Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2121 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 July 2009 - 01:47 PM

http://vbox7.com/play:45eb4394
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2122 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 July 2009 - 03:02 PM

Да, това е предаването.

#2123 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 13 July 2009 - 09:55 PM

Баката, от къде по-точно имаш информация и си така уверен, че повечето ухапвания са от бездомни кучета? Моите наблюдения са тъкмо обратните. Злобни, прости и комплексирани хора си вземат кучета с кофти репутация и резултатите не закъсняват ... я по новините, я във вестниците, я и в двете. Дори случаите, в които се твърди, че нападенията са извършени от безстопанствени кучета....те обикновено имат връзка с хора - я покрай някой строеж, я покрай сервиз. Айде, моля те, следващия път, когато решиш да лепваш етикет на бездомните първо помисли какво точно ще напишеш и дали то ще е вярно или просто ще хвърляш вината някъде, за да не се плюе по твоето куче.
User's Signature

Качена снимка

#2124 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 10:26 PM

Той човека от предаването си го казава - няма агресивни кучета, а стопани, които ги озлобяват. И според мен питбулите, ротвайлерите и т.н. са набедени за опасни породи, защото са най-често използвани за бойни кучета. Е, как няма едно озлобено и насъскано куче да посегне на човек... Просто са им "удобни за ползване", затова са наречени "опасни породи". Не са виновни животните!..
User's Signature

Качена снимка

#2125 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 10:31 PM

Показване на мнениетоZviariK, в Jul 13 2009, 10:55 PM, написа:

Баката, от къде по-точно имаш информация и си така уверен, че повечето ухапвания са от бездомни кучета? Моите наблюдения са тъкмо обратните. Злобни, прости и комплексирани хора си вземат кучета с кофти репутация и резултатите не закъсняват ... я по новините, я във вестниците, я и в двете. Дори случаите, в които се твърди, че нападенията са извършени от безстопанствени кучета....те обикновено имат връзка с хора - я покрай някой строеж, я покрай сервиз. Айде, моля те, следващия път, когато решиш да лепваш етикет на бездомните първо помисли какво точно ще напишеш и дали то ще е вярно или просто ще хвърляш вината някъде, за да не се плюе по твоето куче.

:ae_085: :ae_085: :ae_085:

#2126 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2009 - 12:04 AM

всеки средно интелигентен човек вижда какво е положението в бг. с бездомните кучета, а това 4е ти не го разбираш си е лично твои проблем. И ако обичаш не се заяждай без да се интересуваш. Първо прочети малко статистика и после говори и си израязяваи скромното и непрофесионално мнение. :tb_195:
User's Signature

Aleksandar

#2127 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 02:14 AM

Показване на мнениетоБаката, в Jul 14 2009, 01:04 AM, написа:

а това 4е ти не го разбираш си е лично твои проблем. И ако обичаш не се заяждай без да се интересуваш. Първо прочети малко статистика и после говори и си израязяваи скромното и непрофесионално мнение.

... бееели и добри...бееели и добри!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2128 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 07:54 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Jul 14 2009, 03:10 AM, написа:

Naia v. Tishevitsa - 5xBestJunior, 5xBOB, BOG, R-BIS

Незнам каква е била тази Кейт Пинчес,но на мен това куче много ми харесва ! Наистина е много красива,има голяма глава с прекрасно прилепнали уши,стойката цял ден мога да я гледам с отворена уста ... :wub: Ная на колко години е ? Прекрасна е просто .... не знаех че в България има такива кучета ! :wub: :wub:
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2129 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 July 2009 - 08:06 AM

Баката, ако искаш покажи на непросветените тази статистическа извадка.....любопитно дете съм и се интересувам. Занимавал ли си се някога със статистика?
User's Signature

Качена снимка

#2130 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2009 - 08:19 AM

Показване на мнениетоБаката, в Jul 14 2009, 01:04 AM, написа:

всеки средно интелигентен човек вижда какво е положението в бг. с бездомните кучета, а това 4е ти не го разбираш си е лично твои проблем. И ако обичаш не се заяждай без да се интересуваш. Първо прочети малко статистика и после говори и си израязяваи скромното и непрофесионално мнение. :tb_195:

Абе можем да поспорим за мнението на bushkata. Да ти кажа момичето има голям опит с бездомните, така че това не са празни думи, но стига съм адвокатсвала.

Повечето кучета, които хапят хора са стопанствени и това е факт. Я на комшията, я на магазина, я на склада кучето пазач, но на всеки 5 случая само един или два са от улични кучета. Статистиката е такава, повярвай ми, обръщала съм внимание.

И накрая - не с такова отношение към съфорумците ни. За да заяви някой мнението си, не е нужно някой да го опровергава. Тя има мнение изразява го - ти имаш... ОК изрази го, никой няма да ти направи забележка, за това и ти не прави.

Позрави на всички и гушкайте повече кучетата си, за да не сте нервни :wub:
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#2131 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 08:58 AM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 14 2009, 09:21 AM, написа:

бееенн, Кейт Пинчес беше съдия на клубната изложба на НКР 2008,тя е мвждународен съдия ,и според някои един от хората които разбират от породата :) автор е на книгата " да живееш с ротвайлер"
обаче,от това което съм гледал тя не си пада по типа кучета които се толерират от руснаци и сърби ,и които харесват на хора като мен:) тоест масивните,квадратни,груби кучета не са и по вкуса..
доколкото си спомням тя не харесва особено и Малин от Тишевица..или бъркам

Масивни ??! Ами то ротвайлера не е ли масивно куче ? :dry: Малин си е чудесен екземпляр на породата ротвайлер,след като е годен за разплод ? Навар,виж я Ная. Е на това куче кое да не му харесаш ? Много ми харесва стойката й !!!!
Е то тя Малин не е харесала ... Ная не е харесала .... ами кое куче е харесала ??
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2132 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 10:13 AM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 14 2009, 11:05 AM, написа:

ами не става дума че не ги харесва,просто дава предпочитания на друг тип кучета..всеки си има някакви виждания...

Точно така, всеки съдия си има предпочитания. Г-жа Пинчес е човек с много опит и МНОГО ПЕДАНТИЗЪМ при съденето. Да знеш стандарта на породата е едно, да го видиш при кучето е друго...а съвсем трето и четвърто е да го приложиш на практика. Г-жа Пинчес съдеше и отдаваше значение на неща които ги има в стандарта, но много малко съдии истински отбелязват и оценяват. Тя наистина търси ПЕРФЕКТНОТО КУЧЕ... и на който не му харесва просто да не влиза при нея в ринга! :tb_195: :tb_195: :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2133 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2009 - 12:07 PM

Показване на мнениетоZviariK, в Jul 14 2009, 09:06 AM, написа:

Баката, ако искаш покажи на непросветените тази статистическа извадка.....любопитно дете съм и се интересувам. Занимавал ли си се някога със статистика?

Не знам защо трябва аз да се саобразявам с вашето мнение то не е миродавно и аз си дарйа на моята теза и никои не мойе да ме обеди че има повече ухапани хора от ротваилери от колкото от бездомни.
User's Signature

Aleksandar

#2134 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 14 July 2009 - 12:22 PM

А със статистиката какво стана? Не изисквам да се съобразяваш с мен, питам ей така ... от любопитство, един вид молба е това :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#2135 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 July 2009 - 09:42 AM

Вчера на разходка се запознахме един ротвайлер които беше толова дебел,че едва дишаше,попитах аз,защо са го охранвали толкова много и,че маи не му е много добре с тия кица а беше на 1год.и 1месец,момчето ми отговоти,че бил от Руските ротваилери с родословие :ab_041: та те били два вида ротове руски и немски които били по дребни,на мел лично ми се стори доста налудничево :dry: :ea_103: какво ще кажете вие?
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2136 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 15 July 2009 - 10:09 AM

Т'ва сме го чували вече ... руски, немски, едри и дребни ... минали покрай ротвайлерите. Скоро май си имахме обява за руски търсещ женска :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

#2137 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 10:10 AM

Показване на мнениетоХамър, в Jul 15 2009, 10:42 AM, написа:

...били два вида ротове руски и немски които били по дребни...

Иди в "бисерите" за породата...там май имаше написани всякакви подобни глупости...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2138 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 July 2009 - 10:16 AM

ГЛУПОСТИ СВЕТОВНИ :ab_041: :ab_041: бах чела аз тук и когато вметнах в разговорани моето мнение,тои чак ми се обиди нещо :ud_009: ами ние разходките тук ги правим в един парк точно до стадион Хаджи Димитър има поляна с дървета и храсти и ства голяма гонитба,по прингип там от години ходя с кучетата си,имаме приятели ,но хората са си все едни и същи,не е позволено като цяло,но полицаите знаят че се събираме там,а маиките с деца отбягват мястото,за тях си има градска градина,там да си ходят :ba_025:
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2139 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 July 2009 - 04:30 PM

мога ли да ви попитам дали знаете нещо за ВИАЛИТОН който се добавял към храната?
User's Signature

#2140 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 06:33 PM

Проблем - Аякс отново си пази храната. Днес докато вечеряше ми се наложи да взема предмет вблизост (на около 20-25см) от него. Приближавайки се той се надигна и ме изгледа, навеждайки се да го взема Аякс изръмжа и ме ухапа по ръката. При което получи един доста стабилен шамар от моя страна, след което му вдигнах и купата с храна. Ако може някой да сподели начин за справяне с проблема. Да повтарям ли случката отново и отново докато не се научи, че мен няма да ме хапе? Сега да ме ухапе - нищо не е, но като порасне...

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни