Публикувано: 17 February 2006 - 11:09 PM
seska,
страхотни сте вие! :-)
doom666,
много е сладка Мисси! Направо ми идва да дойда и да я нагушкам, гушкам....
Сигурно сте много щастливи с нея!
На нас Лъки коренно ни промени живота! Откакто се намерихме, дните минават много по-весело, дарява ни с безкрайна любов, много се гушкаме и си играем. Изобщо - малките пухкави (и не чак толкова пухкави) любимци са такава радост! Лично аз харесвала едрите породи кучета, но не съм имала, защото според мен е грях да затвориш едно голямо куче в апартамент и да не можеш да му отделяш нужното внимание и време за игри и разходки. Но съдбата си знае работата - срещна ни с Лъки в подходящ момент! Винаги има човек вкъщи и той много рядко и за кратко остава сам. Освен това се оказа малко куче - когато го намерихме беше на около 2 месеца и не се знаеше какво ще излезе от него. Сега си мисля за още едно кученце - да има другарче. Понякога е тъжен. Най-вече когато се разгонят дамите в квартала. Тогава плаче като малко дете и вие като вълче. Сърцата ни се късат... Докторите препоръчват да го кастрираме, защото не е породист, но на нас не ни се иска. Хапчетата не му действат добре, а и имат много странични ефекти. Ако намерим момиче, с което да се харесат, ще сме много радостни, защото така ще се поуспокои за известно време, а и ще има после бебе, за което да се грижи! А той е много внимателен и грижовен към малки животинки и към дечица! Много искаме да е щастлив! За съжаление калкото и добре да се разбираме с Лъки, той не може да ни отговори на въпроса кое е най-добро за него...
Ако някой може да сподели опит и да даде съвет, ще сме много благодарни. Имаме го от 2 години. В квартала ни казват мнения, но той е толкова различен от всички други кученца... За нас е просто още един ЧОВЕК от семейството! Както вашите любимци - за вас...
Поздрави на всички кученца и грижовни хора: Неси