Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 27 November 2007 - 09:52 PM
Здравей Титке,какви са твойте кученца,померани ли са?Разкажи ми нещо повече за вас.
Публикувано: 27 November 2007 - 10:18 PM
Този месец направихме 1 година,а там на снимката са на 4 месеца.Имам снимки и от сега но не са ми в компютъпа.Ще ги видите има време.
Публикувано: 27 November 2007 - 10:25 PM
Здравей и от мен ;)
големи са сладури, аз даже имах късмета и да им се порадвам от близо, защото седях до вас на изложбата .... Успях да направя 2 снимки на сладурите (с лошо качество са, защото са от телефон, но все пак ...) ... Жоси ме грабна напълно .... такъв бонбон е :wub:
Поздрави от мен и Франи :wub: :wub: :wub:
големи са сладури, аз даже имах късмета и да им се порадвам от близо, защото седях до вас на изложбата .... Успях да направя 2 снимки на сладурите (с лошо качество са, защото са от телефон, но все пак ...) ... Жоси ме грабна напълно .... такъв бонбон е :wub:
Поздрави от мен и Франи :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 November 2007 - 10:43 PM
Как мога да си направя и на мен така да ми излиза малка снимка като ви пиша
Публикувано: 27 November 2007 - 11:35 PM
И аз ви видях на изложбата и двете кученца много ми харесват.Гледах каталога и ако не греша са брат и сестра,само това ме учуди!?Иначе имат много хубава козинка,браво да са ви живи и здрави!
Атинке ,милата ми щерка утре имаш РОЖДЕН ДЕН ставаш на годинка!Много се радвам,че си намери такова супер семейство което те отглежда с невероятна обич!Благодаря! :wub:
Атинка се роди точно в 17часа на 28.11.2006г.
Атинке ,милата ми щерка утре имаш РОЖДЕН ДЕН ставаш на годинка!Много се радвам,че си намери такова супер семейство което те отглежда с невероятна обич!Благодаря! :wub:
Атинка се роди точно в 17часа на 28.11.2006г.
Публикувано: 27 November 2007 - 11:50 PM
Абе много скромно от сутринта до вечерта,има няма цял ден!Много бих искала да дойда но съм на работа а тя е докато има хора а това значи до към 19ч.Трябва някоя неделя да се видим не живеем толкова далече!Да хапнете някой кокъл за здраве! :yahoo:
Публикувано: 28 November 2007 - 08:12 AM
Честит РОЖДЕН ден на Атинка!!!!Да е здрава и много радост да ви носи,дълги години да празнувате заедно! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
АТИНКА СТАВА НА 1 ГОДИНКА!
АТИНКА СТАВА НА 1 ГОДИНКА!
Публикувано: 28 November 2007 - 09:26 AM
Честит рожден ден на нашето малко пораснало момиченце :wub: :yahoo:! Да е жива и здрава, много щастлива и красива! Да носи още дълги години радост и усмивки на семейството си! Целувки от татко Том, от всички нейни братчета и сестрички :zaek: и разбира се най-вече от мен :kuchence:! Чакам утре снимки от купона! ;) :Танц:
Весел празник сладка Ати!!! :wub:
Весел празник сладка Ати!!! :wub:
Публикувано: 28 November 2007 - 10:00 AM
Честит рожден ден на нашата любима кака Ати!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :palqcho: :palqcho:
Да е жива и здрава, да радва мама и тати и да продължава да учи Сузито как да бъде истинска дама ;) :wub:
Да е жива и здрава, да радва мама и тати и да продължава да учи Сузито как да бъде истинска дама ;) :wub: