Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1441 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2009 - 03:31 PM

Говорилнята си е говорилня..... има си теми за хранене, раждане, стандарт, ветеринари, болести, за малки кученца и какво ли още не. Форума си е разделен и на мен много ми харесва така. Галерията е за снимки на потребители никой не е спрял тези който се занимават с развиване на породите да направят тема за дадено кучило но те си имат страници на развъдниците кадето може да се види достатъчно инфо стига човек да има желание. Незнам до колко на тези хора им е по силите да следят едно цяло кучило как се развива след като кученцата имат нови стопани. Може да получават информация но до толкова че да развиват цели романи малко се съмнявам. Още повече че това е нещо лично в смисъл че с толкова много измами по интернет за продажби на кученца и кражби на снимки за да лъжат хората не смятам че такава информация засяга всеки.
User's Signature

Качена снимка

#1442 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 February 2009 - 03:40 PM

http://dog.bg/forum/...ic,12943.0.html
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1443 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 03:48 PM

Цитат

да, както си и мислех темата е разисквана отдавна...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1444 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 11 February 2009 - 03:49 PM

Аз винаги исползвам храна или си вдигам ръката(винаги я следи на където и да я мръдна) когато снимам кучката,или пък ако направи някоя хубава естествена поза веднага вадя телефона който винаги е нагласен да прави 10 бързи снимки,и така избирам тази която е станала най хубава.Тази снимка на аватара ми е правена по този начин. :blink:

#1445 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 04:05 PM

аз предлагам като ще си опунираме и издребняваме да отделим тези писаници в една отделна тема от тази за белите петна, изтърсаците и генетиката...все пак
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1446 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 05:08 PM

коко що да съм агресивен просто отговорих на жената така както мисля ;) ;D нека и аз да съм от добрите ;D
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#1447 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 07:22 PM

Здравейте,

Добър вечер на всички. :blink: Може ли да давам на кучето ми говежди кокали ? Признавам си че преди давах на кучето ми пилешки кокали,но когато разбрах какво може да случи се отказах ! Та нека се върнем на върнем на въпроса ми.може ли да давам от говеждите кокали или не ? Може ли да и заседне кост в червата и ... Питам предварително защото едни "разбирачи" ме убеждават че нищо не може да се случи ! Вие какво мислите ?  :blink:
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1448 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:18 AM

Цитат

dark_moon, ако обичаш не ми слагай думите в устата.
Къде видя да пиша, че трябва да се отритват неродословните ротове тук и да не се пише за тях? Това, че по-рано ти казах, че са те излъгали, че си осакати животното, а ти се сърдиш и обиждаш мен лично не ме интересува. Касае ме това, че твоето куче страдаше от твоя егоизъм и нежелание да вденеш какво ти се обясняваше.

Цитат

аз лично влизам тук за да питам за някои проблеми свързани с кученцето ми.

Касае ме и това, че от едно известно време влизаш тук само и само да правиш на инат ... а не да питаш за кученцето си. Така, че  недей да изопачаваш нещата, и което е още по-грозно - да лъжеш.

Да, никога не съм отричала, че си гледам ротоподобно куче, но никога не съм афиширала такива глупости:

Цитат

но човек трябва малко или много да е запознат с породата за да разграничи и види недостатъците на малки плюшени мечета.Лично аз съм за точно тези кучета(който са с потенциал) та дори да бъдат наричани ротоподобни.

И предложението ти за "твоя" тема е доста несериозно. Съобрази се все пак, че тук участват големи и разумни хора. Тийн форуми потърси на друго място.

с риск да ми сложиш бан е сори ама за кво съм излъгала.а?тука повечето са малоумници които наистина налагат мнение.както аз изопачавам твойте думи така и мойте са изопачавани хиляди пъти.ГАДНО Е НАЛИ.отдавна съм минала тийн възраста.поне си направи труда да ми видиш години преди да нападаш.и за думите ти в устата сори ама май тая уста доста често се затваря за хора към които имаш пристрастия и им упрощаваш доста нарушения в тоя форум.направи си труда да си свършиш работата кат хората вземи уважи мнението на коко.(да се направи тема да обиждате моя милост и още някой от форума че да не ви омръзне само мен да ругаете тук.е съжалявам ама нито ме познаваш нито пък имаш някаква идея каква съм.нали се сещаш че тва е нет и човек може да каже каквото си иска.айде сега бан-ни ме и хората да те заобичат както винаги.Разочарована съм.и гледай да използваш пак само част от казаното от мен  че в тва най ги бива форумците тука.

Цитат

аз предлагам като ще си опунираме и издребняваме да отделим тези писаници в една отделна тема от тази за белите петна, изтърсаците и генетиката...все пак

коко между другото страшно съм ти задължена за това че ми даде решение на моите  проблеми относто Раичка.специално за теб ще й направя снимка в твоя чест за да ти благодарим.успех с твоите сладури и дано един ден успея да си закупя кученце именно от твоя развъдник защото ти се оказа единствения КОРЕКТЕН ПИЧ тука(извинявай за израза).ЕВАЛА ТИ РПАВЯ>мислех си че мнението ми за теб не може да се промени но уви-май не си ония човек когото наричах балонче,оказа се че си доста добра душа.УСПЕХИ
айде писна ми от ваще умозаключения щото ми блеснахте кви сте 70 процента от тоя форум.от мен очаквайте само снимки а лично аз видях човека към когото да се обръщам за проблеми(стига той да уважи въпросите ми)
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1449 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:24 AM

Цитат

Нищо не увъртам, докато си дописвах поста още 2-3 се появили.
Не си мисли, че иконката  :->) е била в стил "на една вълна сме"

както винаги не разбираш написаното от мен.няма кво да ти кажа повече и приключвам с темата щото тука сакън да не кажеш че си на противоположно мнение от други.направо ще раскъсат. ;D
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1450 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:58 AM

"Касае ме това, че твоето куче страдаше от твоя егоизъм и нежелание да вденеш какво ти се обясняваше."А според мен ти мислиш че рая все още страда и аз я пребивам от бой и я държа гладна и жадна по цял де,обмислям също така да й отрежа и главата.Как мислиш а?дали това е така?мислиш ли че въобще не ме ......... за рая.айде прочети че вече ми писна да казвам разбирам грешката си колко пъти съм го писала тва.А за влизането на инат права си!да влизах на инат но не за да се дразня защото пак ще ти повторя-прочето кои започва пръв с нападките към мен и колко пъти съм премълчавала.Не съм невинна в доста от постовете си.да така е ама аз имам разум и мога да кажа че съм сгрешила.амам ми писна вече да го пиша щото всеки почва на ново да напада,ругае и да ме изкарва неква изрутка дето си е взела куче  за да прилага съдизъм.еми айде да видим въобще някой дали ще вдене от тоя мой пост или както винаги ще се появят цитати и изопачаване
и ето нещо което е извън форума но пък е с много ясен контекст за всичко казано тук http://www.vbox7.com/play:de46baa6
User's Signature

#1451 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 February 2009 - 12:28 PM

Безмислено е да ти отговарям повече! Аз пиша за едно, а ти ОБИДЕНАТА, четеш като дявола евангелието.
Да продължа, е все едно да наливам вода в съдран чувал.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1452 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 05:57 PM

Цитат

Безмислено е да ти отговарям повече! Аз пиша за едно, а ти ОБИДЕНАТА, четеш като дявола евангелието.
Да продължа, е все едно да наливам вода в съдран чувал.

какво означава това.че мислиш че рая в момента е доведена до немилост или пак съм кривата и не разбирам думите ти.искам да знам защо всички продължават ли продължават със едва ли не спасението на рая.днес лично ще сложа някоя снимка на райчето или по скоро линк към нейна снимка за да видят всички колко зле е гледана
поне като грешите в това да продължавате с нападките си признайте а не да ми излизате с номера че е безсмислено и не знма си кви още клиширани фрази
      то май и повечето форумци спряха да ме нападат щото тука си нямат такава голяма публика която да им ръкопляска.сори ама наистина го мисля тва.ок разбирам че са заинтересовани за кучетата и животните като цяло ама те ме искарват ше кажеш съм некой рецивидист.тва вече почва да ми е забавно
User's Signature

#1453 Потребителят е офлайн   igra4cs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 06:26 PM

Може ли да ми каже някой за зоомагазин в София Младос 1 да ми земат малко храна за кучето ми .

#1454 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 12:54 PM

Коко честито и дано си справедлив като dmm ! :blink: :->)
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1455 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 02:09 PM

Цитат

Коко честито и дано си справедлив като dmm ! :blink: :->)

я каква изненада ми устроили тук :) а за другото - няма по-справедлив МОД. от dmm!  ;)
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1456 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 02:11 PM

Цитат

Може ли да ми каже някой за зоомагазин в София Младос 1 да ми земат малко храна за кучето ми .

е колко да ти земат за кучето ти? и малко...малко...колко да е малко?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1457 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 14 February 2009 - 06:26 PM

KOKO_ko честито!

#1458 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 06:34 PM

Честито, Орлине!
User's Signature

Качена снимка

#1459 Потребителят е офлайн   nezi_7966 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 07:42 PM

Абосолютно заслужено мод-ство, честито  :->)
User's Signature

Rottweilers love to be your No 1 :)

Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!

#1460 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 07:51 PM

Цитат

Абосолютно заслужено мод-ство, честито  :->)

така е
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни