Dog.bg Форуми : Търси се дом за кавказка овчарка спешно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търси се дом за кавказка овчарка спешно

#1 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 June 2009 - 03:15 PM

В събота сутринта намерихме легнала пред железната ни порта на двора на къщтата ни в с Рогош женска кавказка овчарка.Кучето куца със задният си десен крак, по всяка вероятност е ударено или блъснато с кола , но не мога да преценя откога е, с много молби съпруга ми се съгласи да го приберем, но с условието ,че ще му търся дом, доста е отслабнала , според мен е около 30-40 кг.,сигурно е от доста време бездомна.Моля, всички форумци за помощ , тъй като имаме две мъжки кучета на двора и едно в къщи, ако я пусна навън на улицата със сигурност няма да оцелее,моля ако някой има нужда от голямо куче пазач нека я прибере. Обиколихме половината село ,но никой неможа да ни каже на кого е кучето,мисля си ,че някой просто се е отървал от нея и той не от това село за да не може кучето да се върне.Само от мисълта , че могат да я убият се ужасявам, моля ви ако някой харесва тази порода нека ми се обади и на тел:0888640189,УМОЛЯВАМ ВИ ПОМОГНЕТЕ, НЕКА Я СПАСИМ.

#2 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 15 June 2009 - 06:18 PM

Би ли споделила информация за нейният нрав и характер?Какъв цвят е и колко е висока? :smile:
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#3 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 06:29 PM

Виж в сайта www.bezdom.info в раздел Подарете ми- първата обява

#4 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 12:34 PM

Показване на мнениетоArha, в Jun 15 2009, 05:18 PM, написа:

Би ли споделила информация за нейният нрав и характер?Какъв цвят е и колко е висока? :smile:

Кучето е с бежова окраска а главата е с черно , дружелюбна е и много обича да я галят,незнам колко обич и внимание е получавала, но много харесва съпруга ми , на този етап той се занимава с нея , обезпаратизихме я външно и като посвикне още малко с нас мислим да я изкъпем, храня я по няколко пъти на ден , но не по много защото незная колко е гладувала да посвикне малко, започнах от днес да и давам и витамини, единствено ме безпокои това куцане ,не мога да определя точно колко е висока , но мисля че около 50см може и да има , трябва да я премеря.

#5 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 12:58 PM

Писах в темите ,,намерени" и ,,без дом", по съвет на някой от форумците пиша и в ,, подарявам", намерих кавказка овчарка, женска, която по ред причини не мога да задържа /за по подробна информация прочетете тези теми /Ако някой може да ми помоге, по скоро на кучето ще му бъда безкрайно благодарна, може някой някъде да харесва такова куче, но да е човек със сърце и който наистина ще се гржи за нея/ немога разбера що за хора са това, как може да го вземеш, да го гледаш месеци или години и да го изхвърлиш на улицата , като знаеш какво ще му се случи/ просто се поболях от притеснение, поля ви помогнете.

#6 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 June 2009 - 01:33 PM

сигурни ли сте че е кавказка?? 50 см за порастнало животно е мноооого малко

а и ще е добре след като сте оставили телефон,да го вдигате отвреме навреме..:)

#7 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 June 2009 - 12:14 PM

Видях темата ти във веткабинет. Ако няма кой да я кастира без пари, пиши тук - да опитаме да съберем чрез форума и да се плати кастрацията.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#8 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 17 June 2009 - 09:56 PM

и аз писах на няколко места..ако искате някой да я вземе,вдигайте си телефона...или ми звъннете на 0888249888

#9 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 09:10 PM

Снимка на кучето. Дано бързо да си намери дом! Успех! :smile:

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#10 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 19 June 2009 - 03:08 PM

ТЕЛЕФОНА ЯВНО Е СБЪРКАН---моля хората с кавказката да се свържат с мен,имам желаещ за кучето ,но ми вдига някаква др.жена...0898209064----ИЛИ НАПРАВО НА НОМЕРА НА МОМЧЕТО---СЕГА ГО ВЗЕХ---0878933126--Явор се казва,ОТ ПЛОВДИВ Е...УСПЕХ
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 03:32 PM

Бихте ли сложили и линк в странизата на пастирските кучета...
Може там да се заинтересоват.

както се казва от тяхната "кръвна група " е

#12 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 19 June 2009 - 03:49 PM

НАПРАВИХ ВРЪЗКАТА ,дано излезе нещо
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 03:54 PM

Съжелявам, сбъркала съм от бързане телефона си , корекция :0888 640198

#14 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 June 2009 - 04:59 PM

Моля, не отказвайте щедрото предложение на доктора и преди да я дадете я кастрирайте, ще й спестите много нещастия в бъдещия й живот. Сигурна съм, че ще я искат много хора, още малко търпенвие и ще я дадете. Довършете доброто дело до край. Успех!
User's Signature

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 03:50 PM

На колко горе-долу години е кучето? :smile:

#16 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 22 June 2009 - 05:26 PM

:dry: не знам на колко е ,ама никаква обратна информация нямам от мойта свръзка.............
User's Signature

Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2009 - 10:24 AM

Показване на мнениетоelia123, в Jun 22 2009, 04:26 PM, написа:

:dry: не знам на колко е ,ама никаква обратна информация нямам от мойта свръзка.............

Пиша до всички които все още се интересуват от кавказката, на този етап тя още е без дом защото всички които уж ги итнересуваше така и не се появиха , звънях на всички телефони които ми оставиха, писах и на всички които проявиха интерес, но резултат за сега - 0.Всичките кучета досега които съм имала и имам са спасени от улицата/ две болонки,немска овчарка и едно без порода ги няма вече , грижих се14 години за тях и когато им дойде времето си отидоха от мен/сега имам малък ризеншнауцер ,които кара петнадесета си година, друго без порода - на 9 г. и котарак на 17 г., а сега прибрах и кавказката и защо не мога да я задържа ,мисля че всички се досещате.Пиша всичко това за хората които наистина искат да помогнат на бездомно животно, защото не може да го вземеш и след това да го изхвърлиш пак на улицата защото ти е омръзнало да се занимаваш с него, ИСКАШ ЛИ ДА ПОМОГНЕШ, НАПРАВИ ГО ИСТИНСКИ, така мисля аз.

#18 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 09:29 AM

Пиша отново за кавказката овчарка , която намерих преди седмица, тъй като всички които ми ми писаха или ми се обадиха се отказват от нея, щом разберат, че се нуждае от вет. лекар и на първо време от доста грижи за нея.Искам да попитам, дали е възможно да ми помогнете финансово за да я прегледа вет., парите не искам да идват при мене а направо да се преведат за лечението на вет лекар. Може пък тогава някой да я вземе, не ми удобно да моля затова, но нямам на този етап възможност да поема изцяло лечението и /а кучето се нуждае от такова/ и без това правя всичко възможно да я задържа още известно време докато и намеря подходящия дом, моля всички които ми се обаждат , нека прочетат всичко което съм писала за нея в темите без дом ,изгубени ,намерени , вет. лекар., защото кучето не е кученце а е голямо куче.

#19 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 June 2009 - 09:36 AM

Моля, пишете в една тема за кучето, защото така се губи историята му, какво е положението, и трябва да се ходи от форум на форум и от страница на страница. От какво лечение се нуждае, ето сега не мога да разбера. Аз ще помогна малко, пишете ми на лични банкова сметка нещо.
User's Signature

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 June 2009 - 10:18 AM

Двете теми са слети.
И моля авторката на темите:

Показване на мнениетоdikari, в Jun 29 2009, 10:36 AM, написа:

Моля, пишете в една тема за кучето, защото така се губи историята му, какво е положението, и трябва да се ходи от форум на форум и от страница на страница.

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни