Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 14 August 2008 - 03:03 PM
Добре дошли и от мен. Само за уточнение - вашето кученце е среден шпиц :) Много е сладко, да е живо и здраво и да ви направи много щастливи ;)
Току - що четох в една тема няколко мнения за миришещ лошо среден щпиц. И понеже съм чувала, че шпицовете нямат типичната кучешка миризма, освен това Сузи не мирише, както и нито един померан или малък шпиц, който съм виждала... чудно ми е това с липсата на миризма само за малките и помераните ли се отнася?
Току - що четох в една тема няколко мнения за миришещ лошо среден щпиц. И понеже съм чувала, че шпицовете нямат типичната кучешка миризма, освен това Сузи не мирише, както и нито един померан или малък шпиц, който съм виждала... чудно ми е това с липсата на миризма само за малките и помераните ли се отнася?
Публикувано: 14 August 2008 - 04:35 PM
Не, Рали. Не е само за померанчовци и минита. За мителчета също се отнася. Правилно знаеш, че те нямат типичната кучешка миризма. Просто това конкретното мителче е било държано в клетка прекалено дълго и от това предполагам идва желанието на стопанката му да го изчипка. Моето не мирише, нито пък дори едно мителче от нашата банда- всички сме си чисти ;D - права си!
Поздрави на всички по- мънички от нас пухита! ;) :wub:
Поздрави на всички по- мънички от нас пухита! ;) :wub:
Публикувано: 15 August 2008 - 02:54 PM
:blink: Здравейте !Моят Макс е вече на почти 7 месеца и няма никаква миризма-дори напротив казват че мирише на хубав парфюм.Много е чистичък ,гата се върнем от разходка си измиваме лапките и той после сам се проверява за изряден вид!Абе суетна работа-ергенче ;)
Публикувано: 20 August 2008 - 08:02 AM
Наистина,знаем че Август е месеца на отпуските ;)благодаря ви момичета,бебетата сега започват да стават интересни,само да отида до тях и започва една игра ;D Която трае 5-6мин. след което всички се изпотръшкват около мен да спят,уморени ;D А татко Лъки си намери едно момиченце,което полудя по него,голяма любов :wub:

Виолета
Публикувано: 20 August 2008 - 10:13 PM
Привет Дури :blink:,точно така той е,днес си направихме срещичка и направо не можах да повярвам колко голямо е станало момчето! Радвам се че се включи,защото темичката направо ни е замряла в това отпускарско време B) Как сте вие,разбрах че вече сте четиричленно семейство ;)

Виолета
Публикувано: 20 August 2008 - 10:20 PM
Набито око имам май :P
Аа не е точно така Слънчи за броя на "семейството".
Имах гостенче, което бе при нас известно време.
Изпратихме го в Швейцария след като никой в родината му не заяви сериозни намерения към него.
Сега е в кучешки приют там.
В подписа ми може да се прочете историята му.
Но отпуската си прекарах с 3 кучета.
За 1 нощ даже бяха 4 -ри! ;D
Мъжки при това.
Иначе нищо ново няма при мен..за сега.
:wub:
Аа не е точно така Слънчи за броя на "семейството".
Имах гостенче, което бе при нас известно време.
Изпратихме го в Швейцария след като никой в родината му не заяви сериозни намерения към него.
Сега е в кучешки приют там.
В подписа ми може да се прочете историята му.
Но отпуската си прекарах с 3 кучета.
За 1 нощ даже бяха 4 -ри! ;D
Мъжки при това.
Иначе нищо ново няма при мен..за сега.
:wub:
Публикувано: 20 August 2008 - 10:34 PM
В София бях.
До гостенчето.:)
Как ще е тайна Слънчи.
Шпица доста си играеше с Рандолин.
Големия бягаше от него, ръмжеше го.
Не му се харесваше да му дъвчат ушите, да го хапят по краката, да му дърпат опашката.
Но се съобразяваше със ситуацията.
Никога не би наранил животинче, което аз съм им представила и е
"под моята протекция".
Сега се замислям, че съдбата поставя на пътя ми все мъжки бездомни животинки..
Странно!
До гостенчето.:)
Как ще е тайна Слънчи.
Шпица доста си играеше с Рандолин.
Големия бягаше от него, ръмжеше го.
Не му се харесваше да му дъвчат ушите, да го хапят по краката, да му дърпат опашката.
Но се съобразяваше със ситуацията.
Никога не би наранил животинче, което аз съм им представила и е
"под моята протекция".
Сега се замислям, че съдбата поставя на пътя ми все мъжки бездомни животинки..
Странно!