Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 25 October 2007 - 08:35 AM
:wub: Мерси и ти Атинка ;D Аз време имам така че се надявам да ми стане професия, ако се справя :P ;D
Дана, моля те намери начин да видим Шери!!! Как сте вие?
Дана, моля те намери начин да видим Шери!!! Как сте вие?
Публикувано: 25 October 2007 - 08:55 AM
;Dаз пък плета и дори сега правя на синът ми едино пуловерче,но на Лъки не бих изплела ;Dмисля че на дамичките повече им ходят тези модни аксесоари :wub:Ето тук съм с една жилетка мое производство :blink:
Прикачени файлове
-
Photo-0272.jpg (21.18K)
Брой сваляния: 167

Виолета
Публикувано: 25 October 2007 - 09:09 AM
Много е хубава, Вили :) Мен ме е учила баба ми да плета елементарни неща, но до сега не съм имала време нито желание ... но всяко нещо с времето си :) Страхотна е жилетката!
Публикувано: 25 October 2007 - 09:32 AM
Мен също ме няма в плетенето :(, даже имам една уникално красива жилетка, дълга до земята и понеже се влачи не си я нося, дори нямам качествата да я намаля. А иначе плетените пуловерчета стоят страхотно на кученцата, една приятелка с йоркита беше купила такива на кученцата си и бяха уникални сладурани с тях, но те и блузките бяха добре изработени, вървяха на раенца в най-различни ярки цветове. Понякога ми е тъжно , че шпица не се облича, иначе какви кукли щях да ги направя мойте. Все пак имаме дрешки, нали си имам йорки, то си има цял гардероб. ;D
Слънчице, жилетката ти е много красива! Поздравления-хубава, умна, добра, че и сръчна! :wub:
Слънчице, жилетката ти е много красива! Поздравления-хубава, умна, добра, че и сръчна! :wub:
Публикувано: 25 October 2007 - 09:40 AM
здравейте милички! ох как ме е яд за снимките-аз ви пиша от работа(в къщи още нямам компзтър)и тук ням как да ги кача! ще се премоля на шефката да ги качи на нейния за да я видите моята Шери!!! да ви се похваля-днес спах!!!сано 2 пъти се събуждах и то не защото е скимтяла!! утре сме на чичо доктор!
обещавам ще направя всичко възможно да ви я покажа :wub:
обещавам ще направя всичко възможно да ви я покажа :wub:
Публикувано: 25 October 2007 - 10:35 AM
Дано успееш по - скоро, нямам търпение да я видя ;)
Публикувано: 25 October 2007 - 01:40 PM
Здравейте момичета. Днес и аз бях на пазаруване с Пуфи и й купих страхотна жилетчица - на разноцветни ромбове с цветовете на дъгата и поло яка - много е сладка . На Атинка якето е направо убиец, но тук не съм виждала такъв модел. Аз отново имам въпрос - на едната страна на "бюста" на Пуфи й се появи светло кафеникаво петънце.Така е от 1 седмица .Също така й потъмня кожата над нослето и под очите -само кожата космите й са бяли но прозира по-тъмната кожа.Тъй като вие сте по-запознати с нещата ви изпращам снимки и се надявам на съвет :sos:
Прикачени файлове
-
SP_A0306e.jpg (4.95K)
Брой сваляния: 135 -
SP_A0308e.jpg (21.83K)
Брой сваляния: 135