Dog.bg Форуми : Малък шпиц - Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (395 Страници) +
  • « Първа
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малък шпиц - Говорилня

#6881 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 May 2009 - 09:54 PM

Наистина изложбата в Ниш беше страхотна(като изключим дрането с 40евро на кола на границата).Аз на снимките ям като за последно :ab_041: но след толкова емоции ми е простено.Честито и от мен на Сръбските шампиони на Светлето-Джими и Танер!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#6882 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 11:10 PM

Показване на мнениетоseska, в May 21 2009, 04:12 PM, написа:

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 20 2009, 04:26 PM, написа:

Здравейте ! Това е моята Марая ...ние сме нови във форума :)
Качена снимкаКачена снимка

Здравейте Mariyah ! Ще ви помоля да си смените името, под което сте регистрирана във форума. "Foxy Nose" е запазено име на моя развъдник и за да не стават грешки, че вашето куче е мое производство, най-добре да уважите молбата ми. Предварително благодаря!

Името под което съм регистрирана във форума е името с което фигурира моето куче в паспорта си. Кучето ми е внесено от чужбина, а не е от вашият развъдник и ако чрез нейното име Ви правя реклама, би трябвало да ми платите дори (в рамките на шегата разбира се). И аз се казвам Милена , но няма как да сменя имената на всичките ми съименнички :) Съжелявам за недоразумението което се получава :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6883 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 10:05 AM

Това, че кучето ви има име по паспорт нищо не значи! Родословие има ли?! Само в родословието името е значимо. В паспорта всеки може да си впише каквото си иска. Най-вероятно сте си взели кучето от борса или зоомагазин и най-вероятно са сложили името на моя развъдник, за да ви излъжат по-добре. Моля пишете от къде купихте кучето? Шпицът ви не може да е реклама за мен. Нищо лично, но дори не развъждам бели шпицове. Пак ви моля най-учтиво да не парадирате с името на моя развъдник. Краденето на чуждо запазено име е подсъдимо дори. За това име съм си заплатила не само финансово, но и с много труд. Може да се казвате Милена, но си имате презиме и фамилия. По същия начин мойте кучета по родословие носят в имената си допълнението "Foxy Nose" и това показва, че са произведени точно от моя развъдник. Така че, както и да се казва кучето ви по паспорт, това мен не ме интерисува, но в този форум, а и в общественото пространство, само мойте кучета могат да носят името на развъдника ми. Ако не уважите молбата ми ще се обърна към модератора на форума да редактира името ви и съм сигурна, че ще ме разберат. Нека не заблуждаваме четящите форума, че кучето е мое производство.
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#6884 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 01:54 PM

Показване на мнениетоjijafka, в May 21 2009, 04:07 PM, написа:

seska, честито на теб и твойте сладури! Джими е прекрасен! Пожелавам ти още много, много успехи и щастливи моменти с прекрасните ти любимци!
Да нацелуваш мойте любимци Танер и Сузи! :gb_023:

Поздрави от мен и Франи!

Благодаря за милите думи! Поздрави и от нас! :smile:
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#6885 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 05:38 PM

Показване на мнениетоseska, в May 22 2009, 11:05 AM, написа:

Това, че кучето ви има име по паспорт нищо не значи! Родословие има ли?! Само в родословието името е значимо. В паспорта всеки може да си впише каквото си иска. Най-вероятно сте си взели кучето от борса или зоомагазин и най-вероятно са сложили името на моя развъдник, за да ви излъжат по-добре. Моля пишете от къде купихте кучето? Шпицът ви не може да е реклама за мен. Нищо лично, но дори не развъждам бели шпицове. Пак ви моля най-учтиво да не парадирате с името на моя развъдник. Краденето на чуждо запазено име е подсъдимо дори. За това име съм си заплатила не само финансово, но и с много труд. Може да се казвате Милена, но си имате презиме и фамилия. По същия начин мойте кучета по родословие носят в имената си допълнението "Foxy Nose" и това показва, че са произведени точно от моя развъдник. Така че, както и да се казва кучето ви по паспорт, това мен не ме интерисува, но в този форум, а и в общественото пространство, само мойте кучета могат да носят името на развъдника ми. Ако не уважите молбата ми ще се обърна към модератора на форума да редактира името ви и съм сигурна, че ще ме разберат. Нека не заблуждаваме четящите форума, че кучето е мое производство.

Да кучето ми е с родословие, европейски паспорт и микрочип. Никъде не ПАРАДИРАМ че кучето ми е закупено от вас.Дори не съм споменалаподобно нещо. Развъдника не е български, слава богу. Кучето съм го купила лично от чужбина,от специален развъдник за мини породи, а не е от зоомагазин. В България аман от такива измислени развъдници като вас, които се опитват да ми пробутат крастоска между пинчер и шпиц, набутани в кащони, по пазари и сергии. Още по добре, че не развъждате бели мини шпицове , така няма как да свързват моето куче с вашият котилник... А и едва ли вие можете да създадете толкова качествено куче. Кучето ми е на 8 месеца и е с мини размери, за разлика от "МИНИ"шпицове които стават с размери на пудел. Ако трябва прочете пак какво съм написала, а именно..., че името под което съм регистрирана в този форум е името на кучето ми. За мен звучи още по-обидно хората да смятат че кучето ми е Българско производство.А вие спрете да си правите реклама на гърба на моето куче.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6886 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 06:12 PM

Съжалявам, че се намесвам в този спор, но аз съм почитател на кучетата от развъдник Foxy nose и страшно много се ядосах от написаното от Вас!!!!!!! В случая seska е в пълното си право!!!!

Цитат

В България аман от такива измислени развъдници като вас, които се опитват да ми пробутат крастоска между пинчер и шпиц, набутани в кащони, по пазари и сергии. Още по добре, че не развъждате бели мини шпицове , така няма как да свързват моето куче с вашият котилник... А и едва ли вие можете да създадете толкова качествено куче.

Mariyah Foxy Nosе, вместо да се опитвате да обиждате и да говорите пълни глупости, влезте в сайта на развъдника и тогава изказвайте "компетентни" мнения! :xg_102: Поразгледайте класата на кучетата от там и пак премислете становището си!
Kennel Foxy Nose
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6887 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:19 PM

Показване на мнениетоgerinceto87, в May 2 2009, 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоnik_tan, в May 2 2009, 08:49 AM, написа:

Здравей,Gerinceto87 искам да те питам от къде си взе кученцето,защото страшно много прилича на моя Бари?:smile:

ot Parvomai ot edno semeistvo,koeto otglejda 6picove,ku4encata bqha 2 mujko i jensko,az si izbrah jenskoto,a mujkoto go prodadoha mislq,4e v Dimitrovgrad,ako si go kupila ot tam,nai-veroqtno sa brat i sestra :zz_218: :)

Извинявам се предварително и с риск да ви засегна ще публикувам своя коментар. Не се заблуждавайте тези кучета от Първомай нямат нищо общо с мини шпица. А и не само там...Всички лъжат че кучетата им се внос от Сърбия и Унгария. Не е нормално кученце на 2 месеца да тежи кило и половина. Моето куче е на осем месеца, А На Ръст е ПО МАЛКО ОТ кОТКа. Стандарта на тази порода е 2-3 кг. Ако искате мини шпиц не се подлъгвайте да си купувате от България. Унгария и Словения са на близо идете и си купете, не разчитайте на зоомагазините продадат мини порода :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6888 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:21 PM

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 04:38 PM, написа:

Да кучето ми е с родословие, европейски паспорт и микрочип.

Вместо да обиждате българските развъдници ,покажете родословието на кучето си! И не се учудвайте когато разберете , че са ви излъгали.
Става дума за запазено име(!)предполагам знаете какво значи това!
А това име го държи български развъдник и той ви казва , че няма нищо общо с вашето куче!Помислете ,малко!
Това , че е от Унгария , Словения или Сьрбия не означава , че със сигурност е родословно.
User's Signature

Качена снимка

#6889 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:30 PM

Показване на мнениетоjijafka, в May 22 2009, 07:12 PM, написа:

Съжалявам, че се намесвам в този спор, но аз съм почитател на кучетата от развъдник Foxy nose и страшно много се ядосах от написаното от Вас!!!!!!! В случая seska е в пълното си право!!!!

Цитат

В България аман от такива измислени развъдници като вас, които се опитват да ми пробутат крастоска между пинчер и шпиц, набутани в кащони, по пазари и сергии. Още по добре, че не развъждате бели мини шпицове , така няма как да свързват моето куче с вашият котилник... А и едва ли вие можете да създадете толкова качествено куче.

Mariyah Foxy Nosе, вместо да се опитвате да обиждате и да говорите пълни глупости, влезте в сайта на развъдника и тогава изказвайте "компетентни" мнения! :xg_102: Поразгледайте класата на кучетата от там и пак премислете становището си!
Kennel Foxy Nose

НЯма какво да премислям. КАто ви гледам колко сте компетентни на 2 месеца кучетата да ви тежат 2килограма ми става ясно. Този сайт е за такива като вас "по-компетентни". По добре да си бяхте спестили думите, за да не ставате смешни. Seska ако иска да се свърже с арменския поп... кучето ми пак ще носи това име. Който не е доволен да не влиза в този форум.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6890 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 06:32 PM

Нищо лично Милена, кученцето ви е много хубаво. Факт е обаче, че въобще не сте наясно с нещата и това е видно от изказването ви. Единствения обясним вариант е името на развъдника да е "Mariyah" а останалото името на кучето, в противен случай просто са ви излъгали с фалшиво родословие.
Направих си труда да проверя за такова име и съответно НЕ намерих. Може да се обедите сама на саитa наFCI.
Извода си го направете вие.
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#6891 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:35 PM

От толкова писане мисля че на всички читатели на този форум стана ясно че кучето ми не е от Вашият развъдник. Айде и успехи в съчиняването на Българският варянт на мини шпиц.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6892 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 06:40 PM

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:35 PM, написа:

От толкова писане мисля че на всички читатели на този форум стана ясно че кучето ми не е от Вашият развъдник. Айде и успехи в съчиняването на Българският варянт на мини шпиц.

Единственото, което мога да кажа е "Пази, Боже от хора като теб"!
Българските развъдници на мини шпицове и померани с абсолютно нищо не отстъпват на тези в чужбина, но само човек разбиращ от породата може да го разбере!
Радвай се и си гледай кучето, независимо какво е и от къде е, но просто не се изказвай неподготвена!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6893 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:46 PM

Показване на мнениетоPAMPER_POM, в May 22 2009, 07:32 PM, написа:

Нищо лично Милена, кученцето ви е много хубаво. Факт е обаче, че въобще не сте наясно с нещата и това е видно от изказването ви. Единствения обясним вариант е името на развъдника да е "Mariyah" а останалото името на кучето, в противен случай просто са ви излъгали с фалшиво родословие.
Направих си труда да проверя за такова име и съответно НЕ намерих. Може да се обедите сама на саитa наFCI.
Извода си го направете вие.

За всички неразбрали... Mariyah FOXY NOSE са имената на кучето а не на развъдника. А развъдника не е нито MARIYAH, нито foxynose. Абе хора чете малко аз какво ви пиша, или вие само търсите повод за конфронтазия.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6894 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 06:47 PM

името на развъдника се съдържа в името на кучето по родословие. Как е вашето?
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#6895 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 06:52 PM

Показване на мнениетоjijafka, в May 22 2009, 07:40 PM, написа:

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:35 PM, написа:

Единственото, което мога да кажа е "Пази, Боже от хора като теб"!
Българските развъдници на мини шпицове и померани с абсолютно нищо не отстъпват на тези в чужбина, но само човек разбиращ от породата може да го разбере!
Радвай се и си гледай кучето, независимо какво е и от къде е, но просто не се изказвай неподготвена!

Да точно ти ли се намери да коментираш...с това куче което е по- голямо от самоед. ТИ куче ли гледаш или държиш агне в рацете си(на снимката )Така яко се изрязя че чак тук замириса. Радвай си се на кучето но поне не се излагай във форума. Аман от рабирачи, дето и мериносова овца да му дадеш ще си мисли че гледа мини шпиц. хихихихи айде успех и на теб.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6896 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 06:58 PM

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:52 PM, написа:

Да точно ти ли се намери да коментираш...с това куче което е по- голямо от самоед. ТИ куче ли гледаш или държиш агне в рацете си(на снимката )Така яко се изрязя че чак тук замириса. Радвай си се на кучето но поне не се излагай във форума. Аман от рабирачи, дето и мериносова овца да му дадеш ще си мисли че гледа мини шпиц. хихихихи айде успех и на теб.

Мила, госпожичке! Аз Вашето куче не обиждам и не бих си и позволила, защото възпитанието не ми го позвоплява. Аз не претендирам, че имам мини шпиц и ако не сте забелязала пиша в раздела за средния. Моето куче го спасих от некадърна стопанка, която го беше съсипала, но точно на Вас не мисля да се обяснявам. Не знам на колко сте години, но акъла Ви не е на повече от 14 год. Спирам спора, защото ми е много под нивото да се занимавам с хора като Вас!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6897 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 07:09 PM

Показване на мнениетоjijafka, в May 22 2009, 07:58 PM, написа:

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:52 PM, написа:

Мила, госпожичке! Аз Вашето куче не обиждам и не бих си и позволила, защото възпитанието не ми го позвоплява. Аз не претендирам, че имам мини шпиц и ако не сте забелязала пиша в раздела за средния. Моето куче го спасих от некадърна стопанка, която го беше съсипала, но точно на Вас не мисля да се обяснявам. Не знам на колко сте години, но акъла Ви не е на повече от 14 год. Спирам спора, защото ми е много под нивото да се занимавам с хора като Вас!

Не съм разглеждала в кой раздел сте писала. Спирам спора, защото аз съм на 12. Жалко за вас и за годините ви, да с е намесвате в чужди спорове.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6898 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 07:12 PM

Показване на мнениетоMariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 08:09 PM, написа:

Спирам спора, защото аз съм на 12.

Е, вече всичко е ясно :ab_041: :ae_085:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6899 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 22 May 2009 - 07:13 PM

еееееееее нямам думи :eg_033: ........вчера дошла и вече разбира от породи стандарти, че и ''компетентно'' мнение и оценки дава. Разбирам, че ви е яд МИЛЕНКЕ, че са ви излъгали, разбирам, че сте НЕИНФОРМИРАНА, но не разбирам с какво право обиждате прекрасни хора и класни кучета. КОркичкото КУТРЕ.............. СТОПАНКАТА МУ НЕ Е ОТ ДОБЪР РАЗВЪДНИК......Да кучето ми е с родословие, европейски паспорт и микрочип. шегата е добра :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#6900 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 07:38 PM

Аз съм Българка и моя развъдник е регистриран в България.Аз се занимавам САМО с развъждане на бели малки шпицове.Смея да твърдя,че знам всеки развъдник в света кайто развъжда бели шпицове с родословие.Вашето кученце Милена е БЕЗ родословие и писанията ви тук са меко казано тъпи!!!Моя мъжки бял малък шпиц Dorsdorf Amarilis не е 3кг. но това в никакъв случай не му е попречило да е ИНТЕР Шампион и шампион на България,Румъния,Черна гора,Македония и Сърбия, многобройните му титли са доказателство за високата му класа.Като доста по-разбираща от вас породата ще ви кажа,че дребното ви кученце е посредствено и не представлява повод за гордост.Ако видите кучетата на Светлето(Foxy Nose) ще разберете колко сте далеч от истината и защо тя не иска да и излагате името.Колко ни "впечатлихте" само,че кучето ви е от чужбина а тук в България камо ли не не знаем какво е шпиц :ud_009: Каня ви на изложба за да докажете на ринга кой е по-добър.Аз за себе си съм страшно горда,че моя женска победи в Пловдив куче от известен френски развъдник.Сигурна съм,че ако имахте родословие(за ваше голямо съжаление нямате)щяхте да дишате прахта на моите бели шпицове регистрирани и представящи България!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

• (395 Страници) +
  • « Първа
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема