МОД.
Ако толкова ти е забавно да си говориш на тема " Цветът и формата на изсраното от кучетата ми" си намери друг форум - другарски съвет!
P.С..Принципно по рождение съм си мнооогооо ВНИМАТЕЛНА и обикновенно с безмислени неща не се занимавам,но тъй като супер много ме вълнуват подобни като гореспоменатият казус с творенията на моите сладури

...та имам и план Б в случай,че не ми се трогнете и не ми вземете запитването насериозно...
Гедам утре(петък) ще се събирате на запивка след 19'30 часа(тук правя съвсем умишлено скрита реклама, с конкретна цел подмазване към модераторите

...та дано се смилят тоз път над труда,които съм вложила и времето ,което съм отделила да си поговорим в говорилнята)...Но тъй ,като аз за съжаление няма да мога да присъствам(за което наистина съжалявам,но ще гледам да се организирам за следващата среща евентуално

), ще се възползвам,докато ви няма(със сигурност

) да си потренирам писателските умения и бързина(все още трябва да работя доста в тази насока)...и да си поговоря сама със себе си

...Та вие докато се веселите и разпивате,аз мога принципно да си задавам сама въпроси и да си отговарям

...Все пак модератора по данни със сигурност няма да го има и,ако не се възползвам тогава от предоставеният ми шанс за изява,кога?!
Лек ден на всички и от сърце ви желая весело да си изкарате утре и да пиете едно и за мое здраве,аз ще направя същото...