Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 22 March 2008 - 03:34 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 03:50 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 04:51 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 05:06 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 05:49 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 09:21 PM
Милата наша приятелка Атинка не изглежда много доволна от процедурата, обаче ако знаеше колко красива ще бъде накрая може би щеше да е по спокойна ;)
Аз също днес бях в Пловдив. Имах работа на фестивала на красотата в палата 2 и случайно разбрах , че е имало изложба. Когато тръгнах на там срещнах 2 померана , доколкото разбрах отглеждани съвместно с Макс Пом. Много сладки - единия черен а другият оранжев. Ако бях разбрала малко по-рано щтях да видя и san4eto1 със Съни.
Слънчице съжалявам, че не знам номера на телефона ти. Мислих си за теб докъто се разхождахме в центъра, но нямаше как да те потърся. Сутринта тръгнахме съвсем спонтанно и нямах време да пиша във форума.
Публикувано: 22 March 2008 - 10:46 PM
ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ и на кученцата ви. Казвам го с радост защото наистина се чуствам преродена и всичко това е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС...............ПОВЯРВАЙТЕ.
имах сериозни здравословни проблеми които продължиха две години...дълга история..........ще разказвам друг път :'(......и когато нямах надежда вече..
ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.... се сетих :o преди време 92ГОДИНА имах домашен любимец-шпиц най- красивото същество което съм виждала./и за него имам какво да разкажа ;D ;)пак друг път ако ви е интересно де ;)...... и си казах_искам и сега да имам такова...........тогава започнах да се интересувам за породата и попаднах на вас........... :yahoo: :yahoo: :yahoo: Рафа не е със родословие - въпреки това което четох тук във форума, но е при мен и е здрав и най - вече ми донесе здраве и на мен днес си подахох нослето на вън за първи път от две години ЕДНА РАЗХОДКА ПАДНА ;D B).......... и това благодарение на него.......... сега ще си честитя на мен пролетта защото тя дойде и за мен...ОХХХХХХХХХХХХХХХХ КАК СЕ РАЗчУСТВАХ САМО. но като ви чета форума и ви почуствах близки за да си излея душата като пред приятел., а и като виждам как говорите за вашите любимци съм сигурна, че сте страхотни ХОРА....... извинявам се за изповедтта, но имах нужда..........
още веднъж БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОщА КОЯТО СЪМ СИГУРНА ДОРИ НЕ СТЕ ПОДОЗИРАЛИ, чЕ СТЕ МИ ОКАЗАЛИ
И за последно ............
нашите любимци ПРАВЯТ чУДЕСА ;) ;) ;) :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 March 2008 - 11:13 PM
С " тати" във ваната:

...колко е нещастна....

" Види му се края..."

;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 22 March 2008 - 11:39 PM
А Ати е голяма късметлийка, че за нея се грижат с толкова любов много хора, бебето в семейството е тя, струва ми се ;D Този тъжен поглед в банята е наследство от баща и ;D Много е смешна милата ;D ;D ;D
Публикувано: 23 March 2008 - 07:44 AM
Това , че ти се чувстваш добре е само благодарение на теб самата. Не го забравяй! Ти решаваш как ще се чувстваш и от теб зависи да го постигнеш ;)
Целувки от мен и Били :wub:
Публикувано: 23 March 2008 - 10:25 AM

Виолета
Публикувано: 23 March 2008 - 11:25 AM

Публикувано: 23 March 2008 - 04:38 PM
Публикувано: 23 March 2008 - 05:23 PM
Публикувано: 23 March 2008 - 05:39 PM
Глава и шия-муцуна-клиновидна заострен череп леко закръглен очи-кафеви шия къса добре поставена
Крайници-добре развити кости предни-прави успоредни задни добре задължени
Движения-свободни
Окроско и Пигментация-носната гъба-тен-светло кафява без наличие на депигментация
Космена покривка-обилна-бяла добре подържана права
Темперамент-уравновесен
това пише на оценачният лист ;)