Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 07 June 2008 - 09:36 AM
Вили то се вижда от слънчевите снимки колко хубаво сте си искарали :yahoo: :wub:
Ч.Р.Д на слънчевият Лъки :wub: :wub: :wub:
Желая на Лъкчо много ЗДРАВЕ щастие и щастлив семеен живот :yahoo: :P :wub: ;D ;) :blink: :wub:
ето едно поздравче за Лъки и слънчевата му стопонка :yahoo: :P :wub:
Ч.Р.Д на слънчевият Лъки :wub: :wub: :wub:
Желая на Лъкчо много ЗДРАВЕ щастие и щастлив семеен живот :yahoo: :P :wub: ;D ;) :blink: :wub:
ето едно поздравче за Лъки и слънчевата му стопонка :yahoo: :P :wub:
Публикувано: 07 June 2008 - 09:37 AM
:yahoo: :wub: :yahoo:
Публикувано: 07 June 2008 - 11:23 AM
Здравейте на всички!С гордост искам да ви представя новия член на моето семейство - куклата ДОЛИ :wub: Чета интересния форум от много дълго време и винаги съм мечтала за красиво малко и любвеобилно същество като вашите.Най-накрая мечтата ми се сбъдна!Ние сме взети от зоомагазин,естествено за померан,но ви уверявам,че тя е много много красива шпицка!От вчера е в нас,сега е на 2 месеца,тежи 800гр и е кълбо от пух!Представям ви я:
Публикувано: 07 June 2008 - 12:47 PM
Много сте сладки!И двете :wub: Добре дошли и от нас,малката Доли е в любимия ми цвят,прекрасна е!Вие от къде сте,и като е от зоомагазин дадоха ли ви родословие,защото днес аз също видях един шпиц когато купувах подаръци за моя ражденник в един зоомагазин,казаха че бил по поръчка.Представиха ми го също за померан,но си беше малък шпиц.А когато ги попитах за родословие,защото цената не му беше ниска 1500лв,те отклониха въпроса към Лъки,колко бил красив и т.н и аз останах без отговор ;D Но твоята Доли наистина е мноого сладичка,ще се радвам да пускаш нейни снимчици как расте и се променя :blink:

Виолета
Публикувано: 07 June 2008 - 01:43 PM
Малката бонбонка я донесе мъжа ми от софия ;) няма родословие,толкова е крехка милата!пътувала е 2 дни от Унгария и все още е уплашена,в началото плачеше много,сега сякаш се успокои,но иска все някой да я гушка.Вече мина и прегледа при лекаря,който каза,че всичко и е наред - зъбки,ушички,сърчице, итн... само че има леко разтройство и повърна веднъж,но ми се струва,че просто не беше сдъвкала гранулките,защото бяха почти цели.Иначе е жизнена(доколкото е присъщо за бебе,което обича да си поспива :P),върти важно- важно пухената опашка,викаме й "Принцеса Доли" Всички около нея се въртим,а мъжа ми даже я нарича:" на тати момичето " ;D
Публикувано: 07 June 2008 - 03:28 PM
Един ден нямах интернет и щях да умра от скука.Някой добре са си изкарали на морето,блазя им!И Джуди е разгонена и подпира диваните в къщи.
Пожелавам на Доли да няма проблеми със здравето и да радва своите стопани!
Аз преди малко изживях поредния стрес. :(Отворих раклата на сина ми да му пребера възглавницата и отвътре се заклати нещо черно.Треснах капака а сърцето ми щеше да изкочи :rolleyes:Накрая се оказа,че на моя син не са му стигнали всички животни които имаме та прибрал и малък гълъб.Решил да го скрие от мен в раклата :-Ей сега ще сложа табела на вратата"приют за домашни любимци и диви животни"
Ей така пък Шанел тормози Джуди!
Пожелавам на Доли да няма проблеми със здравето и да радва своите стопани!
Аз преди малко изживях поредния стрес. :(Отворих раклата на сина ми да му пребера възглавницата и отвътре се заклати нещо черно.Треснах капака а сърцето ми щеше да изкочи :rolleyes:Накрая се оказа,че на моя син не са му стигнали всички животни които имаме та прибрал и малък гълъб.Решил да го скрие от мен в раклата :-Ей сега ще сложа табела на вратата"приют за домашни любимци и диви животни"
Ей така пък Шанел тормози Джуди!