РОТ говорилня
Публикувано: 17 January 2009 - 10:15 AM
Цитат
Лелеееее ;D
Все едно слушам мен си,когато разказвам за моето ку4е!Но така си е,то ку4ето си е 4лен на семейството!Гледано в апартамент,4исто ако е,защо да не се ка4ва по дивани,легла ;)И на мен ми е приятно така :wub:
Публикувано: 17 January 2009 - 12:56 PM
Цитат
Цитат
Лелеееее ;D
Все едно слушам мен си,когато разказвам за моето ку4е!Но така си е,то ку4ето си е 4лен на семейството!Гледано в апартамент,4исто ако е,защо да не се ка4ва по дивани,легла ;)И на мен ми е приятно така :wub:
ами до колкото знам не е много хубаво да се качва навсякъде тъй като свиква че дома е нейна територия и като порасне има опасност да ви командори къде да се сяда.аз на мойта и разрешавам да сяда до мен но не качена на ъгъла.вие представяте ли си ако си заплюе някое място и като порасне как няма да може никой да седне или легне там тъй като все пак това ще си е нейна територия.не съм много компетентна но все пак ротовете са едни от най умните животни. ;)

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 18 January 2009 - 09:53 AM
Цитат
Цитат
Именно!
това какво означава.именно че трябва да е така или именно че не трябва да е така :rolleyes:

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 18 January 2009 - 10:37 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Именно!
това какво означава.именно че трябва да е така или именно че не трябва да е така :rolleyes:
4е не е баш на дъното,но е една позиция под теб.
Публикувано: 18 January 2009 - 12:44 PM

Да се занимаваш с обичаната от теб работа означава, че е налице основната предпоставка да постигнеш изобилие в живота.
Публикувано: 18 January 2009 - 10:09 PM
Цитат
Аз не давам.
Аз също не давам ! Имах наскоро един случка как едно малко момиченце се отскубна от майка си и изтича до мен и започна да гали Тори и й говори:Ти не си лоша както мама казва нали ? Аз седя и ;D ! Аз отново казвам (пиша) че не давам да я пипат ама .... ! ;D А и Тори облиза момиченцето,дори обувките ! ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 18 January 2009 - 10:42 PM
Цитат
Аз не давам.
моли се да не си ти тази заради която би се случил подобен инцидент... и знай: на кучето сътворило това със сигурност не е било разрешавано да се "глези" при непознати...иначе...продължавай да не даваш, последиците от това могат да бъдат единствено такива:

Публикувано: 18 January 2009 - 10:49 PM
Цитат
Цитат
Аз не давам.
моли се да не си ти тази заради която би се случил подобен инцидент... и знай: на кучето сътворило това със сигурност не е било разрешавано да се "глези" при непознати...иначе...продължавай да не даваш!

Лелее горкото дете ужас.. :'( аз на моя и намордник му слагам като сме на вън за всеки случай и го пускам да тича само когато няма хора..
Преди като беше по малак и давах да го галят той се радваше на хората, но като порасна и стана на 1г. и 7/8месеца и един човек като тръгна да го гали и Ричи за малко да го захапе добре, че реагирах на време и го дръпнах и от тогава на татак не давам да го пипат и го водя с намордник.
...
Хайде лека вечер от мен. :wub:
Публикувано: 19 January 2009 - 07:52 AM
Цитат
Цитат
Аз не давам.
моли се да не си ти тази заради която би се случил подобен инцидент... и знай: на кучето сътворило това със сигурност не е било разрешавано да се "глези" при непознати...иначе...продължавай да не даваш, последиците от това могат да бъдат единствено такива:

Публикувано: 19 January 2009 - 10:30 AM
Цитат
Цитат
Това е към категория ''Бисери'' но както и да е...и трите породи са добри :palec: Лабрадора според мен не става за пазач... :- защо не го заместиш с доберман :->) инъче не мога да ти кажа коя порода да вземеш твой е избора... ;)
Абе ти луд ли си.. Доберман в къщичка на двора??

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..