Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1981 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 June 2009 - 02:41 PM

въйййй ако не го бях видял с очите си нямаше никога да повярвам :ud_009: http://www.vbox7.com/play:565d242a
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1982 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 16 June 2009 - 03:02 PM

Ми...котката не си поплюва...
/nemooo, ти да не си от Бургас?/
User's Signature

Качена снимка

#1983 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 03:05 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 16 2009, 03:58 PM, написа:

егати колко стреснато беше кучето ...

и на мен това ми направи впечатление.И друг път съм виждал котки да нападат кучета (е не и при команда ДРЪЖ :ab_041: )но никога не бях виждал такава реакция от страна на кучето
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1984 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 03:06 PM

Показване на мнениетоZviariK, в Jun 16 2009, 04:02 PM, написа:

Ми...котката не си поплюва...
/nemooo, ти да не си от Бургас?/

:ab_041: :ab_041: :ab_041: не,там съм учил и 'Въййй' ми остана от там :ab_041:
User's Signature

#1985 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 04:08 PM

Аз съм виждала.Случи се на моя догж и то с котка с която е израстнал.Точно това е и причината кучето да не реагира.Ако цял живот му е набивано в главата,че котките не са за ядене се получава това.

#1986 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 04:18 PM

Мале кучето много стреснато ... ако беше Тори сега нямаше да я храня :ab_041: иначе и на мен ми се е случвало така да тръгват котки към нас и в повечето случаи само като ни чуят гласа и дим да ги няма,но миналата седмица на една не й пукаше че ако пусна кучето ще стане на пържоли :ab_041: и вече е на по малко от метър и съска и си помислих че тя ще се махне а тя тръгна към нас и ни одраска по муцуната и Тори вместо да я захапе само й даде една лапа ама онова не се отказва и пак тръгна и тоя път моето направо предварително си отвори устата за нея :ab_041: и аз я взех на ръце и котето се отърва само с един шут а хората ми се смееха ... е какво да правя като не искам да оставям кучето ми да довърши някакво лудо коте ??
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1987 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 06:25 PM

Показване на мнениетовинету, в Jun 16 2009, 08:59 AM, написа:

.....съвсем нормално е и трябва да не ни прави впечатление...

е няма как да не ми правят впечатление безбройно многото кучета по улиците, които са по-озлобени от жена в ПМС :gh_078: (жените ще ме разберат)

#1988 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2009 - 07:27 PM

Цитат

е няма как да не ми правят впечатление безбройно многото кучета по улиците, които са по-озлобени от жена в ПМС gh_078.gif (жените ще ме разберат)

Не можеш ли да им създадеш впечатлението, че си "страшното чудовище с грамадното куче"? Например като ги плашиш периодично...така ще те отбягват :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#1989 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 08:16 PM

аз като ги плаша, те ми налитат още повече и то на мен, тогава кучето реагира по-остро, за да ме защити... в повечето случаи отбягвам улиците, където има кучета, но те се променят, множат се и вече наистина няма къде да се разхождаме на спокойствие :eg_033:

#1990 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:06 PM

Днес както си разхождам Аякс едно малко и незначително куче (булонка мисля че е но не съм сигурен) се спуска срещу нас. Аякс, който е има няма 2 пъти по голям от въпросното куче, се уплаши и започна да бяга от кучето и да ми се мотае из краката. Аз изгоних малкото топче, но ме учуди реакцията на мойто куче. Нормално ли е на 4 месеца и половина да е толкова страхлив и ако не как може евентуално да преодолее страха си?

#1991 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:19 PM

:ab_041: и мойта нявкога беше страхлива, но сега ни брани с всички сили :ab_041: в по-напечени ситуации незнае как да реагира, но не е проблем, тогава аз пазя :af_089:

#1992 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:40 PM

Показване на мнениетоToHu_MeTaHa, в Jun 16 2009, 10:06 PM, написа:

Днес както си разхождам Аякс едно малко и незначително куче (булонка мисля че е но не съм сигурен) се спуска срещу нас. Аякс, който е има няма 2 пъти по голям от въпросното куче, се уплаши и започна да бяга от кучето и да ми се мотае из краката. Аз изгоних малкото топче, но ме учуди реакцията на мойто куче. Нормално ли е на 4 месеца и половина да е толкова страхлив и ако не как може евентуално да преодолее страха си?

ами кучетата разбират когато ги нападат по възрастни кучета.Koгато Саймо беше малък ми се беше случило същото нещо обаче Саймо го обърна на игра и помачка с лапи малчото.Пази го от такива ситуации докато е малък защото като порастне или ще е много страхлив или ще дави кучетата наред и в двата случая няма да си доволен повярвай
User's Signature

#1993 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:59 PM

Показване на мнениетоnemooo, в Jun 16 2009, 10:40 PM, написа:

Показване на мнениетоToHu_MeTaHa, в Jun 16 2009, 10:06 PM, написа:

ами кучетата разбират когато ги нападат по възрастни кучета.Koгато Саймо беше малък ми се беше случило същото нещо обаче Саймо го обърна на игра и помачка с лапи малчото.Пази го от такива ситуации докато е малък защото като порастне или ще е много страхлив или ще дави кучетата наред и в двата случая няма да си доволен повярвай

Абе само да не остане такъв бъзльо, че след някой и друг ден ще е смешно направо :Х

#1994 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 10:07 PM

:smile: няма като поотрасне и като осъзнае че е физически по-голям ще е друго.Като беше малък Сайман го беше страх много от коли(минава кола,хората са се залепили на прозореца и го зяпат пък той са дарпа и ми са петлей из краката :ab_041: )и аз умирах от яд като го изкарвам.Сега вече изобщо не забелязва колите,е сега се стряска по някога от бусове :ab_041: ама карай да върви
User's Signature

#1995 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 10:29 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Jun 15 2009, 10:51 PM, написа:

неизвестен за мен малчо:)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

Много красиво кученце! :wub:

#1996 Потребителят е офлайн   letisiq77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 01:50 PM

Показване на мнениетоToHu_MeTaHa, в Jun 17 2009, 11:29 AM, написа:

Много красиво кученце! :wub:

това е Wizard Geriat's Merry Dogs
User's Signature

Качена снимка

#1997 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 08:36 PM

Невероятен е Wizard-чо :wub: :wub: :wub: Ако може още негови снимчици... :dog:

#1998 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 June 2009 - 08:46 PM

Показване на мнениетоToHu_MeTaHa, в Jun 17 2009, 09:36 PM, написа:

Невероятен е Wizard-чо :wub: :wub: :wub: Ако може още негови снимчици... :dog:

Ето още една снимчица:
Качена снимка :mg_062:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1999 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:59 PM

Може ли да ми кажете дали е нормално кучетата още да се пробват да се "качват" на моето ? Смисъл те като се пробват тя само ги ръмжи обаче след 20 минути пак се повтавя същото.Вече не сме разгонени !!

Забравих да ви се похваля че преди няколко дена се запознах с един човек от работата който има ротвайлер ! И то мъжки,кучетата ги събрахме и да видите само каква игра е :ab_041: ! Ама мъжкият е просто ....... ОГРОМЕН ! Знам само че е от Сърбия, и има родословие ! Вече видях каква е разликата между расовото куче и нечистокръвното ! Скоро този човек ще се регистрира и тук и ще напише родословието на кучето !! Аз след 2-3 дена ще кача снимки !
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2000 Потребителят е офлайн   didorot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 05:24 PM

Показване на мнениетоben2418, в Jun 18 2009, 12:59 PM, написа:

Може ли да ми кажете дали е нормално кучетата още да се пробват да се "качват" на моето ? Смисъл те като се пробват тя само ги ръмжи обаче след 20 минути пак се повтавя същото.Вече не сме разгонени !!

Забравих да ви се похваля че преди няколко дена се запознах с един човек от работата който има ротвайлер ! И то мъжки,кучетата ги събрахме и да видите само каква игра е :ab_041: ! Ама мъжкият е просто ....... ОГРОМЕН ! Знам само че е от Сърбия, и има родословие ! Вече видях каква е разликата между расовото куче и нечистокръвното ! Скоро този човек ще се регистрира и тук и ще напише родословието на кучето !! Аз след 2-3 дена ще кача снимки !

Моята кучка се опитваха да я качват един месец след края на разгонването.Мисля,че след разгонване още остават някакви миризми,които привличат песовете :).

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни