Но им се чудя на акъла на собствениците на женските. Какво толкова му намират на тоя Ричи?
РОТ говорилня
Публикувано: 06 February 2010 - 11:47 PM
Но им се чудя на акъла на собствениците на женските. Какво толкова му намират на тоя Ричи?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 February 2010 - 11:53 AM
За съжаление не са го закрили. URL-то е малко сгрешено.
Публикувано: 09 February 2010 - 02:01 PM
Въобще не е сгрешено. Не е нужно да правим реклама на налудничавите развъдни идеи на откровено объркани деца!
Публикувано: 11 February 2010 - 09:33 PM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 11 February 2010 - 09:46 PM
ами чесно казано по national geografic често дават поредици за вселената. Направо се учудвам колко сме малки и нищожни спрямо всичко останало.

Aleksandar
Публикувано: 28 February 2010 - 08:21 PM
И аз се питах същото миналата година и в крайна сметка си взех куче от развъдник в България.
Сега като гледам какви се пишат в този форум съжалявам,че не си направих труда да го взема от чужбина.
Иначе куче като куче,имаш ли желание ще се справиш.
Публикувано: 01 March 2010 - 03:22 PM
Прикачени снимки

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."
Публикувано: 01 March 2010 - 05:47 PM

Публикувано: 08 March 2010 - 08:49 AM
ами чесно казано по national geografic често дават поредици за вселената. Направо се учудвам колко сме малки и нищожни спрямо всичко останало.
Търсене на Божественото
/Ведическа притча/
В една стара индуска легенда се разказва, че е било време, когато всички хора били Богове. Но те пренебрегвали своята Божественост. И Брахма, Върховния Бог, решил да им отнеме Божествената сила и да я скрие на такова място, на което да не бъде открита. Само намирането на такова място било проблем. Тогава Брахма събрал всички Божества, за да разрешат проблема.
Те предложили : Да скрием Божествеността под земята!
Но Брахма отговорил: Не, не става! Човек ще започне да копае и отново ще я открие.
Божествата предложили друг вариант: Тогава да я хвърлим в най-дълбокото място на Океана!
Но Брахма отново отговорил: Не! Рано или късно човек ще изследва дълбините на Океана и намирайки я, ще я изнесе на повърхността.
Божествата се видели в безизходица, защото не знаели къде могат да скрият Божествеността. Оказало се, че няма такова място на Земята или в морето, което да е недостъпно за човека.
Накрая Брахма решил: Ето какво ще направим с Божествеността: Ще я скрием дълбоко вътре в самия човек, защото това е единственото място, където той никога не би търсил.
Оттогава човек обикаля земята, за да я изследва; оттогава търси, лута се неудовлетворен, търсейки навсякъде нещата, които може да намери единствено вътре в себе си!
Публикувано: 14 March 2010 - 09:25 AM
Публикувано: 14 March 2010 - 10:49 AM
Добре е да запомниш, че кучето НЕ СЕ КЪПЕ като правило. Особено бебетата. Изключения са възможни само ако животното се е омазало с гадории, кал или каквото там се сетиш. Ползването на препарати, колкото и рекламирани да са те, води често до изсъхване на козината и кожни проблеми дори...и понякога!
Един влажен парцал и добро изтриване на бебето са достатъчни. Ако не си видимо доволна от процедурата, повтаряш до постигане на желания резултат!
Публикувано: 14 March 2010 - 10:58 AM
Публикувано: 18 March 2010 - 12:39 AM
Трябва за следващото събиране на клуба да си направим афтър парти, то като не може някои проблеми да се решат на събрание - то поне може да се разрешат на по чашка!!!! :-))))
Публикувано: 18 March 2010 - 09:48 AM
Eпа що не ги подарявате тогава ?Колкото и да го овартате т'ва си е чист бизнес
Публикувано: 18 March 2010 - 05:09 PM
Ne mislich li ,che da razvujdach kucheta ne iziskva ejedneven trud,poznaniq i opit!zachto togava tova da nqma cena i horata koito pravqt tova da budat vuznagradeni!Ili ti iskach nqkoi da razvujda ,da ima cenen dulgogodichen opit i ti nakraq da otidech i da si vzemech Rotvailer za 50lv ,prosto taka za sporta i liubov kum porodata !Haide ocenqvaite gi tiq nechta i imaite uvajenie kum kapacitetite v taq durjava ,nezavisimo v kakva sfera ot jivota e!
МОД.
Молим те да спазваш правилата и да пишеш на кирилица!

Вход

Горе
Цитиране +