Публикувано: 30 January 2007 - 03:53 PM
Здравейте момичета! След кратка почивка аз отново съм тук, бях на Боровец и беше чудесно, красиво и бяло, за съжаление малко ми липсваха шпицовете и през цялото време си мислех колко по-прекрасно би било ако и Томи беше с нас.
Първо аз също искам да поздравя Ивето и Елф за успехите им и се надявам след това бляскаво начало в кариерата на Елф да последват още повече покорени върхове! Да е жив и здрав този невероятен бял красавец и дано донесе много щастие на стопаните си.
Искам да благодаря и на Вики за хубавите думи, да ви се връщат, за съжаление понеже не бях на празника и не разбрах какви точно награди имаме, но каквито и да са са чест за нас.
Относно запитването на olinka- струва ми се нередно кученцето да живее навън в предвид това, че той вече е свикнал да живее вътре в дома заедно със стопаните си и на него ще му е много тъжно да бъде изолиран в един момент, било то и да си има къщичка навън. Но по принцип няма нищо лошо през деня кученцето да се разхожда навън в градината ако сте в къща,но вечер ще е по-добре да спи вътре при вас. Всяко куче прави поразии в първите месеци от развитието си, с течение на времето ще отмине и този период, просто е нужно повече търпение.
И най-голямата новина е , че Атина вече си има нови стопани, които я обожават. Тя отново е в София, така и било писано, много ще ми липсва, но се надявам нейните стопани често да пращат снимки и да следим нейното развитие, а и по участията на на софийските изложби ще и ходим с Ивето на гости. Целувки за сладката Атина!!! w)