Търси се дом за кавказка овчарка спешно
Публикувано: 15 June 2009 - 03:15 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 06:18 PM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 16 June 2009 - 12:34 PM
Arha, в Jun 15 2009, 05:18 PM, написа:

Кучето е с бежова окраска а главата е с черно , дружелюбна е и много обича да я галят,незнам колко обич и внимание е получавала, но много харесва съпруга ми , на този етап той се занимава с нея , обезпаратизихме я външно и като посвикне още малко с нас мислим да я изкъпем, храня я по няколко пъти на ден , но не по много защото незная колко е гладувала да посвикне малко, започнах от днес да и давам и витамини, единствено ме безпокои това куцане ,не мога да определя точно колко е висока , но мисля че около 50см може и да има , трябва да я премеря.
Публикувано: 16 June 2009 - 12:58 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 12:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 June 2009 - 04:59 PM
Публикувано: 24 June 2009 - 10:24 AM
elia123, в Jun 22 2009, 04:26 PM, написа:

Пиша до всички които все още се интересуват от кавказката, на този етап тя още е без дом защото всички които уж ги итнересуваше така и не се появиха , звънях на всички телефони които ми оставиха, писах и на всички които проявиха интерес, но резултат за сега - 0.Всичките кучета досега които съм имала и имам са спасени от улицата/ две болонки,немска овчарка и едно без порода ги няма вече , грижих се14 години за тях и когато им дойде времето си отидоха от мен/сега имам малък ризеншнауцер ,които кара петнадесета си година, друго без порода - на 9 г. и котарак на 17 г., а сега прибрах и кавказката и защо не мога да я задържа ,мисля че всички се досещате.Пиша всичко това за хората които наистина искат да помогнат на бездомно животно, защото не може да го вземеш и след това да го изхвърлиш пак на улицата защото ти е омръзнало да се занимаваш с него, ИСКАШ ЛИ ДА ПОМОГНЕШ, НАПРАВИ ГО ИСТИНСКИ, така мисля аз.
Публикувано: 29 June 2009 - 09:29 AM
Публикувано: 29 June 2009 - 09:36 AM
Публикувано: 29 June 2009 - 10:18 AM
И моля авторката на темите:
dikari, в Jun 29 2009, 10:36 AM, написа:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com