Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 05 February 2008 - 11:37 PM
Че расте,расте вече е два пъти по-голям откакто се роди,това му е работата сега ;D но нека заприлича на кученце още малко и ще пусна пак снимки :P ;D Миси започна пак да обръща внимание на Лъки,беше напълно го пренебрегнала,не го допускаше до нея,камо ли до малкия,но днес му се умилкваше,тяхната любов ръжда не хваща ^_^

Виолета
Публикувано: 06 February 2008 - 12:05 PM
Цитат
Миси започна пак да обръща внимание на Лъки,беше напълно го пренебрегнала,не го допускаше до нея,камо ли до малкия,но днес му се умилкваше,тяхната любов ръжда не хваща ^_^
Бях започнала да се притеснявам, че ще продължи като при хората ;D ;D ;D Очарована съм от снимките им заедно. :wub: Благодарение на твоите сладури Слънчице започнах все по-често да си мисля и за второ. Направо ми разтапят сърцето. :blink:
Публикувано: 06 February 2008 - 06:10 PM
Цитат
Здравейте момичета с красиви кучета.
Имам въпрос къде бих могла да заведа моя шпиц да му почистят и полират зъбките ( за гр.София ми е питането)?
Хубав и усмихнат ден: дури :wub:
Имам въпрос къде бих могла да заведа моя шпиц да му почистят и полират зъбките ( за гр.София ми е питането)?
Хубав и усмихнат ден: дури :wub:
Дури аз Били го заведох в клиниката в Студентски град, с-у УНСС , близо до последната спирка на автобуси 280 и 94. Тя е най близо до нас.Трябваше да му извадят няколко млечни зъбчета и тогава му полира другите зъбчета. Всичко това стана с пълна упойка. Доволна съм, сега зъбките са му белички и няма зъбен камък.
Публикувано: 07 February 2008 - 09:47 PM
На мен ми се струва, че бебчо в близките дни ще прогледне ;)
Публикувано: 08 February 2008 - 11:18 PM
Много сте пораснали!Все нещо не остава време да си поговорим.Отваряйте очички :wub:
Публикувано: 09 February 2008 - 12:48 PM
Здравейте и от нас със Сънка.Вили бебчо много е пораснал ще му изям ушичките много е сладък :yahoo: ето ни и нас :P ;D
Публикувано: 09 February 2008 - 12:51 PM
и в цял ръст :P ;D ;)
Публикувано: 09 February 2008 - 12:55 PM
и една последна на нея сме с панделка ;D
Публикувано: 09 February 2008 - 04:38 PM
И на мен панделката много ми хареса, нежно стои :blink: