Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 18 January 2008 - 07:42 PM
diinna, привет и от мен! Вашият снежко е много нежен, да ви е жив и здрав!
Публикувано: 18 January 2008 - 08:51 PM
Много благодаря на всички от форума за сърдечните поздрави. Невероятно удоволствие е да разглеждам снимките както на вашите сладки бебчета, така и на вече порасналите. Осмелявам си да фантазирам, как ли ще изглежда Тара след време. Макар че май вече няма голямо значение. Тя си е нашето кученце и ще си я обичаме винаги, както се случи с това преди нея.
Особено ми е интересно, как се справяте вие (seska и слънчице), които имате повече от едно. Аз вече две седмици не си доспивам. Добре че не ми е за първи път - след две деца.
Поздрави на diinna и Морти, san4eto 1 и СЪНИ, anisa и Джеси, както и на рали_пом!
Особено ми е интересно, как се справяте вие (seska и слънчице), които имате повече от едно. Аз вече две седмици не си доспивам. Добре че не ми е за първи път - след две деца.
Поздрави на diinna и Морти, san4eto 1 и СЪНИ, anisa и Джеси, както и на рали_пом!
Публикувано: 18 January 2008 - 09:06 PM
Страхотни снимки, diinna!!! И Морти е много много сладичък :wub:
Публикувано: 18 January 2008 - 09:14 PM
Няма значение дали е малък, среден и т.н.... пиши където ти харесва :)
Публикувано: 18 January 2008 - 09:40 PM
Благодаря ти :) Най - хубавото на шпицовете е, че са във всевъзможни цветове и комбинации, аз лично не знаех преди, че съществуват такива породи :kuchence:
Публикувано: 18 January 2008 - 10:37 PM
Цитат
На 6 месеца е :)
Много хубава снимчица :wub:
Публикувано: 18 January 2008 - 10:51 PM
Мерси, Светле :) Ето за теб още една ;)
А ти ще ме зарадваш ли с някоя снимчица? :wub:
А ти ще ме зарадваш ли с някоя снимчица? :wub:
Публикувано: 18 January 2008 - 11:05 PM
Ех като гледам сладката Сузанка се сещам за Лъки когато беше на нейната възраст,толкова се радвах че започва да му расте хубава козинка,всеки един ден съм го изживяла с радост,въпреки беличките които вече са блед спомен.А Миси я взех голяма и тя е като малко ангелче,кротичка и послушна.Единственото от което няма оправяне е алармата която вдигат ;D ;D

Виолета
Публикувано: 18 January 2008 - 11:07 PM
Вили а престана ли Миси да пишка у дома?

Вход

Горе
Цитиране +