Но аз лично обичам повече мъничките, защото си ги гушкам и мачкам :)

Аз също не можех да спя цял месец, откакто видях Сузи докато я взехме. А последните дни бях в истинска еуфория  ;D Много си го обичам това меченце :)

#2055 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:29 PM

оооооооо, сигурна съм, че няма да мърда без нея!!! той само се прави на важен! още като се върнахме от магазина седна да мисли име на кученцето!!! така, че няма да се размине
едниственият проблем, който съм сигурна че ще има е с черните дрехи ;D аз от опита с ангореца ми си знам и той свикна да има косми навякъде(колкото и да чистя), ама сега ще е лудница с още толкова бели косми:)) Ще е голяма забава като почне да ги измъква с особенна фисиономия от най различни места

#2056 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2007 - 01:32 PM

ето ни нас в гората :drugarche:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  005.JPG (135.52K)
    Брой сваляния: 30
  • Прикачен файл  005.JPG_thumb (630.01K)
    Брой сваляния: 15

User's Signature

#2057 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:37 PM

много сте хубави!!извинявайте ако досаждам стези въпроси, ама още не съм в час! красавецът на колко е?? от къде си го взе?и да те попитам нещо- в магазина казаха че има лосион против потъмняване на козината около очите за белите шпицове?? ползвала ли си

#2058 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:40 PM

Много сте хубави, блазе ви, че се разхождате! Аз много страдам, че Сузи не може още да излиза

#2059 Потребителят е офлайн   Дана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 01:41 PM

Цитат

така е ама като те повеждат е кофти!! всеки иска да си вземе най- красивото същество нали???

#2060 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2007 - 01:51 PM

Цитат

много сте хубави!!извинявайте ако досаждам стези въпроси, ама още не съм в час! красавецът на колко е?? от къде си го взе?и да те попитам нещо- в магазина казаха че има лосион против потъмняване на козината около очите за белите шпицове?? ползвала ли си
изобщо не досаждаш,винаги ако мога ще помагам.нашия хубавец е на 10 месеца  и аз го взех от зоомагазин,а колкото до шампоана -ползвам го той е без отмиване,скоро ми свърши и ще трябва пак да купя иначе се загрозява бялата му козинка и вие ли имате същият проблем,това е че на белите шпицове им личи потъмняването което се получава от самото сълзене на очичките :P
User's Signature

• (395 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема