Dog.bg Форуми : Търси се дом за кавказка овчарка спешно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търси се дом за кавказка овчарка спешно

#21 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2009 - 10:58 AM

Показване на мнениетоbushkata, в Jun 29 2009, 09:18 AM, написа:

Двете теми са слети.
И моля авторката на темите:

Показване на мнениетоdikari, в Jun 29 2009, 10:36 AM, написа:

Моля, пишете в една тема за кучето, защото така се губи историята му, какво е положението, и трябва да се ходи от форум на форум и от страница на страница.

Писах, че кучето куца с десен заден крак, напипва се едно надебеляване в глезена , тазобедрената става също не наред , повсяка вероятност има луксация , но това трябва да се види на снимка и да се произнесе вет. лекар, може и да и старо счупване , мога само да предполагам , искам да помогна на кучето да се чувства добре , защото това явно и приченява болка при ходене, писах в различните теми - ако някой случайно я загубил и си я търси.

#22 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 June 2009 - 09:35 PM

Пишете дали имате вариант - някой лекар да препоръча начин за поставяне на дианоза. Дали ще са нужни рентгенови снимки или друго. Искрено се надявам, че хората, които не са безучастни ще помогнат финансово, както и за последващото лечение.
Хора като вас, които не са безучастни към едно намерено куче на улицата трябва да бъдат подпомагани и ценени.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#23 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2009 - 06:47 PM

Какво стана с кучето?

#24 Потребителят е офлайн   mimabeleva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 10:29 AM

Показване на мнениетоno_brain, в Jul 9 2009, 05:47 PM, написа:

Какво стана с кучето?
Засега все още е при мен, /успях да убедя съпруга си да не я пуснем пак на улицата/извиках вет. на място да я прегледа , както и предполагах трамвата е стара и е зараснало на криво, не ми препоръча операция защото била много сложна и не се знае дали кучето ще издържи, но окончателно може да се каже като се мине на ренген и поради тази причина тези които се интересуваха от кучето се отказаха,вет. лекар който сам реши да ми предложи помощта си за преглед и евентуално лечение или кастрация, така и си остана ,само с едно обещание, въпреки че му писах на л.с., така че си платих на друг и я прегледа, когато имам възможност ще я закарам да я снимат , не е нужно да обещаваш нещо , ако нямаш намерение да го изпълниш.Обаждаха ми се и хора с явно не много чисти намерения , така че няма да дам кучето на когото и да е само и само да се отърва от нея, когато искаш наистина да помогнеш на едно изхвърлено незнайно кога на улицата , лишено от всякакви грижи животно , явно че не може да е в идеално състояние, всички които се обаждат се интересуват предимно от това, няма как да стане само за две седмици въпреки , че се опитвам да направя за нея това , което е на първо време по възможностите ми.

#25 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 10 July 2009 - 12:17 PM

Харесва ми отношенито ви по въпроса и случая и ви подкрепям. В този форум има доста хора, които ще ви подкрепят, затова пишете от какво се нуждаете. Но при всички обстоятелства, трябва преди да дадете кучето да го кастрирате и така ще му осигурите спокоен живот. Моля пишете ми на лична в кой квартал сте и да се уговорим за кастрацията, аз ще ви помогна.
Разговарях с жената пуснала темата, кастрацията в клиника "Новет" е 150 лв. Такива пари жената не може да си позволи затова моля от форума който може да помогне, за да се кастрира това кученце и да може спокойно да изкара старините си. Ще помоля мод да сложи и тази тема в нуждаещите се от финансова помощ.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни