Моята мисъл е, че ако като Джак, то това ще е по-добре за нея.
Алекс, как се справяте с хигиенните навици?
И да попитам - Йожи за вас ли ще си остане или й търсите дом? Така се надявам да е първото :)
Определено Йожи не прави така, има движение на задните крака, но както казах не става да ходи на тях. Ако би могла да ходи би било по-скоро това :
http://thefourhenrys...iracle-cat.html.
Колкото до хигиенните навици никъде я няма.. постоянно си ходи по малка нужда, където й падне, за по голямата е малко по-добре, но когато ни няма вкъщи я изнасяме на терасата(тя е напълно закрита). За жалост от това й се получават рани, ние постоянно я мажем с разни пасти и я къпем разбира се..
Много искам малката да остане за нас, но заминавам да уча в чужбина , сестра ми си е тук (която много ми помага с гледането й) и твърди, че ще може да я гледа, но не ми се иска толкова да я натоварвам, все пак е на 16... много се надявам Йожи да се оправи, въпреки че днес доктора каза, че това не би било възможно според него- за краката й, защото дозата нивелин била най-високата, а тя не проявява видими признаци на подобрение... но на нас ни остава да вярваме и да си играем с нея разбира се...