Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2721 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 January 2011 - 03:19 PM

Ще пиша тук , защото може и да не ми изтрият мнението :-)
Какво изхвърляне, какъв Сириус, какви софиянци, какво подмазване, какви скандали.....какви 5 лева????????????????????????
Просто Галя има доблестта да ми каже в очите, че не може да ми помогне за моето куче (явно съм имала проблеми , та е трябвало да ми се помага..... ), също има доблестта да си признае , че сама не може да се справи и с нейното куче (никакъв контрол, никакво АУС ....) Тя самата първа потърси помощ от други треньори, евала...........няма нищо срамно......така се прави .
Къде отидохте всички......пък , чак и ми се обяснява колко съм далече от нещата..... :md_064:
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!

#2722 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2011 - 03:29 PM

Показване на мнениеточери1, в 12 January 2011 - 02:22 PM, написа:

KOKO_ko съвсем заприлича на форумен трол Качена снимка

Цитат

КАКВО Е "ФОРУМЕН ТРОЛ"?

....те хвърлят няколко фрази и дружелюбните места за среща изведнъж се превръщат в място за флейм и изясняване на отношенията. .

Добре де, иди и ме докладвай, ако от това ще ти олекне...и да, в момента тук се изясняват отношения...може и флейм да се изяснява, не, че знам какво е това...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2723 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 January 2011 - 03:53 PM

Качена снимка

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 12 January 2011 - 02:34 PM, написа:

Показване на мнениеточери1, в 12 January 2011 - 02:22 PM, написа:

KOKO_ko съвсем заприлича на форумен трол Качена снимка

Цитат

КАКВО Е "ФОРУМЕН ТРОЛ"?....те хвърлят няколко фрази и дружелюбните места за среща изведнъж се превръщат в място за флейм и изясняване на отношенията. .

Добре де, иди и ме докладвай, ако от това ще ти олекне...и да, в момента тук се изясняват отношения...може и флейм да се изяснява, не, че знам какво е това...
Флейм (англ. «flame»:огън,пламък; близко рус. «полемика»)
Чак пък да те докладвам Качена снимка ...плещи си не ми пречиш : Качена снимка Егомания... в общи линии всичко е ясно .... Качена снимка

МОД.

Ето, видяхме колко си умна и ни "поплещи" (цит.) и ти, за което ти благодарим сърдечно. Благодарим ти и за подробния психологически портрет, който направи на един от модераторите. Ако нямаш обаче какво да "плещиш" (цит.) по темата за "Учителката" си стой, където си стоиш обикновено...в общи линии.
Един трол си ни стига, сега ако започнем и на теб да обръщаме внимание, докъде ще стигнем?

User's Signature

Качена снимка

#2724 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 January 2011 - 05:26 PM

Изключително грозен език има в част от постовете.....................................................................Ей, и кучетата ще се засрамят от такова чудо!

МОД.

Благодарим ти за уместната забележка, но темата все пак е съвсем друга. Ако нямаш какво да кажеш по същата, или докладвай определени писаници, които не ти харесват, или си намери друго място за морални оценки...

User's Signature

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.

#2725 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 11:39 AM

МОД.

Ако толкова ти е забавно да си говориш на тема " Цветът и формата на изсраното от кучетата ми" си намери друг форум - другарски съвет! Качена снимка

P.С..Принципно по рождение съм си мнооогооо ВНИМАТЕЛНА и обикновенно с безмислени неща не се занимавам,но тъй като супер много ме вълнуват подобни като гореспоменатият казус с творенията на моите сладури Качена снимка ...та имам и план Б в случай,че не ми се трогнете и не ми вземете запитването насериозно... Качена снимка
Гедам утре(петък) ще се събирате на запивка след 19'30 часа(тук правя съвсем умишлено скрита реклама, с конкретна цел подмазване към модераторите Качена снимка ...та дано се смилят тоз път над труда,които съм вложила и времето ,което съм отделила да си поговорим в говорилнята)...Но тъй ,като аз за съжаление няма да мога да присъствам(за което наистина съжалявам,но ще гледам да се организирам за следващата среща евентуално Качена снимка ), ще се възползвам,докато ви няма(със сигурност Качена снимка ) да си потренирам писателските умения и бързина(все още трябва да работя доста в тази насока)...и да си поговоря сама със себе си Качена снимка ...Та вие докато се веселите и разпивате,аз мога принципно да си задавам сама въпроси и да си отговарям Качена снимка ...Все пак модератора по данни със сигурност няма да го има и,ако не се възползвам тогава от предоставеният ми шанс за изява,кога?! Качена снимка

Лек ден на всички и от сърце ви желая весело да си изкарате утре и да пиете едно и за мое здраве,аз ще направя същото... Качена снимка Качена снимка
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2726 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 January 2011 - 11:44 AM

:ba_025: цепиш мрака :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2727 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 January 2011 - 02:54 PM

Григо,кат се върнеш у Бг,и се уговориш да се видиш с Галя,звънни и на мен :)а иначе незнам,моите не могат да докарат ни спирала ни цвете..дали е от костите?? или да почна да им давам гранула за неродословни кучета( тя естествено трябва да е нисък клас-нали и кучетата ни са нисък клас...така де,всяка жаба да си знае гьола а не да вдига крак като коват вола..)

#2728 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 13 January 2011 - 03:35 PM

Показване на мнениетоnavar, в 13 January 2011 - 01:59 PM, написа:

:)а иначе незнам,моите не могат да докарат ни спирала ни цвете..дали е от костите?? или да почна да им давам гранула за неродословни кучета( тя естествено трябва да е нисък клас-нали и кучетата ни са нисък клас...така де,всяка жаба да си знае гьола а не да вдига крак като коват вола..)

Еееееее,Навар,най-вероятно нямаш фантазия.Докарват го най-вероятно на кактус с бодлички,ама трябва око да виждаКачена снимка По миризма със сигурност също не отстъпват.Сигурно си душил цъфнал кактус.Ами същото еКачена снимка

Айде сега метлата да влезе пак в употреба.
Само дето си мисля,че има и прахусмокачки.Що не вземете да я изсмучете цялата тема.

П.П.Мразя да влизам във вашия подфорум.Тук царува само един,другите ,ами другите явно са тъпи!
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#2729 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 04:40 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 13 January 2011 - 02:40 PM, написа:

П.П.Мразя да влизам във вашия подфорум.Тук царува само един,другите ,ами другите явно са тъпи!

Омразата е кофти съветник, иначе явно си умно момиче, но с ниско самочувствие ... по този повод да ти кажа, че аз, ако си позволя да "мразя" нещо, просто няма да го доближавам. Ето защо, спести ни излиянията си и си стой там, където "обичаш" ... всъщност по Ботевски ли мразиш или обичаш, или само се правиш на толкова страстна? Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2730 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 January 2011 - 04:41 PM

ахам,аз съм от тъпите ;)за сметка на тва съм нисък,грозен ,плешив и дебел..и кучетата ми са такива-смотани, и ядат мърша,живеят навън вместо на дивана...ама кво да правим,не можем да сме всички идеални..нито всички да сме модератори,нито всички да ни се радват ;)ама това е забавното на нашия форум..само дето напоследък май не е много форум-никой не пише,защо ли ??

#2731 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 13 January 2011 - 11:00 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 13 January 2011 - 03:45 PM, написа:

Показване на мнениетоtaraT, в 13 January 2011 - 02:40 PM, написа:

Омразата е кофти съветник, иначе явно си умно момиче, но с ниско самочувствие ... по този повод да ти кажа, че аз, ако си позволя да "мразя" нещо, просто няма да го доближавам. Ето защо, спести ни излиянията си и си стой там, където "обичаш" ... всъщност по Ботевски ли мразиш или обичаш, или само се правиш на толкова страстна? Качена снимка

О,да,умно момиче съм,но с високо самучувствие и то с покритие!Доближавам до "гадостите"щото си вдигам адриналина,а той пък ми помага да се чувствам още по-жива.
Да ,излиянията ще си ги спестя ,но не защото ти така мислиш, а защото аз така искам.Хайде със здраве и от мен!Добре да си изкарате на събирането и да пиете по едно и за тез, които са извергнати от вас.Ха наздраве!
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#2732 Потребителят е офлайн   Di-Do Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2011 - 12:45 PM

Имам куче от развъдника на г-н Миланов, но като чета какво се пише по негов адрес се чудя дали моето куче става за нещо и какво да го правя? Да го махам ли , друго ли да си търся - дайте съвет!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2733 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2011 - 02:10 PM

Показване на мнениетоDi-Do, в 17 January 2011 - 10:50 AM, написа:

Имам куче от развъдника на г-н Миланов, но като чета какво се пише по негов адрес се чудя дали моето куче става за нещо и какво да го правя? Да го махам ли , друго ли да си търся - дайте съвет!

Ееее ти пък...Недей така...
Къде видя(особено в последните страници),някой да се вълнува или въобще да споменава кучовци :ab_041: ...Освен Mен естествено със сериозните ми размишления(които не бяха взети насериозно), върху всичко свързано и произлизащо с/от тях... :db_046:
Нормална лунарна фаза, в която във всички двукраки започва да говори по скоро животинското,последваща от затишие, обсъждане на две на три нещо свързано с кучовци и после на следващата, пак от начало...

P.s...След 2 дена идва пълнолуние... :af_089:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2734 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2011 - 02:18 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 13 January 2011 - 10:05 PM, написа:

О,да,умно момиче съм,но с високо самучувствие и то с покритие! ... Да ,излиянията ще си ги спестя ,но не защото ти така мислиш, а защото аз така искам...

ИИИ-хаааа Качена снимка ... и все пак, важното е, че ще си ги спестиш, искаш или не искаш.... ИЗВЕРГНАТАТА !Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2735 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2011 - 10:50 AM

Дитко,обичай си кучето и си го гледай,ако те интересува какво куче притежаваш като качество заведи си кучето на изложба в чужбина и ако видиш че изглежда като друга порода можеш да се замислиш по задълбочено.Иначе разбирачи най голями и мнения всякакви.

#2736 Потребителят е офлайн   rottweiler285 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 February 2011 - 05:41 PM

За мене няма добермани, дого аржентино или НОК, само ротвайлер. Ротвайлера е красив, дружелюбен и много сладък :) !!! Кой иска нещо повече ?

#2737 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2011 - 06:32 PM

Показване на мнениетоrottweiler285, в 06 February 2011 - 02:46 PM, написа:

За мене няма добермани, дого аржентино или НОК, само ротвайлер. Ротвайлера е красив, дружелюбен и много сладък :) !!! Кой иска нещо повече ?

Че то кое от изброените не е красиво,дружелюбно и сладко?Искаше май да кажеш ,че Ротвайлера най ти харесва.Ама що така го каза?
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#2738 Потребителят е офлайн   rottweiler285 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 February 2011 - 06:10 PM

Показване на мнениетоalexy, в 06 February 2011 - 05:37 PM, написа:

Показване на мнениетоrottweiler285, в 06 February 2011 - 02:46 PM, написа:

Че то кое от изброените не е красиво,дружелюбно и сладко?Искаше май да кажеш ,че Ротвайлера най ти харесва.Ама що така го каза?

Вярно е ротвайлера ми е любимата порода и отговорих лично аз кое харесвам. Темата не е ли за това.

#2739 Потребителят е офлайн   rANdi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 01:00 PM

Нямам много опит точно с тези две породи,обаче който се колебае между тях според МЕН рота е по-добрия избор.И двата са хубави,уникални породи обаче...мисля,че рот :wb_052:

#2740 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 February 2011 - 01:09 PM

и какво те кара да мислиш така ?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема