Малък шпиц - Говорилня
Публикувано: 21 May 2009 - 09:54 PM

Публикувано: 21 May 2009 - 11:10 PM
seska, в May 21 2009, 04:12 PM, написа:
Mariyah Foxy Nose, в May 20 2009, 04:26 PM, написа:

Здравейте Mariyah ! Ще ви помоля да си смените името, под което сте регистрирана във форума. "Foxy Nose" е запазено име на моя развъдник и за да не стават грешки, че вашето куче е мое производство, най-добре да уважите молбата ми. Предварително благодаря!
Името под което съм регистрирана във форума е името с което фигурира моето куче в паспорта си. Кучето ми е внесено от чужбина, а не е от вашият развъдник и ако чрез нейното име Ви правя реклама, би трябвало да ми платите дори (в рамките на шегата разбира се). И аз се казвам Милена , но няма как да сменя имената на всичките ми съименнички :) Съжелявам за недоразумението което се получава :)
Публикувано: 22 May 2009 - 10:05 AM
Публикувано: 22 May 2009 - 01:54 PM
jijafka, в May 21 2009, 04:07 PM, написа:
Да нацелуваш мойте любимци Танер и Сузи!

Поздрави от мен и Франи!
Благодаря за милите думи! Поздрави и от нас!

Публикувано: 22 May 2009 - 05:38 PM
seska, в May 22 2009, 11:05 AM, написа:
Да кучето ми е с родословие, европейски паспорт и микрочип. Никъде не ПАРАДИРАМ че кучето ми е закупено от вас.Дори не съм споменалаподобно нещо. Развъдника не е български, слава богу. Кучето съм го купила лично от чужбина,от специален развъдник за мини породи, а не е от зоомагазин. В България аман от такива измислени развъдници като вас, които се опитват да ми пробутат крастоска между пинчер и шпиц, набутани в кащони, по пазари и сергии. Още по добре, че не развъждате бели мини шпицове , така няма как да свързват моето куче с вашият котилник... А и едва ли вие можете да създадете толкова качествено куче. Кучето ми е на 8 месеца и е с мини размери, за разлика от "МИНИ"шпицове които стават с размери на пудел. Ако трябва прочете пак какво съм написала, а именно..., че името под което съм регистрирана в този форум е името на кучето ми. За мен звучи още по-обидно хората да смятат че кучето ми е Българско производство.А вие спрете да си правите реклама на гърба на моето куче.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:12 PM
Цитат
Mariyah Foxy Nosе, вместо да се опитвате да обиждате и да говорите пълни глупости, влезте в сайта на развъдника и тогава изказвайте "компетентни" мнения!

Kennel Foxy Nose
Публикувано: 22 May 2009 - 06:19 PM
gerinceto87, в May 2 2009, 07:01 PM, написа:
nik_tan, в May 2 2009, 08:49 AM, написа:

ot Parvomai ot edno semeistvo,koeto otglejda 6picove,ku4encata bqha 2 mujko i jensko,az si izbrah jenskoto,a mujkoto go prodadoha mislq,4e v Dimitrovgrad,ako si go kupila ot tam,nai-veroqtno sa brat i sestra

Извинявам се предварително и с риск да ви засегна ще публикувам своя коментар. Не се заблуждавайте тези кучета от Първомай нямат нищо общо с мини шпица. А и не само там...Всички лъжат че кучетата им се внос от Сърбия и Унгария. Не е нормално кученце на 2 месеца да тежи кило и половина. Моето куче е на осем месеца, А На Ръст е ПО МАЛКО ОТ кОТКа. Стандарта на тази порода е 2-3 кг. Ако искате мини шпиц не се подлъгвайте да си купувате от България. Унгария и Словения са на близо идете и си купете, не разчитайте на зоомагазините продадат мини порода :)
Публикувано: 22 May 2009 - 06:21 PM
Mariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 04:38 PM, написа:
Вместо да обиждате българските развъдници ,покажете родословието на кучето си! И не се учудвайте когато разберете , че са ви излъгали.
Става дума за запазено име(!)предполагам знаете какво значи това!
А това име го държи български развъдник и той ви казва , че няма нищо общо с вашето куче!Помислете ,малко!
Това , че е от Унгария , Словения или Сьрбия не означава , че със сигурност е родословно.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:30 PM
jijafka, в May 22 2009, 07:12 PM, написа:
Цитат
Mariyah Foxy Nosе, вместо да се опитвате да обиждате и да говорите пълни глупости, влезте в сайта на развъдника и тогава изказвайте "компетентни" мнения!

Kennel Foxy Nose
НЯма какво да премислям. КАто ви гледам колко сте компетентни на 2 месеца кучетата да ви тежат 2килограма ми става ясно. Този сайт е за такива като вас "по-компетентни". По добре да си бяхте спестили думите, за да не ставате смешни. Seska ако иска да се свърже с арменския поп... кучето ми пак ще носи това име. Който не е доволен да не влиза в този форум.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:32 PM
Направих си труда да проверя за такова име и съответно НЕ намерих. Може да се обедите сама на саитa наFCI.
Извода си го направете вие.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:40 PM
Mariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:35 PM, написа:
Единственото, което мога да кажа е "Пази, Боже от хора като теб"!
Българските развъдници на мини шпицове и померани с абсолютно нищо не отстъпват на тези в чужбина, но само човек разбиращ от породата може да го разбере!
Радвай се и си гледай кучето, независимо какво е и от къде е, но просто не се изказвай неподготвена!
Публикувано: 22 May 2009 - 06:46 PM
PAMPER_POM, в May 22 2009, 07:32 PM, написа:
Направих си труда да проверя за такова име и съответно НЕ намерих. Може да се обедите сама на саитa наFCI.
Извода си го направете вие.
За всички неразбрали... Mariyah FOXY NOSE са имената на кучето а не на развъдника. А развъдника не е нито MARIYAH, нито foxynose. Абе хора чете малко аз какво ви пиша, или вие само търсите повод за конфронтазия.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:47 PM
Публикувано: 22 May 2009 - 06:52 PM
jijafka, в May 22 2009, 07:40 PM, написа:
Mariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:35 PM, написа:
Единственото, което мога да кажа е "Пази, Боже от хора като теб"!
Българските развъдници на мини шпицове и померани с абсолютно нищо не отстъпват на тези в чужбина, но само човек разбиращ от породата може да го разбере!
Радвай се и си гледай кучето, независимо какво е и от къде е, но просто не се изказвай неподготвена!
Да точно ти ли се намери да коментираш...с това куче което е по- голямо от самоед. ТИ куче ли гледаш или държиш агне в рацете си(на снимката )Така яко се изрязя че чак тук замириса. Радвай си се на кучето но поне не се излагай във форума. Аман от рабирачи, дето и мериносова овца да му дадеш ще си мисли че гледа мини шпиц. хихихихи айде успех и на теб.
Публикувано: 22 May 2009 - 06:58 PM
Mariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:52 PM, написа:
Мила, госпожичке! Аз Вашето куче не обиждам и не бих си и позволила, защото възпитанието не ми го позвоплява. Аз не претендирам, че имам мини шпиц и ако не сте забелязала пиша в раздела за средния. Моето куче го спасих от некадърна стопанка, която го беше съсипала, но точно на Вас не мисля да се обяснявам. Не знам на колко сте години, но акъла Ви не е на повече от 14 год. Спирам спора, защото ми е много под нивото да се занимавам с хора като Вас!
Публикувано: 22 May 2009 - 07:09 PM
jijafka, в May 22 2009, 07:58 PM, написа:
Mariyah Foxy Nose, в May 22 2009, 07:52 PM, написа:
Мила, госпожичке! Аз Вашето куче не обиждам и не бих си и позволила, защото възпитанието не ми го позвоплява. Аз не претендирам, че имам мини шпиц и ако не сте забелязала пиша в раздела за средния. Моето куче го спасих от некадърна стопанка, която го беше съсипала, но точно на Вас не мисля да се обяснявам. Не знам на колко сте години, но акъла Ви не е на повече от 14 год. Спирам спора, защото ми е много под нивото да се занимавам с хора като Вас!
Не съм разглеждала в кой раздел сте писала. Спирам спора, защото аз съм на 12. Жалко за вас и за годините ви, да с е намесвате в чужди спорове.
Публикувано: 22 May 2009 - 07:13 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 07:38 PM