Мостът на дъгата...
Публикувано: 16 June 2009 - 08:58 AM
MOD.
Хората споделят тук мъката си и никому не е нужно вече многократно споделяното тук твое морално виждане по темата.Ако нямаш какво друго да кажеш, моля да се въздържаш от подобни коментари - с нищо не помагаш, напротив, смятам, че правиш нещата по-лоши за тъгуващите хора...
Публикувано: 05 July 2009 - 02:58 PM
Публикувано: 05 July 2009 - 04:31 PM
Знам, че те боли и предполагам че решението ти е било много трудно! Моите съболезнования! И благодаря от името на всички кучовци, че си дарила с любов и прекрасен дом едно от тях!!!
Публикувано: 06 July 2009 - 09:51 PM
Норита, в Jul 5 2009, 05:31 PM, написа:
Знам, че те боли и предполагам че решението ти е било много трудно! Моите съболезнования! И благодаря от името на всички кучовци, че си дарила с любов и прекрасен дом едно от тях!!!
Знаят,знаят....и то много добре....ако не знаех нямаше да подаря още една година живот на предишният ми ротвайлер за когото всички ветеринари ме съветваха,че няма шанс.....Но зная и какво значи да се бориш за всяка минутка живот,а не да го прекъсваш насила....Колкото болка и страдание съм видял за 25 години стаж като лекар някои от вас просто не могат да си представят.....Но винаги съм се борил до последният момент....за живота,а не за смъртта..колкото и лека и избавителна да изглежда....
Публикувано: 06 July 2009 - 09:54 PM
винету, в Jun 16 2009, 09:58 AM, написа:
MOD.
Хората споделят тук мъката си и никому не е нужно вече многократно споделяното тук твое морално виждане по темата.Ако нямаш какво друго да кажеш, моля да се въздържаш от подобни коментари - с нищо не помагаш, напротив, смятам, че правиш нещата по-лоши за тъгуващите хора...
Уважаеми МОД ....бих те поканил да дойдеш поне за един ден в моята клиника...и ще се запознаеш с тъгата много отблизо!!!А моралът е нещо много важно..от Светата Инквизиция та до ден днешен!!!
Публикувано: 06 July 2009 - 10:33 PM
винету, в Jul 6 2009, 10:54 PM, написа:
Ти пък уважаемо докторче си дръж своята тъга при себе си ... нямам нито желание, нито сили да ти обяснявам какво аз съм научил за тъгата и колко отблизо аз я познавам. Съветвам те да си запушиш многознаещата и престрадална уста и да оставиш хората сами да преценят доколко морално е да спасиш някого от неистови мъки. Бъди ментор в ТВОЯТА си клиника, вожде ... тук си един от многото случайно закачили се на жицата, нищо повече. Почитай трудния избор на хората и току виж си научил още нещо ...
п.с. Всеки твой анализ по темата ще бъде трит оттук насетне без всякакви обяснения.
Публикувано: 08 February 2010 - 08:17 PM

Публикувано: 08 February 2010 - 08:25 PM
тя е жива и е с вас и ще ви радва с усмивките на всичките и красиви деца и внуци ... съжалявам за кучката ...
Публикувано: 09 February 2010 - 12:01 PM
===============================
Скърбя с вас...
Такива загуби винаги са тежки и болезнени и сега, каквото и да кажа ще е малко...
Сбогом Ондра

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро