Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2381 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 03 December 2009 - 01:31 PM

Цитат
"А на потребителите Ирена,ZviariK,arcana,искам да ви попитам с какво с вашите писания спомогнахте за да се обмени сериозна информация и опит!!!"

кой е казал че точно с теб искам да обменям сериозна информация и опит? Ако първият ти пост ми звучеше смислен, а вторият не ми звучеше нахален, можеше и да искам, но вече си ми неприятен.

МОД.

Уважаема @Zviarik!

За втори път обиждате потребител. Отделна тема е, че не виждам никаква причина да го правите, не че това има някакво отношение към правилата. Те от своя страна ме задължават да Ви напомня, че оттук насетне всяко Ваше мнение ще бъде трито без предупреждение.

Приятелски съвет от мен: потърсете помощ, не е нужно да измъчвате себе си и нас с изблиците си!

User's Signature

Качена снимка

#2382 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 December 2009 - 01:53 PM

Цитат(ZviariK @ Dec 3 2009, 01:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"А на потребителите Ирена,ZviariK,arcana,искам да ви попитам с какво с вашите писания спомогнахте за да се обмени сериозна информация и опит!!!" - кой е казал че точно с теб искам да обменям сериозна информация и опит? Ако първият ти пост ми звучеше смислен, а вторият не ми звучеше нахален, можеше и да искам, но вече си ми неприятен.

Показваш емоция нещо!!!Ако ти е неприятно да обменяш сериозна иформация с мен,просто не го правиш!!Ако си спомняш аз имах въпрос!!Ти не си ми отговорила на него,така че нямям допирна точка с теб!!Успокои се!!!И попитах с какво спомогнахте за обмяната на полезна информация тук!! tb_195.gif

#2383 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 03 December 2009 - 02:53 PM

Ти да видиш - емоции съм показвала, лоша работа ab_041.gif...Не е редно и по правилата, МОД.

MOD.

Бяхте предупредена, уважаема @Zviarik! Оставете на модераторите сами да решават кое е редно и кое не е ... нека , също така, НИЕ да сме тези , които да преценяваме кой и колко проявява субективизъм...

User's Signature

Качена снимка

#2384 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 04:44 PM

Хора (компетентни ,некомпетентни и много компетентни), кога ще започнете да пишете в тази тема по същество, а не да си чешите езиците и да давате воля на словестната си дезинтерия.
piletoxx е задал нормален и ненахален въпрос, а вие един през друг пълните страниците с глупости и ДЕТСКИ дрънканици. Не ме интересува мен кой кой е и колко е компетентен,аз влизма тук,за да чета по темата нещо смислено.
Толкова ли не се намери някой да каже на човека,че лигавенето на малките кучета е нормално нещо и неговото Роти няма как да стане лигаво като порасне заради такива игри. Напротив,добре е ,че си играе и се социализиза.

А това кой колко познава породата - от всички години четене и писане във този форум не съм вияла аз лично някой по-компетентен от модератора г-н КОКО,колкото и неприятно да ви е.И вместо да се дрънкате всемете научете нещо от него .
Със здраве tb_195.gif

#2385 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 04:48 PM

Цитат(Morti @ Dec 3 2009, 04:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А това кой колко познава породата - от всички години четене и писане във този форум не съм видяла аз лично някой по-компетентен от модератора г-н КОКО,колкото и неприятно да ви е. И вместо да се дрънкате, вземете научете нещо от него .
Със здраве tb_195.gif

А ето този шедьовър бих нарекъл: ОДА ЗА МОДА! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2386 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 04:49 PM

Така и така полемиката тук е загрубяла, та да взема и аз да се изокам (за справка: бистришките баби).
Унажаеми Irena_iq и най-вечеZviarik, моля спрете с това заяждане. Човекът зададе въпрос и измежду вашите писаници дори успя да получи отговор. Вие това видяхте ли го въобще или бяхте твърде заети да избивате комплекси?
И моля, не давайте оценки на чуждата компетентност, без да сте си подготвили домашното преди това.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2387 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 04:58 PM

Цитат(KOKO_ko @ Dec 3 2009, 02:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>

най- благородния МОД friends.gif ,моите нерви нямаше да издържат xg_102.gif xg_131.gif ed_142.gif

#2388 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 03 December 2009 - 05:08 PM

Цитат(Morti @ Dec 3 2009, 04:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(KOKO_ko @ Dec 3 2009, 02:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>

най- благородния МОД friends.gif ,моите нерви нямаше да издържат xg_102.gif xg_131.gif ed_142.gif

Опа, още една "подмазвачка". ab_041.gif
П.п. Добре дошла в отбора. flagbg.gif
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2389 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 05:15 PM

Цитат(dmm @ Dec 3 2009, 03:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
..
П.п. Добре дошла в отбора. flagbg.gif

благодаря wub.gif zz_224.gif friends.gif

#2390 Потребителят е офлайн   stoiannik Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 08:46 PM

Здравейте как я карате?

#2391 Потребителят е офлайн   6trak Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 03 December 2009 - 09:44 PM

Офф Звярик, махни си аватара, моля те-не ти отива.

#2392 Потребителят е офлайн   Xrisi.dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Много .. но не чак толкова ... хD
Публикувано: 03 December 2009 - 10:26 PM

"Кучетата приличат на стопаните си" са казали хората. А дали хората не избират кучетата само и единствено заради техния облик? Ротвайлерът е голяма и силна порода, вдъхваща респект. Но вътрешно те са мили, нежни и изключително любвеобвилни животни.
ЗАЩО за бога в подфорума на Ротвайлера се водят такива ожесточени спорове?! Защо в никой друг подфорум няма такива нападки и обвинения в "некомпетентност"? Защо вместо да се "изяждате" виртуално, просто не си давате съвети взаимно? Един може да посъветва друг по грешен начин, НО това е ФОРУМ - всеки може да поправи предишния, като предoстави аргументите си.
Стила на писане (от рода на Уважаема госпожо натрапница ... ) е абсолютно безсмислен и води само и единствено до обърквация и неприятна атмосфера за всички, освен може би за тези, които дишат чрез дразги.

Това ли заслужава ровайлерът? Толкова настървени стопани, готови да нападнат насрещния ... Такива ли са те ...

П.П. ВАЖНО е да спомена, че написаното не беше с цел заяждане, а напротив - желая по-приятна и уютна обстановка във форума, защото с това темпо няма да останат пишещи потребители тук. Но както се вижда, ничие мнение няма значение ако не съответства с мнението на някой друг. А може би отделни хора имат нужда от точно обратното - напрегната обстановка, където не се дава мнение, а се НАЛАГА.

Няма да пиша "с уважение: някой си" защото не толерирам подобни изявления и липса на тактичност у хората.

#2393 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 10:40 PM

Цитат(Xrisi.dog @ Dec 3 2009, 10:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но както се вижда, ничие мнение няма значение ако не съответства с мнението на някой друг. А може би отделни хора имат нужда от точно обратното - напрегната обстановка, където не се дава мнение, а се НАЛАГА...

... а защо не допуснеш, че ти самата може да си си същата за много от хората, на които се опитваш да даваш урок по добро поведение...фактът, че се правиш на много смирена с нищо не променя инфантилните ти коментари...днес имаше конкретен повод за конкретни писаници тук...днес нямаше мнения...имаше заяждане с потребител и в крайна сметка всичко си дойде на място...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2394 Потребителят е офлайн   Xrisi.dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Много .. но не чак толкова ... хD
Публикувано: 03 December 2009 - 11:02 PM

Цитат(KOKO_ko @ Dec 3 2009, 10:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Xrisi.dog @ Dec 3 2009, 10:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но както се вижда, ничие мнение няма значение ако не съответства с мнението на някой друг. А може би отделни хора имат нужда от точно обратното - напрегната обстановка, където не се дава мнение, а се НАЛАГА...

... а защо не допуснеш, че ти самата може да си си същата за много от хората, на които се опитваш да даваш урок по добро поведение...фактът, че се правиш на много смирена с нищо не променя инфантилните ти коментари...днес имаше конкретен повод за конкретни писаници тук...днес нямаше мнения...имаше заяждане с потребител и в крайна сметка всичко си дойде на място...

Не влизам толкова често вече във форума и не мога да пиша на точното място в точното време. А и нямам за цел това. Всичко си е на мястото, да, засега. За което много се радвам. Последните мнения не са в лош тон. Но това не означава, че след време няма да дойде още някой с въпрос и няма да бъде нападнат с критики. Просто се опитвам да кажа това което вече споделих и не мисля, че имам нужда да водя спорове. Ако искам да изкарвам яда си - ще намеря друг начин и място. Тук никой няма общо с вътрешното ми състояние... ae_085.gif

#2395 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 06:47 AM

Цитат(Xrisi.dog @ Dec 3 2009, 11:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тук никой няма общо с вътрешното ми състояние... ae_085.gif

Да, това е нещо много ценно...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2396 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 08:17 PM

Аууу, егати цирка!
Не съжалявам за въпроса, който зададох! Я какво оживление настанало.
Аркана е твърде достатъчно запозната със стандарта и посоката на развъдчиците в характера или кактои да беше дефнирано в нечии пост.
Аркана НЯМА НУЖДА от адвокати и нападки, моля дръжте я настрана от това! Излишно ѝ е!
ZviariK, да, отчасти. Питах и защото не става ясно дали се очаква спокойствие, игривост, непокизъм или какво от 4 месечно пале. Ясно става, че стопанина не харесва "лигните". Ако си каже какво ротповедение очаква от това пале, ще има смисъл да се говори.
Piletoxx, да ти стане ясно нещо, моето момче/момиче: Не се надявай на много обмен на сериозна информация и опит от форумите. Потърси я на правилното място. Дай боже да нацелиш и правилните хора

#2397 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 December 2009 - 08:57 AM

Цитат(arcana @ Dec 4 2009, 08:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аууу, егати цирка!...Piletoxx, да ти стане ясно нещо, моето момче/момиче: Не се надявай на много обмен на сериозна информация и опит от форумите. Потърси я на правилното място. Дай боже да нацелиш и правилните хора...

Факт е че не отговаряш на въпроса ми,аз исках един отговор просто!!А твойте обяснения не ме касаят,те не ми отговарят на въпроса!

И израза ти ,,моето момче,, е неприемливо за мен до го използваш!Научи се на малко по високо ниво на разговаряне с непознати ,а с ,,моето момче,, например се обръщай към кучето или детето си!!!!

#2398 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2009 - 08:53 PM

"Боен питбул" ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#2399 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 06 January 2010 - 04:57 PM

Привет на всички:))Имам един малко неясен въпрос..та защо кучето ми препикава почти всеки с когото се заговорим на улицата?Голям смях е но не трябва да продължава,ужас е ab_041.gif
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2400 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2010 - 10:22 PM

Цитат(Хамър @ Jan 6 2010, 04:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имам един малко неясен въпрос...та защо кучето ми препикава почти всеки с когото се заговорим на улицата?

Да препикава, да препикава ... колко да препикава?! ... това дали ще мине за един малко неясен отговор ?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »