Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2021 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 June 2009 - 09:47 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 24 2009, 10:12 PM, написа:

но рядко ползвам

aз досега не съм му слагал никога и незнам как ще реагира.Налага ми се да му слагам защото има глоби. А когато е с мен и ми се наложи да отида до центъра на града не ми се оставя в колата,че е много горещо,пък и е малко беладжия когато не съм край него,беше ми изгризал дръжките на вратите на предната ми кола :dry:
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#2022 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2009 - 09:50 PM

има различни размери

[/quote]

ами аз ходих на три места да му търся и нямаше от този модел такъв който да му става.Или бяха малки или прекалено големи
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#2023 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2009 - 12:14 AM

по магазините в повечето случаи е така :dry: и аз не намерих и купих друг :dry: пусках снимки в темата за намордниците
но можеш да си поръчаш от он-лайн магазин защото обикновенно има всички размери и като знаеш кой ти трябва нямаш проблеми :ba_025:

п п съжалявам че всичко ми е свързано но нямам запетайки и точки :ab_041: :ab_041:

#2024 Потребителят е офлайн   HRISI_1084 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 09:52 AM

Привет на всички! Тъй като не съм запозната с особеностите на тази порода ще се радвам да ми разясните една питанка,която малко ме притеснява.Имам познати,чието куче е ротвайлер,но от една седмица забелязах,че е страшно проскубана козината й и й падат адски много косми.Предполагат,че я сменя,но на мен ми направи впечатление,че има места ,където почти няма козина и се чеши зверски,дори си е направила ранички.Козината й стои като на пластове.Взех й 1 гребен за сваляне на подкосъма и я сресвам,но нормално ли е това,че се чеше така ( до кръв )и че има малки места без козина.Извинявам се ако въпроса ми ви се стори глупав,но съм имала и късокосмести кучета,но не съм забелязвала да има такава разлика в козината,ан места е адски много,а на други не.
П.П
Знам,че малко не успях да го обясня,но не мога да покажа снимки,че кучето не е мое...
User's Signature

Качена снимка

#2025 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 10:24 AM

Показване на мнениетоben2418, в Jun 19 2009, 05:00 AM, написа:

Браво че са се погрижли за дядото !!!!!!!!!!! :wub: :ba_025: :ba_025: :ba_025:
Ротвайлера за който писах по-горе се казва Кайзер и днес сутринта като си тичахме с Тори за да влезем в форма се появи той със стопанина си и решихме да ги пуснем да поиграят а я познайте този път кой се беше качил отгоре ? :ab_041: Тори се качи на Кайзер който е сигурно 2 пъти по-голям от нея и тя чудесно имитираше движенията :ab_041: много бяха смешни :ab_041: Той е толкова огромен ротвайлер а моята отгоре му се качи :ab_041: :ab_041:

Бен,вие от София ли сте?
Ако сте от София и живеете в квартал Дружба се сещам за кое куче става въпрос.
Кайзер е син на Крес,рота който показах във фотогалерията :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#2026 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 10:42 AM

Не,не съм от София. Може Кайзер наистина да е син на Крес.Крес на колко години е ?
Може ли да ми кажете какво мислите за това да оставиш един ден кучето си гладно за да се "прочисти" ? Това поредната глупост (като че трябва кучето ти поне един път да роди за "здраве") ли е или е истина ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2027 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 01:43 PM

zdraveite,v kvartala ima edna ku6ta v koiato ima izostaven rotvailer,horata ot kvartala go hraniat no neznam dokoga 6te produljava tova....az ne sum vijdal ku4eto no 6te se pointeresuvam ako ima pone malka veroiatnost ne6to da napravite,za nego;-[

#2028 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 02:51 PM

abe vidiah ku4eto,ne e beztopanstveno,no e zanemareno do bezkrainost,ina4e ne e lo6o po harakter.....mnogo e slabo i nedohraneno....abe porednia tragi4en slu4ai na vurzano ku4e za koeto ne se polagat griji.......slu4ai koito gi ima do bezkrainost v na6ata strana;-[ako mojete da napravite ne6to 6te vi dam koordinati....niakak si sum sviknal s gledkata na neporodisti ku4eta v tova sustoianie,ama da vidi6 rotvailer v tova sustoianie niakaksi ne vurvi;-[

#2029 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 05:02 PM

Navar,благодаря ти за отговора ! Тори взе да не си изяжда дажбата и се чудя дали да не я оставя един ден гладна ! Повиках ветеринарят ни и той като е прегледа и т.н. каза че било от жегите и не препоръчвал да я оставям един ден без храна. А ако толкова съм искал да видя какво ще стане да пробвам с мен :ab_041: !
bullterrierka ако искаш да някой от форума да помогне на кучето е добре да разбереш на колко години е кучето,агресивно ли е,дали си пази храната и т.н. ! Мисля че когато кажеш (напишеш) тези неща все някой ще му помогне ! :smile:
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2030 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 09:40 PM

ku4eto e jensko i dosta dobro po harakter za polojenieto v koeto se namira;-]ku4eto e vuv dvor v koito vse pak ima priznaci na jivot i e 4ujda sobstvenost.....trudno mogat da se vzemat merki bez znanieto na sobstvenika;-[sujalivam 4e niama policia koiato se zanimava s tezi raboti,kato v normalnite durjavi.S udovolstvie bih natopil sobstvenika niakade ako 6te6e da ima efekt,s udovolstvie i az bih pogovoril s nego no s ogled na tova kude jive ku4eto a i vida na ku6tata,nai veroiatno 6te e niakoi primitiv na koito dumite niama da podeistvat i s4upvaneto na prostata mu kratuna 6te e nai estestvenoto jelanie koeto 6te se poiavi v men;-],no taka niama da pomogna na ku4eto.....no pone moje bi 6te se uspokoia malko;-]...ku4eto se namira v durvenica blizko do fitnes''flay''......za pove4e podrobnosti-0897942852 emo

МОД.

Във форума българският език е официален. Ако нямаш кирилица на компютъра, ползвай кирилизиращата програма на форума. Правилата важат за всички без изключение.
Благодарим предварително.

#2031 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 June 2009 - 09:59 PM

bullterrierka, подайте жалба срещу собственика на кучицата. В писмен вид към РВМС. Нарушен е ЗЗЖ. Пуснете жалба и в общината, към еколога - кучето е ли, не е ли регистрирано, според Бг. закони. Щом доста хора са съпричастни към тази драма, нека и те да сторят същото.
Отвличането е престъпление. Колкото и да обичаме животните и да искаме да им помогнем няма как да се втурнем при тези обстоятелства. Действай с добро и разтовор със собственика, а като не стане така - по канален ЗАКОНЕН ред. Успех!

П.п. Тук има публикувани примерни жалби. Разгледай ги.
Моля, ползвай кирилица.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2032 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 05:16 PM

Нашата alisa вече не само предлага супер кучето си за разплод,ами и продава ЕЛИТНИ ротваилери... :ea_103: :cd_045:

#2033 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 06:08 PM

Не съм сигорна,че тук е мястото на въпросчето ми,но все пак "говорилня" може би е общо място за запитвания :smile: Скоро бях чела тук някаде едно съобщение от дама която се оплака,че рота и я ръмжи щом,тя се доблежи до купата му,сега имам същия проблем,а не откривам статията????каде ли е? :rc_036: ако някои знае благодаря преджарително :rc_036:
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2034 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 June 2009 - 09:22 PM

http://forum.dog.bg/...ic=26249&st=360
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2035 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 June 2009 - 10:20 PM

Много благодаря за информацията :rc_036:
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2036 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 July 2009 - 07:31 PM

380 кинта парчето, готино...

Цитат

Продавам ротвайлери от елитни родители.
Продавам ротвайлери от елитни родители.
След месец са готови за задомяване, цена 380 лв.

Мога да ви изпратя и снимки на родителите, възможно е и оглед на място.

И страничка си направило детето, да го прдлага за разплод постоянно, така де - 380 кинта са много сладоледи!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2037 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 07:36 PM

:zz_020:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#2038 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 01 July 2009 - 08:01 PM

Пф :zz_020: аз моите ги продадох за 450 лв ''парчето''.... колкото едно родословно. :ab_041:

#2039 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 09:07 PM

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 1 2009, 09:01 PM, написа:

Пф :zz_020: аз моите ги продадох за 450 лв ''парчето''.... колкото едно родословно. :ab_041:

Нещо май съм пропуснал ? Вие сте ?
User's Signature

#2040 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 10:13 PM

Показване на мнениетоben2418, в Jul 1 2009, 10:07 PM, написа:

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 1 2009, 09:01 PM, написа:

Нещо май съм пропуснал ? Вие сте ?

Защо го питаш...просто поредният търговец на кучета...щом гледа на животните като на "парчета"!!!!!!!!!! :ud_009:

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни