Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 18 April 2008 - 05:48 PM
Да, наистина имат уникална козина. На снимката са на 40 дни, в понеделник сме на първа ваксина :yahoo:. Растееееем! :kuchence:
Публикувано: 18 April 2008 - 05:52 PM
Браво на сладките меченца, колко хубави са станали :wub: :wub: :wub: Със сигурност ще бъдат очарователни с тези прекрасни родители :drugarche: :meche:
Публикувано: 20 April 2008 - 08:38 AM
Благодаря, Вили! Да си жива и здрава и ти :) Понеже много хора не знаят, че Ралица е цвете, да обясня :) Ралица е полско цвете, има и такъв бурен също ;) Аз не се сещам кой друг има имен ден, но всички са поздравени и от мен! Много слъчнев и красив ден ви желая :wub:
Ето ме мен ;D
Ето ме мен ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 08:47 AM
Честит имен ден на всички именяри. Нека всичките им мечти се сбъднат и да не могат да се отърват от щастие и любов!!! :wub:
Публикувано: 20 April 2008 - 10:02 AM
честит имен ден на всички именнички,бъдете живи,здрави и много обичани :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 20 April 2008 - 02:40 PM
Честит имен ден и от мен на най-слънчевите момичета във форума. Бъдете живи и здрави и все така чаровни! :wub:
Публикувано: 20 April 2008 - 05:15 PM
Честит имен ден на всички с цветни имена!Аз също току що се прибирам от празнуването на именните дни на баба ми Цветанка и сестра ми Цветелина.После ще ви поздравя и с някоя снимка но първо трябва да приготвя вечеря. ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 06:01 PM
Много благодаря на всички за чудесните поздравления :drugarche: Днес наистина беше един прекрасен ден,май беше най-топлия до този момент от началото на годината B) Дори видях хора,които си правеха слънчеви бани ;D Целувки на всички и най-вече на четириногите ни любимци по малките сладки бузки :wub: :wub:Иве очаквам снимки,ти обеща,аз също отивам да приготвям масата :blink:

Виолета
Публикувано: 20 April 2008 - 06:06 PM
Днес Шанел за първи път излиза,заведохме я на село и се запозна с Джуди.Въпреки моите леки притеснения срещата мина гладко Джудина я прие и даже се заигра с нея.Джуди,Елф и Шанел оформиха задружна комбина, отсрани приличаха на аптекарски шишета!Това за съжаление са единствените снимки които излязаха читави.