Бежаво-розова Лолита търси дом и грациозната Мускина
Публикувано: 20 October 2009 - 05:29 PM
Съжалявам за късния отговор.
Мускина и Лолитка са вече в София, на хотел. Ще се подготвят за заминаване - ще трябват парички. Тук никой не отговаря на техните обяви. Молим за помощ, за да не остава за последния момент. Предстои ваксини, чипове, кастрация (че те вече са моми за женене
).
Освен това Мускина нещо не е добре. Днес цял ден е в клиниката и очакваме да разберем дали е просто стрес причината за неразположението или не дай се Боже, нещо по-лошо. Във всички случаи стискаме палци да е нещо тривиално и малката красавица да се оправи бързо бързо.
Мускина иначе е истинско съкровище - мърка, прегръща, гали се. Ще постна скоро снимки от краткия й престой у дома. Просто истинска принцеса
Мускина и Лолитка са вече в София, на хотел. Ще се подготвят за заминаване - ще трябват парички. Тук никой не отговаря на техните обяви. Молим за помощ, за да не остава за последния момент. Предстои ваксини, чипове, кастрация (че те вече са моми за женене

Освен това Мускина нещо не е добре. Днес цял ден е в клиниката и очакваме да разберем дали е просто стрес причината за неразположението или не дай се Боже, нещо по-лошо. Във всички случаи стискаме палци да е нещо тривиално и малката красавица да се оправи бързо бързо.
Мускина иначе е истинско съкровище - мърка, прегръща, гали се. Ще постна скоро снимки от краткия й престой у дома. Просто истинска принцеса

Публикувано: 20 October 2009 - 05:32 PM
Съжалявам за късния отговор.
).
Лоли е просто прекрасна. Който не се е обадил за нея само е изпуснал. Наистина не дава да я целуваш, но все пак тя си има достойнство. Но да я мачкаш, гушкаш - умира си да ти се отблагодари с мощно "Мър". Тя е добре и се надява скоро да заживее със своите постоянни човеци, които да мачка на воля.
Ще постна скоро снимки от краткия й престой у дома. Просто истинска принцеса

Лоли е просто прекрасна. Който не се е обадил за нея само е изпуснал. Наистина не дава да я целуваш, но все пак тя си има достойнство. Но да я мачкаш, гушкаш - умира си да ти се отблагодари с мощно "Мър". Тя е добре и се надява скоро да заживее със своите постоянни човеци, които да мачка на воля.
Ще постна скоро снимки от краткия й престой у дома. Просто истинска принцеса

Публикувано: 17 November 2009 - 12:18 PM
Цитат(blueocean @ Nov 15 2009, 11:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Муси има уникалния шанс да замине. Събират се парички за заминаването й. Молим, който може и има желание, да помогне с малко трохички на черната принцеса да има своя нов живот.
На сметката ни има получени 80 лева за Мускина и Лоли от Йоанна

Публикувано: 17 November 2009 - 12:21 PM
Дублирам и тук коментара от темата на Мускина:
! От преди имаме и 10 лева от Цвети от Бургас. Всички отговорни за съдбата и бъдещето на двете пловдивски хубавици ви благодарим сърдечно.
ПС: Не знам дали няма да е добре Бушката да слее двете теми. Те двете госпожици вече вървят в комплект, така че няма голям смисъл да пишем едно и също на две места.

ПС: Не знам дали няма да е добре Бушката да слее двете теми. Те двете госпожици вече вървят в комплект, така че няма голям смисъл да пишем едно и също на две места.
Публикувано: 26 November 2009 - 03:12 PM
Двете мацинки вече са кастрирани. Съвзеха се съвсем. Вче са готови за път.
Огромни благодарности за помощта от Йоана. Аз все пак да помоля, ако някой друг ги харесва и иска да им помогне за пътя към новия им и сигурна съм, щастлив живот, да им прати малко трохички. Двете са истински разкошотии! Обещавам скоро да ви го припомня с малко цветарски снимки
Огромни благодарности за помощта от Йоана. Аз все пак да помоля, ако някой друг ги харесва и иска да им помогне за пътя към новия им и сигурна съм, щастлив живот, да им прати малко трохички. Двете са истински разкошотии! Обещавам скоро да ви го припомня с малко цветарски снимки

Публикувано: 28 November 2009 - 03:26 AM
А двете девойки харесани ли са вече ? За кой град ще летят? Лоли е страхотна. Толкова ми харесва! Прекрасно създание е. Безкрайно съм учудена че никой не я е поискал тук. Точно за такава котка съм си мечтала винаги, а и женски розово- оранжеви рядко се срещат. Жалко, много жалко че не мога да я взема в момента, но нямам къде да я отделям от трите чудовища, които на всичко отгоре воюват помежду си за фаворит ( след смъртта на сиамката ми ). Дано добре да понесе пътуването и вече да са я харесали конкретни хора, че не ми се иска да се размотава по приемни семейства
Публикувано: 28 November 2009 - 10:40 AM
Още не са напълно ясни плановете за къде и кога ще летят, но съм напълно сигурна, че толкова красиви и мили създания няма дълго да чакат за дом там. А иначе малко по-назад из темите си спомням, че някой предлагаше същото момиченце като Лоли, само че на около 2 месеца. Мисля, че shminki или нещо подобно беше ника на пусналия темата. Аз няколко пъти поне я отварях, за да се любувам на малката прелест
. И аз си имам една розовка госпожица в един двор, която храня. Не само е красива ами е и невероятно гальовна и доверчива, дава ми даже на ръце да я нося. И е голяма лакомия.