Това че един пит не пускал друго куче 15-20 мин. НЕ значи че захапката му е по-силна.В самото предаване е измерена силата на захапката, а не кое куче колко време ще държи ръкава (в случая).Няма никакво сходство между Ротвайлер и Немско Овчарско Куче, единственото което ги свързва е държавата, от която произлизат - Германия.
Защо въобще си правиш труда да обясняваш на този така "грамотен" и "кипящ от интелигентност" индивид

?Дано не съм прав,но,съдейки по това му мнение,най-вероятно е поредният комплексиран селски питаджия,мислещ кучешките боеве за нещо велико и горд,че е част от тях

.Логиката,която извади за захапката е просто "убийствена"...Значи,аз ако захапя нещо и не го пускам 1 час това би означавало,че имам по-силна захапка от което и да е куче,разбираш ли

...Аман от "компетентни" и "разбиращи" хора

!!!Аз самият нямам претенции за кой знае каква компетентност,но и 5-годишно дете разсъждава и се изразява по-добре от този индивид.И мисля,че е най-добре тази тема да се изтрие-все пак е от Август месец,със сигурност авторът отдавна е избрал своята порода

.