Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1381 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 February 2009 - 09:15 PM

Цитат

Цитат

ами явно числото 5 е избрано въз основа на наблюдения,а не случайно..и да може би не за всички породи е актуално но...явно хората които са се псрели на него,имат своите основания

напълно съм съгласна с теб относно всичко написано в този подфорум.
Айде некой да дойде да ми забрани на мен да раждам.ще го застрелям на място.ОСЪДЕТЕ МЕ ЗА ТОВА И МИ ЗАБРАНЕТЕ И АЗ ДА РАЖДАМ.

Абе тези дни май пак си пропуснала да си вземеш хапчето...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1382 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 09:43 PM

ама какво сте се уплашили?!?!? какво значи кучето ми няма да направи нищо?!?! ако вас ви нападнат ще се свивате и ще мълчите ли?!  Тара си мълчи и не напада,но усети ли в мен притеснение или ако само тропна с крак към някое куче тръгва да напада...всичко е инстинкт...не само при кучетата :huh:

#1383 Потребителят е офлайн   rotvailer4o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 11:03 PM

Емиии незнам, вече един път ми се случи подобно, но не нападна другото куче мен, а Джеси, и тя като стрела тръгна да бяга и изведнъж се спря, легна и другото я остави, незнам какво трябваше да означава това, но ако беше тръгнало кучето към мен, а не към Джеси, или наистина я беше нападнало, може би щях да съм в болница в Пирогов и да са ме дали по БТВ ...

#1384 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 11:24 PM

ами кучето ти сигурно е наплашено като малко и затова бяга
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1385 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 February 2009 - 11:30 PM

Цитат

Проблемът вече е решен. :yahoo: Вчера вечерта тати ми се обади и ме пита как съм и аз просто неуспях да го излъжа.Разказах му всичко и той каза че се сеща за кои кучета му говоря и че утре няма да ги има там.Днес рано сутринта отидох там с кучето и една бухалка (за самозащита) и ги нямаше.Сега има само един пазач както преди,но без кучетата. :yahoo:
Ндявам се, че на кучетата не им се е случило нищо, просто са затворени или преместени.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1386 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 11:46 PM

Цитат

Цитат

Проблемът вече е решен. :yahoo: Вчера вечерта тати ми се обади и ме пита как съм и аз просто неуспях да го излъжа.Разказах му всичко и той каза че се сеща за кои кучета му говоря и че утре няма да ги има там.Днес рано сутринта отидох там с кучето и една бухалка (за самозащита) и ги нямаше.Сега има само един пазач както преди,но без кучетата. :yahoo:
Ндявам се, че на кучетата не им се е случило нищо, просто са затворени или преместени.

Аз също го попитах дали не им се е случило нещо,но той ми каза че просто са преместени. ;)
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1387 Потребителят е офлайн   botsa Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 10:20 AM

Здравейте отново.Тъй като стана въпрос за преместването да ми дадете съвет.Ние Бъди си го гледаме в апартамента,защото е още малък и не ми се искаше зимата да е на вън.Но пролетта ще го заведем в къщата(за там е предназначен,но на мен ще ми е много мъчно :'(),като му подготвяме колибка с ограждение за да не го връзваме.Та има ли начин да не се стресира от преместването си?
User's Signature

Да се занимаваш с обичаната от теб работа означава, че е налице основната предпоставка да постигнеш изобилие в живота.

#1388 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 10:28 AM

Botsa, надявам се къщата да не е  вила,чиито обитатели са само паяци и  човешки крак не стъпва. Защото няма такова  нещо като  твърдението,че "кучето се чувства господар на безкрайната заградена територия".
Връщам се на мъника. Трявба да е ваксиниран,обезпаразитен  и няколко дни да е с  компания,когато го оставите на новото място. Къщата му трябва да е  здрава постройка, суха, отвътре застлана, имайки предвид,че тепърва кучето ще свиква с  дворния живот.
Няма да се стресира ако  човекът, с който е свикнал е там,  докато трае аклиматизацията.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#1389 Потребителят е офлайн   rotvailer4o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 12:07 PM

Цитат

Не е плашено, нито съм го биел, нито нищо, просто не се вижда с много кучета освен с другото ми (което е БОЧ[Българско овчарско куче]) и се разбират доста добре, никога не са се лали или ръмжали.Някакво решение на проблема?!

#1390 Потребителят е офлайн   botsa Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 01:41 PM

Danissa,благодаря.Къщата е на родителите ни,(а блока е на 100-тина метра),там сме по цял ден,там работим и той е с нас.По ме притеснява вечер как ще свикне да стои сам?Дано нямаме проблеми!
User's Signature

Да се занимаваш с обичаната от теб работа означава, че е налице основната предпоставка да постигнеш изобилие в живота.

#1391 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 February 2009 - 06:31 PM

Цитат

Danissa,благодаря.Къщата е на родителите ни,(а блока е на 100-тина метра),там сме по цял ден,там работим и той е с нас.По ме притеснява вечер как ще свикне да стои сам?Дано нямаме проблеми!
Може би имате идеята да пази празната къща нощем, но ... него как ще опазите? Като се знае, че къщата нощем е празна - хора и идеи всякакви - крадене на куче, крадене на вещи, някак привлекателно е празна къща, па макар и с куче. А с мераците си могат да навредят на кучето.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1392 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 06:35 PM

Цитат

Цитат

Може би имате идеята да пази празната къща нощем, но ... него как ще опазите? Като се знае, че къщата нощем е празна - хора и идеи всякакви - крадене на куче, крадене на вещи, някак привлекателно е празна къща, па макар и с куче. А с мераците си могат да навредят на кучето.

еееееее да ве то остава да откраднат кучето :rolleyes:
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1393 Потребителят е офлайн   didorot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 11:45 PM

Цитат

Цитат

Не е плашено, нито съм го биел, нито нищо, просто не се вижда с много кучета освен с другото ми (което е БОЧ[Българско овчарско куче]) и се разбират доста добре, никога не са се лали или ръмжали.Някакво решение на проблема?!

Ами ето-сам си отговори на въпроса.Срещата на кучето с различни хора и кучета,докато е малко,се нарича социализация.Целта на социализацията е,не само кучето ти да не стане агресивно,но и да не стане страхливо.Защото липсата на социализация води и до страх.Представи си ти цял живот да не си виждал друг човек-как ще реагираш,когато срещнеш такъв?Така че проблемът е в теб.Трябвало е да й увеличиш контактите,поне докато е била малка.Разбира се,може и да не е късно,ако кучката ти още не си е оформила характера.Но ако вече е в по-напреднала възраст мисля,че опитът за социализация не би оказал ефект,но не съм 100% сигурен,трябва да опиташ ;) .Ротвайлерът е куче,изискващо много занимавка,поне в ранна възраст.Ротът не е куче за хора,които нямат време или желание да се занимават с него.

#1394 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 12:12 AM

Цитат

Ами ето-сам си отговори на въпроса.Срещата на кучето с различни хора и кучета,докато е малко,се нарича социализация.Целта на социализацията е,не само кучето ти да не стане агресивно,но и да не стане страхливо.Защото липсата на социализация води и до страх.Представи си ти цял живот да не си виждал друг човек-как ще реагираш,когато срещнеш такъв?Така че проблемът е в теб.Трябвало е да й увеличиш контактите,поне докато е била малка.Разбира се,може и да не е късно,ако кучката ти още не си е оформила характера.Но ако вече е в по-напреднала възраст мисля,че опитът за социализация не би оказал ефект,но не съм 100% сигурен,трябва да опиташ ;) .Ротвайлерът е куче,изискващо много занимавка,поне в ранна възраст.Ротът не е куче за хора,които нямат време или желание да се занимават с него.

напълно съм съгласен с теб,много си прав
User's Signature

#1395 Потребителят е офлайн   botsa Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2009 - 10:57 AM

Неее,в къщата има хора,но тъй като е свикнало с нас и денем и вечер,дали няма да му се отрази?През деня постоянно сме там,защото имаме в нея магазин и там работим,по ме притеснява вечер как ще го оставя,да не се стресира знам ли!?!А той наистина ще е добър пазач,прекрасно куче е и много го обичаме!
User's Signature

#1396 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 06:11 PM

Eй, тъкмо да подпаля мотора, че липсва подфорума на ротвайлер, пък то какво било.  ;D
Айде, честит ви клубен форум.  :palec:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#1397 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2009 - 06:24 PM

Честит ви клубен форум и от съседния!  ;D  :->)
User's Signature

Качена снимка

#1398 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 07:04 PM

Супер. Много се радвам.
User's Signature

Качена снимка

#1399 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 03 February 2009 - 07:10 PM

Ooo  :yahoo: честит да ни е клубния форум и със здраве да си го ползваме!  ;D :wub:

#1400 Потребителят е офлайн   stan71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 08:01 PM

Цитат

Eй, тъкмо да подпаля мотора, че липсва подфорума на ротвайлер, пък то какво било.  ;D
Айде, честит ви клубен форум.  :palec:

............ и аз ;D ;D ;D
и от мен честито :yahoo:

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема