no_brain, в Jul 9 2009, 05:47 PM, написа:
Засега все още е при мен, /успях да убедя съпруга си да не я пуснем пак на улицата/извиках вет. на място да я прегледа , както и предполагах трамвата е стара и е зараснало на криво, не ми препоръча операция защото била много сложна и не се знае дали кучето ще издържи, но окончателно може да се каже като се мине на ренген и поради тази причина тези които се интересуваха от кучето се отказаха,вет. лекар който сам реши да ми предложи помощта си за преглед и евентуално лечение или кастрация, така и си остана ,само с едно обещание, въпреки че му писах на л.с., така че си платих на друг и я прегледа, когато имам възможност ще я закарам да я снимат , не е нужно да обещаваш нещо , ако нямаш намерение да го изпълниш.Обаждаха ми се и хора с явно не много чисти намерения , така че няма да дам кучето на когото и да е само и само да се отърва от нея, когато искаш наистина да помогнеш на едно изхвърлено незнайно кога на улицата , лишено от всякакви грижи животно , явно че не може да е в идеално състояние, всички които се обаждат се интересуват предимно от това, няма как да стане само за две седмици въпреки , че се опитвам да направя за нея това , което е на първо време по възможностите ми.