Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 22 September 2008 - 08:45 PM
Снимкиии :blink:
Публикувано: 22 September 2008 - 08:50 PM
:wub:
Публикувано: 22 September 2008 - 09:20 PM
О,Съни е най-щастливото куче!
Специално две снимки за Миленчето и Атинка,поздрави от сестричката която живее в Турция.Тя също е принцеса ,има си другарче и човек който се грижи само за кученцата.За нейната собственичка няма какво да говорим-красавица! :wub:
Специално две снимки за Миленчето и Атинка,поздрави от сестричката която живее в Турция.Тя също е принцеса ,има си другарче и човек който се грижи само за кученцата.За нейната собственичка няма какво да говорим-красавица! :wub:
Публикувано: 22 September 2008 - 09:35 PM
Здравейте! С Били отново бяхме на екскурзия за седмица. Почти се бях отказала да ходя в Гърция, защото нямаше нещо, което да ми хареса там. Е сега съм впечатлена. Видяхме много красиви места и обикаляхме много. Разгледахме голяма част от полуостров Халкидики. Най-много впечатления имам от втория ръкав-Ситония, на който се застояхме по-дълго. Плажа е страхотен, водата топла и кристално чиста.Ловихме зарган и поизгоряхме, въпреки че сме на плаж от май месец. :( За крадко минахме в началото на Атон и отседнахме в много уютен хотел на близко островче. Били както винаги беше с нас и се държа, както обикновено, като едно възпитано и добро същесрво. Всички от компанията бяха очаровани от него. Казаха, че не са виждали толкова кротко и умно кученце :blink: Като буболече е. Като го сложа на плажа в-у кърпата не мърда от там , в ресторантите също си седи кротко на стол до мен и не създава никакви проблеми а когато го оставяхме в стаята почти не се разбираше, че има куче. Направихме много снимки и когато имам време ще ви пусна няколко да ги разгледате.
Публикувано: 22 September 2008 - 10:28 PM
Били е уникално красиввв :wub: :wub: :wub: живее си той живота със вас ;D :wub:
Иве на Атинка сестрата е също голяма красавица :wub:
А кого ще ни покажеш твойте бели облачета :blink:
Искам да видя Елфчо и Шанелл :wub: :wub: :wub:
Иве на Атинка сестрата е също голяма красавица :wub:
А кого ще ни покажеш твойте бели облачета :blink:
Искам да видя Елфчо и Шанелл :wub: :wub: :wub: