РОТ говорилня
Публикувано: 11 February 2009 - 03:31 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 03:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 February 2009 - 03:48 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 03:49 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 07:22 PM
Добър вечер на всички. :blink: Може ли да давам на кучето ми говежди кокали ? Признавам си че преди давах на кучето ми пилешки кокали,но когато разбрах какво може да случи се отказах ! Та нека се върнем на върнем на въпроса ми.може ли да давам от говеждите кокали или не ? Може ли да и заседне кост в червата и ... Питам предварително защото едни "разбирачи" ме убеждават че нищо не може да се случи ! Вие какво мислите ? :blink:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 12 February 2009 - 10:18 AM
Цитат
Къде видя да пиша, че трябва да се отритват неродословните ротове тук и да не се пише за тях? Това, че по-рано ти казах, че са те излъгали, че си осакати животното, а ти се сърдиш и обиждаш мен лично не ме интересува. Касае ме това, че твоето куче страдаше от твоя егоизъм и нежелание да вденеш какво ти се обясняваше.
Цитат
Касае ме и това, че от едно известно време влизаш тук само и само да правиш на инат ... а не да питаш за кученцето си. Така, че недей да изопачаваш нещата, и което е още по-грозно - да лъжеш.
Да, никога не съм отричала, че си гледам ротоподобно куче, но никога не съм афиширала такива глупости:
Цитат
И предложението ти за "твоя" тема е доста несериозно. Съобрази се все пак, че тук участват големи и разумни хора. Тийн форуми потърси на друго място.
Цитат
коко между другото страшно съм ти задължена за това че ми даде решение на моите проблеми относто Раичка.специално за теб ще й направя снимка в твоя чест за да ти благодарим.успех с твоите сладури и дано един ден успея да си закупя кученце именно от твоя развъдник защото ти се оказа единствения КОРЕКТЕН ПИЧ тука(извинявай за израза).ЕВАЛА ТИ РПАВЯ>мислех си че мнението ми за теб не може да се промени но уви-май не си ония човек когото наричах балонче,оказа се че си доста добра душа.УСПЕХИ
айде писна ми от ваще умозаключения щото ми блеснахте кви сте 70 процента от тоя форум.от мен очаквайте само снимки а лично аз видях човека към когото да се обръщам за проблеми(стига той да уважи въпросите ми)

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 12 February 2009 - 10:24 AM
Цитат
Не си мисли, че иконката :->) е била в стил "на една вълна сме"
както винаги не разбираш написаното от мен.няма кво да ти кажа повече и приключвам с темата щото тука сакън да не кажеш че си на противоположно мнение от други.направо ще раскъсат. ;D

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 12 February 2009 - 10:58 AM
и ето нещо което е извън форума но пък е с много ясен контекст за всичко казано тук http://www.vbox7.com/play:de46baa6

Публикувано: 13 February 2009 - 05:57 PM
Цитат
Да продължа, е все едно да наливам вода в съдран чувал.
какво означава това.че мислиш че рая в момента е доведена до немилост или пак съм кривата и не разбирам думите ти.искам да знам защо всички продължават ли продължават със едва ли не спасението на рая.днес лично ще сложа някоя снимка на райчето или по скоро линк към нейна снимка за да видят всички колко зле е гледана
поне като грешите в това да продължавате с нападките си признайте а не да ми излизате с номера че е безсмислено и не знма си кви още клиширани фрази
то май и повечето форумци спряха да ме нападат щото тука си нямат такава голяма публика която да им ръкопляска.сори ама наистина го мисля тва.ок разбирам че са заинтересовани за кучетата и животните като цяло ама те ме искарват ше кажеш съм некой рецивидист.тва вече почва да ми е забавно

Публикувано: 14 February 2009 - 12:54 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !