РОТ говорилня
Публикувано: 08 June 2009 - 05:21 PM
dark_moon, в Jun 8 2009, 02:06 PM, написа:
можеш да пробваш със желирана торта но аз не я препоръчвам тъй като мее страх да не би кучето нещо да се запече или натрови от желатина.
А колко голяма става горе долу,защото засега май ще правим нея ? Благодаря ти за рецептата ! А нещо сладко да слагам ли или не ? Все пак един път в годината може да опита сладко ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 08 June 2009 - 11:41 PM

Aleksandar
Публикувано: 09 June 2009 - 07:41 AM

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 09 June 2009 - 10:19 AM
[/quote]
Ако искаш можеш да сложиш няколко шоколадови бонбона за кучета които се купуват от всеки магазин който продава кучешка храна но все пак не прекалявай тъй като дават по 10 бр. на ден че могат да се дават.тортата става долу горе около 15 см.висока и около 35см широка,но това може да се коригира като увеличиш продуктите.Аз сладка торта не смея да правя защото знам че е много вредно за кучетата.до колкото съм чувала им увреждало здравето но може да не съм права.знам само че не трябва да им се дава.ако искаш пробвай да купиш един пакет бисквитки за кучета и да растопиш малко от шоко бонбоните и след това да залееш бисквитките с този шоколад накрая може да ги оваляш в някакъв вид ядки като например слънчогледови.

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 09 June 2009 - 10:22 AM
Баката, в Jun 8 2009, 10:41 PM, написа:
Пожелавам ви пълно въстановяване и скоро време да видим сладуранка с някоя снимка.Съжалявам за случилото се!УСПЕХ!!!

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 09 June 2009 - 10:29 AM
dark_moon, в Jun 9 2009, 11:19 AM, написа:
кой какво давал няма никакво значение. има кучета дето и тава с баклава могат да изядат без да хлъцнат даже...има и такива обаче, които могат да умрат и от едно парченце шоколад...затова по-полека с "полезните" съвети!
Публикувано: 09 June 2009 - 10:33 AM
KOKO_ko, в Jun 9 2009, 09:29 AM, написа:
dark_moon, в Jun 9 2009, 11:19 AM, написа:
кой какво давал няма никакво значение. има кучета дето и тава с баклава могат да изядат без да хлъцнат даже...има и такива обаче, които могат да умрат и от едно парченце шоколад...затова по-полека с "полезните" съвети!
По този повод донаписах изречението че сладкото е вредно за кучетата.
коко имам въпрос към теб а той е тези шоколадови лакомства които се продват по вет магазините дали са полезни за кученцата

Публикувано: 09 June 2009 - 03:57 PM
dark_moon, в Jun 9 2009, 11:33 AM, написа:
тези шоколадови лакомства съдържат точно толкова шоколад (какао+захар) колкото шоколад съдържа морската вода да речем ... демек НИКОЛКО!
Публикувано: 10 June 2009 - 11:13 AM
Баката, в Jun 9 2009, 12:41 AM, написа:
Kучето ти може да е с неврологично заболяване ...вероятно полиневрит(причини много!) ....това може да е довело до атония на пикочния мехур (от влошената инервация се губи тонуса на мускула на мехура)..кисти в яйчниците се нормална находка ....Накарай да ти пуснат изследвания за Лаймска болест.......И бягай от този ветеринар!!!Залудо сте колили животинката....проблемът може да не е хирургичен!!!Коко е прав!!!..трябваше да го послушаш!
Публикувано: 10 June 2009 - 02:07 PM
KOKO_ko, в Jun 9 2009, 01:57 PM, написа:
значи не представлява проблем да ги даваме на кучовците.айде оправих.ми тогава като не представлява защо ме скастри като казах за варианта за тях

Публикувано: 10 June 2009 - 03:25 PM
ZviariK, в Jun 7 2009, 04:04 PM, написа:
ето поздравче за теб. http://www.vbox7.com/play:77de1d7b

Вход

Горе
Цитиране +