Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 19 May 2008 - 12:32 PM
Олеее аз каквото съм шубе щях да припадна сигурно от страх ;D Добре, че ви се е разминало :)
Благодаря ти, Дидка :)
Благодаря ти, Дидка :)
Публикувано: 19 May 2008 - 01:18 PM
като говорим за змии аз вчера за малко не настъпах една точно пред мен :o
Публикувано: 19 May 2008 - 07:26 PM
Уууу разкош! Прелестен е нашият мъж както винаги :wub:
Публикувано: 19 May 2008 - 07:42 PM
Ех този Били,много е красив момъкът :wub:Наистина ли е била отровна?Направо ужас,добре е че сте се разминали,аз не съм виждала и дано да не видя!Ами Светле по плажа не става ли?Нямате ли около Варна необитаеми плажни ивици където да ги пуснеш всички да щуреят наволя?Аз пък тези дни видях в Пловдив две померанчета,много хубави бяха и двете,но нямах апарат да ги снимам сладурчетата.Светле стискаме палци и лапки за сладкото Диди,знам какво е кученце с разтройство,упорита работа,дано бързо да отшуми проблема :blink:
Цитат
Рали, и ние тези дни направихме дълга разходка в една такава гора, но за мой ужас кучетата налетяха на змия! :o По чудо няма пострадали, защото змията си беше утровна. До сега се плашех от кърлежи, а сега и с тези змии хич не знам къде да разхождам малките. :(

Виолета
Публикувано: 19 May 2008 - 09:12 PM
Silvibg ееее мерси много както винаги Били е раскошен просто нямам думи :->)
Публикувано: 19 May 2008 - 09:25 PM
Silvibg ето и една от мен за теб :blink:
Публикувано: 20 May 2008 - 12:05 AM
Цитат
Ех този Били,много е красив момъкът :wub:Наистина ли е била отровна?Направо ужас,добре е че сте се разминали,аз не съм виждала и дано да не видя!Ами Светле по плажа не става ли?Нямате ли около Варна необитаеми плажни ивици където да ги пуснеш всички да щуреят наволя?Аз пък тези дни видях в Пловдив две померанчета,много хубави бяха и двете,но нямах апарат да ги снимам сладурчетата.Светле стискаме палци и лапки за сладкото Диди,знам какво е кученце с разтройство,упорита работа,дано бързо да отшуми проблема :blink:
Цитат
Рали, и ние тези дни направихме дълга разходка в една такава гора, но за мой ужас кучетата налетяха на змия! :o По чудо няма пострадали, защото змията си беше утровна. До сега се плашех от кърлежи, а сега и с тези змии хич не знам къде да разхождам малките. :(
Тъкмо на плажа съм виждала най-много...влизат да ядът риба - това на закътаните плажове разбира се, вече незнам дали ги има ... в района на Варна - Паша дере, Фичоза, Сакъмата ...
на Робинзон преди години почти настъпих боса усойница ...хапваше попче, като изпищях неистово скочи местен Урко и и размаза главата с камък ..чете и лекция, нищо не помня от нея, парализиращ ужас имам от влечуги ... :rolleyes:
Публикувано: 20 May 2008 - 09:32 AM
Тази, дето я срещнахме беше пепелянка. :o То не знаеш да бягаш ли , кучетата ли да пазиш, обърках се тотално и стоях без да знам как да реагирам, крещя им на малките да дойдат при мен, а те си мислят , че са си намерили играчка и интереса им все повече се засилваше. Добре, че все пак решиха да ме последват, а и Анчето ги подгони с една пръчка.
По плажа за разходки не става, особенно около Варна е пълно с хора, а и мойте дивачета много беснеят върху пясъка и ужасно си пълнят очите с песъчинки.
Най си е добре за разходки в морската градина, но откакто времета е топличко е пълно с народ, особенно ме притесняват майките с детски колички, тръгват на гвардии, по 6-7 приятелки заедно и буквално барикадирват алеите. Няма лошо да се разхождат, но вече тръгнаха по по-тихите и странични алеи, които са за кучетата и на всичкото отгоре ни гледат злобно, ако малките залаят. Не дай си боже да събудим децата и става тя една.... :(
По плажа за разходки не става, особенно около Варна е пълно с хора, а и мойте дивачета много беснеят върху пясъка и ужасно си пълнят очите с песъчинки.
Най си е добре за разходки в морската градина, но откакто времета е топличко е пълно с народ, особенно ме притесняват майките с детски колички, тръгват на гвардии, по 6-7 приятелки заедно и буквално барикадирват алеите. Няма лошо да се разхождат, но вече тръгнаха по по-тихите и странични алеи, които са за кучетата и на всичкото отгоре ни гледат злобно, ако малките залаят. Не дай си боже да събудим децата и става тя една.... :(
Публикувано: 20 May 2008 - 10:19 AM
Напълно те разбирам Светле. Били много обича деца и като види някое, хуква към него да си играе. Пък ако детето носи плюшена играчка задължително иска да я вземе. Да обаче майките се плашат за децата си, и нормално след толкова нахпани деца. Те от къде да знаят, че кучето иска да си играе. За това Били си ходи на повод през повечето време. Той е много лаком и със сигурност ще хапне нещо хвърлено на земята. Да не говорим че гони по-големите кучета. Кърлежите също ме притесняват, а не дай си Боже пък и на змия да попадне. Направо не ми се мисли.