Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 22 January 2008 - 02:19 PM
anisa Джеси е уникално сладка :wub: ето я и Съни :P
Публикувано: 22 January 2008 - 04:07 PM
Благодаря Ви :wub: наистина е голяма красавица . Мисля ,че всички са невероятни ,наистина няма друга порода кучета като тези ;D
А когато порасне Джеси ,хм , ще чакам предложения от всички мъже тук ,избора ще бъде много труден ,ама надявам се ще се справим ;D
А когато порасне Джеси ,хм , ще чакам предложения от всички мъже тук ,избора ще бъде много труден ,ама надявам се ще се справим ;D
Публикувано: 22 January 2008 - 04:35 PM
Ето ни нас след днешната ни разходка :) Сузи както винаги спи уморена и много доволна :P Имаше големи преживявания днес, а на нас ни бяха най - смешни коментарите на разни хора в парка ;D Една жена ни нарече мутреси, защото сме се оплашили от помиароподобното й куче ;D После едно момче ни каза, че неговата боксерка не се занимавала с лисици, а за капак един дядо помисли Били за маймунка ;D ;D Много се смяхме ... ^_^
Извинявам се предварително за многото снимки, обаче аз лично толкова им се смях като ги гледах, че просто ме можах да избера по - малко от тях :wub:
Извинявам се предварително за многото снимки, обаче аз лично толкова им се смях като ги гледах, че просто ме можах да избера по - малко от тях :wub:
Публикувано: 22 January 2008 - 04:41 PM
Аз почнах отзад - напред, извинявам се. Сега отначало :)
Тук е един красавец, който взе страха на нашата страхлива Сузанка, после ходи 10тина минути с подвита опашка.
А за каратистките - май наистина вече са с черни колани ;D Много сладко си играят :yahoo:
Тук е един красавец, който взе страха на нашата страхлива Сузанка, после ходи 10тина минути с подвита опашка.
А за каратистките - май наистина вече са с черни колани ;D Много сладко си играят :yahoo:
Публикувано: 22 January 2008 - 04:45 PM
И само да кажа, понеже не знам дали правите като мен. Най - вероятно да, но аз да си кажа ;D Натискам върху снимките да се отворят по - големи, понеже иначе са с лошо качество и не се виждат добре :)
Публикувано: 22 January 2008 - 04:53 PM
Не той беше съвсем добронамерен, но има ужасяващо страшни очи :)
Публикувано: 22 January 2008 - 05:08 PM
Миличкият Били е наистина много влюбен :( :'(
Публикувано: 22 January 2008 - 05:15 PM
Забавни снимки както винаги!!! :wub:Поздравления!
Публикувано: 22 January 2008 - 05:45 PM
Дано Били наистина да има нужда просто от жена, а да не е влюбен ;) Забравих тези
Сузи : "ама и аз съм човек, вие какво си мислите! :ph34r:" :sarkastichen:
Сузи : "ама и аз съм човек, вие какво си мислите! :ph34r:" :sarkastichen:

Вход

Горе
Цитиране +