Цитат
Абе я ме подсети, на събранието имаше една личност от Банско - ТИ ли си, сега се правиш на форумен герой?
Ами може и герой да съм, а ти адвокатстваш на човека с офисите или какво????????????????? Не се подмазвай ако обичаш, личи си че си мазен подлизурко.
Ето ти едно добро: "Ние, можещите водени от незнаещите,вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо"
Бака,какво те кара да правиш такива квалификации? Що човека да е подлизурко?Щото не хвали Великия Орлин? Ти самият лесно се засягаш,та явно знаеш колко е неприатно. Не прави прибързани оценки на хората и не ги обиждай незаслужено.
А сега по темата дето не е ясно що я пратиха тука?!
Не хаби енергия да се караш с Г.Ефтимов и хората от форума.Така само образувате нерви и двамата и наливате вода в мелницата на Богопомазаните. Не е важно кой кой е, не е така съществено колко пъти някой е излъгал и тн. Основния проблем е ,че работата в клуба се спъва,не вървим напред почти във всичко,най-вече в селекцията,а както се вижда и в отношенията помежду ни. Но за някои хора ,които са се хванали за постове като удавник за сламка,само се пъчат и нравоучителстват без да правят нищо за клуба,и гледат личния си интерес и бизнес тази ситуация е много удобна и изгодна. Какво толкова стискат креслата?Като не са компетентни,не могат или не искат да работят за клуба(защото това означава да работят срещу себе си) па да поосвободят някое място за можещите и искащите да дадат своя принос.Иначе ще е тъпчене на място,ще гасне ентусиазма и меракът сред членовете и пак същата картинка и следващата годинка.
Вместо да се караме по-добре да помолим уважаваните дами и годпода от УС да насрочат едно извънредно изборно събрание,най-малкото поради фактът,че има ованкантена длъжност и съставът на УС не е пълен,което допълнително пречи на унилата му работа. Мисля ,че с една -две свежи струйки ще посъживим работите в клуба.
Привет на тебе и тези дето ше прочетат тия редове!

Очаквам да прочета вашите мнения
МОД.1 и МОД.2
dog1_ /sluchka/ ilot (IP: 79.100.212.143 ) - разтроенията на личността е добре да са обект на изследване на специализираните здравни заведения, не и на този форум