Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#481 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 17 May 2008 - 01:01 PM

Вие вашите ротковци пускате ли ги да спят в леглото ви ? Аз моя Ричи го пускам да спи при мен защото леглото ми е голямо и се побираме  ;D пък и зимата като спинка при мен и ми топли краката  ;D ;D ;D обаче много косми пуска по леглото  :rolleyes:  ;D и на сутринта като стана дрехите ми станали космати  ;D ;D ;D ;D а като е лято спи на пода или понякога на балкона  :P :P :P

#482 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 02:03 PM

Еми незнам за мен е много по-лесно така, другото е че както е свикнал навън и като влезе в затворено помещение и подвива опашката от страх. Тогава сигурно нашите съседи направо ще дойдат да го спасяват, нама да питат  ;D . И естествено, че водата става топла, на плаж не сте ли ходили, да не би водата в морето да се топли с бойлер и да е 40 градуса ... същата работа е, даже и по-топла става, и естествено, че не го оставям мокър ами го подсушавам хубаво...  ;)

#483 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 03:05 PM

Цитат

Вие вашите ротковци пускате ли ги да спят в леглото ви ? Аз моя Ричи го пускам да спи при мен защото леглото ми е голямо и се побираме  ;D пък и зимата като спинка при мен и ми топли краката  ;D ;D ;D обаче много косми пуска по леглото  :rolleyes:  ;D и на сутринта като стана дрехите ми станали космати  ;D ;D ;D ;D а като е лято спи на пода или понякога на балкона  :P :P :P

Алиса, забранено  му е качването на легла, макар че  чака само "ела,Рик" и е горе. Категоричен е мъжа ми, сама ако бях сигурно щях да го пусна отгоре.Малък, оставен сам съм го намирала разчекнат в блажен сън на  някоя спалня със  чарфаши на топка.
А по диваните  упорито се катери.Като загасим лампите и отидем да спим той чака  около минута(засичала съм, стой  на едно място) и се мята на някой диван.ПОчнах да слагам отгоре плюшени играчки(умира от страх от тях).Докато не забелязах скоро, че пак се катери.Един път станах от леглото като хала да го хвана на местопрестъплението и виждам как  лежи  върху тях(по-големите играчки са избутани, а по-малките се ползват за възглавница).
Ще се смеете, но слагам фолио по диваните, шума го плаши.
А борбата в банята е жестока.Аз имам изключително чувствителна кожа( при допир само ми става червено,при леко стискане-синьо),да не говорим за бутане,драскане и удряне( нищо чудно наблюдателни съседи да са  заподозрели мъжа ми в насилие над мен ;D)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#484 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 04:02 PM

нищо не е променяно...но може да започва да са разхожда..иска да стигне до задницата си ама не може..явно иска да се ближе там и ще са разгонва...има логика

#485 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 May 2008 - 08:07 PM

Аз само правя някакво лаишко предположение. :izcherven: Мойта прави това след като е минало разгонването, затова предположих, но при вас може да е от друго щом не е била разгонена скоро.
Може и от нерви да е, от храна или още сто неща. Ако продължи това потърси мнение от специалист.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#486 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 10:45 PM

да, мже да е от нерви..щото е много нервно..може да е от храна щото не обича гранулите ...щото и спрях фенерите, по точно карам 1 седмица гранули и 2-3 дена фенери ...оже от мн неща да е ,,права си

#487 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 May 2008 - 11:17 PM

;) :blink:
User's Signature

#488 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 May 2008 - 11:20 PM

Абе то и Райа започна да се ближе Много в последно време... Малка е за да се разгони (на 3,5 месеца)... Не се бях замисляла до сега.

#489 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 07:21 AM

И аз забелязвам странно близане,включва и предните лапи.Бях се притеснила да не го болят нещо та затова да се ближе,ама докторите ми се смеят.Нямам идея какво може да е,но сутрин като му слагам нагръдника предните лапки са му влажни.

#490 Потребителят е офлайн   juliqn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 May 2008 - 08:03 AM

идвайте и в моето форумче за кученца и други животни то е на адрес http://dogs.forumche.org i http://funnypeople.forumche.org !!    :->) :->)

#491 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 19 May 2008 - 08:56 PM

Цитат

......, но слагам фолио по диваните, шума го плаши.....

Хихиии danissa, до каква изобретателност те е докарал твоя Убосник  ;D

Как са вашите ротковци в тия жеги? Ние ходим едва-едва и си имаме една полянка, на която Нора много обича да си полегне и потъркаля, па и се охлажда там. Изплезила езика, лежи и диша тежко.
Не ми се мисли какво ще е по-натам. :rolleyes:
User's Signature

#492 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2008 - 10:33 AM

И моя дебелак е така... многоо му е жега и само по сянките ходи а и почна да яде по по-малко в тия жеги та незнам кат стане още по топло кво ще правим. До сега не съм имала ротвайлер и незнаех че чак толко им става жега. Кажете вие какво правите да се поохлаждате. Аз на двора имам такава пръскачка за райграса и той само при нея клечи  ;D
User's Signature

Качена снимка

#493 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2008 - 01:52 PM

Да,  вие, с пръскачките и дворовете сте лесни лятото.Ние в апартаментите да му мислим. ;D
Жега си му е вече ,плези език, търси  студено място(вечер не мога да го прибера от терасата), яде като врабче, пие  след всяка разходка много вода.
Моят  пес става след  2 дни на 7,  ето моите съвети за жегите,които съм научила  през годините.
1. Ако през другите сезони хвърляте по едно око на купата с водата, през лятото я наглеждайте повече.Не трябва да е празна!
2.Засилете  мерките против  гадини-ако до вчера ви е било страх от бълхи, топлото време  носи нови екстри-КЪРЛЕЖИ.Преглеждайте внимателно кучето след всяка разходка(вкл. и за осили, завити и скрити в лапи,ноздри).
3.Никога не оставяйте кучето  затворено в кола! Задушаването му е сигурно.(Ако го оставяте нека да е за кратко,колата да не е слънце и да има приток на въздух)
4.Следете реакциите му, топлинния удар не подминава и косматковците. Не ходте в  жежкия пик на разходки.
Та така,мили  рот-родители :blink:, кучетата  в жегите са като хората в жегите,само че с един  кожух отгоре.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#494 Потребителят е офлайн   vankata367 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2008 - 02:02 PM

Цитат

vankata367 май се е ориентирал към нашата порода....  ;)  :kuchence:

не,за съжаление.вече вниманието ми е върху КК.ето го и моя.само за инфо.а имаче питах от любопитство
User's Signature

on the road of life,there are passengers and there are drivers

#495 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2008 - 02:24 PM

охх многоо жега моя дебелак яде сутрешната си порция цял ден почти на половина на дажбата си. Та по този случай имам следния въпрос тъй като той още расте и на килограми ако си хапва по по малко дали като израстни може да си навакса или ще си остане на тия килца в смисъл незнам там до кой месец качват маса дали ако върви с няколко кила  надоло като почне да хапва нормално ще си ги възтанови
User's Signature

Качена снимка

#496 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 21 May 2008 - 08:34 PM

Не се притеснявай. Дори подрастващите е по-добре да са по-слабички, а сега в жегите самите кучета си намаляват храната.
До година и 4-5-6 месеца твоя ще има да расте. ;)
User's Signature

#497 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 21 May 2008 - 08:38 PM

danissa, много хубаво си се сетила с тия летни съвети. :->)
И аз им завиждам на живущите в къща - тревичка, цветенца, косачки, пръскачки..... :sviruka: КЕФ
User's Signature

#498 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 06:53 AM

Качена снимка
Днес моя Рик  става на 7 годинки, вече е мъ-ъ-ъ-ничко пенсионер, та го поглезих-кожен кокал и варени кюфтенца. ;D
Черпя и вас по ..един кокал. :yahoo:
User's Signature

#499 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 22 May 2008 - 05:31 PM

Ч.Р.Д. на Рик!!!
Да е жив и здрав и още няколко пъти х толкова да празнувате това събитие!
:->)
Качена снимка
П.п. Е как ще е стар?! Сега е в своята стихия - неотразим :wub:Качена снимка
User's Signature

#500 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 22 May 2008 - 05:33 PM

[move]4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РИК !!![/move][/i][/b][/u] НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ВИ РАДВА ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ !  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни