Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 21 December 2007 - 05:32 PM
Ей много хубаво парти си направихме! Децата бяха доволни, на някои им се правиха други работи... не им се занимаваше с играчки ;D Ето един голям снимков материал, с който ви пожелавам весели празници! Много целувки и благодарности за пиятното изкарване на Силви и Миленчето :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 05:54 PM
:yahoo: ;D Страхотно парти, за което благодарим на милите домакини. Дано да има все повече такива младежи - интелигентни, възпитани пък и с невероятно чувство за естетика и красота. Милите кучовци се забавляваха много. Били малко плашеше дамите с коледната си премяна, но нали е мъж ;). Трябва да имат малко респект.Той продължава да е влюбен в Атинка и сериозно я ухажва. Не ми се мисли когато порасне Сузи как ще се чувства. :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 05:57 PM
Страхотно сте си изкарали както виждам! Как ме е яд , че не мога да съм с вас :(. Снимките са много забавни, а кучовци с тези шапчици са уникални бонбони :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 07:25 PM
На мама гъбките какви са сладки :wub:, пускай още снимки :yahoo:
Публикувано: 21 December 2007 - 07:35 PM
Страшно коледно парти сте си спретнали!Явно кученцата са били най щастливи и особенно Били с две мацки ,тоест кучки! ;D
А коледните картички на Светлето са много интересни,най -хубавата за мен е тази от адашката Ивета.Но съм сигурна,че Светлето е направила много по-хубави и се надявам скоро да ни изненада! :yahoo:
Весели празници и от нас и щастливи любимци! :wub: :wub: :wub:
А коледните картички на Светлето са много интересни,най -хубавата за мен е тази от адашката Ивета.Но съм сигурна,че Светлето е направила много по-хубави и се надявам скоро да ни изненада! :yahoo:
Весели празници и от нас и щастливи любимци! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 07:42 PM
Много е готино при вас във Варна!На нова година ще бъда на Елена с компания от Варна,всички варненци са супер!!!! :blink: :blink: